Tidenes sommerfest

Dere husker kanskje den photoshooten jeg gjorde, som var et samarbeid mellom Team models og Holzweiler agenturer? Modellbyrået og modellmammaen vår, Eivor Øvrebø, har nemlig 50 års jubileum i år!! Hipp hipp! Og i går var det i den anledning, duket for en stor utstilling på Lysaker brygge! På veggene hang bilder av landets mest suksessrike modeller gjennom tidene.. Og resultatet var overveldende.. vakkert! Det var en ære å få henge der..

dczx

knæas

Det var brygge, bobler, bilder og blide modisser så langt øyet rakk! Det var en helt usedvanlig laidback og sprudlende god stemning!! Jeg kosa meg altså så utrolig mye! Så mye at jeg ikke fikk tatt bilder å vise dere.. Men her er et par:

IMG_8391 - versjon 2

Fantastiske Marianne, booker og venn!

IMG_8407

Verdens beste bergenser!

Jeg hadde pumpa, styrt, stelt og ordna.. Var så nervøs for at det ikke kom til å gå bra.. lillesnupp hadde nemlig ikke sovet godt de siste nettene, tenner. Jeg var hjemme 2300.. Tidlig sier du? Lenge sier jeg.. da var jeg sikker på at det var full krise! Men det var tyst, flaskene sto urørt, snuppa vekka meg ikke før 06.30!! Da var det spreng i melkeprodusentene, for å si det fint! Hva skjer med at den første dagen pappa tar over, så går alt smud, hun sover hele natten, tennene er no problemos.. ikke er hun tørst heller??! Kanskje det er en begynnelse på nye tider!

(Foto: Truls Qvale)

6 thoughts on “Tidenes sommerfest

 1. Det der skjedde med meg et par ganger også. Kom heseblesende inn døren og forventet å bli møtt av en illsint bebiss, men nei da.. den sov søtt! Say what?? Lærte meg å virkelig nyte den korte tiden jeg var ute i alle fall ( om man ser bort fra de hundre gangene jeg sjekket mobilen) og det håper jeg du gjorde også! Ha en toppers søndag! <3

  • Ja nå ser det ut som det faktisk har blitt en trend at hun skal sove hele kvelden?! Jeg må jo begynne å tenke i nye baner her.. sosialisering utenfor hjemmet på kveldstid.. UTEN å ha et farlig høyt kortisol nivå!! (Men telefonen må MED!!;-)) Jabbadabbadu&jippijaaajaaajippiiijippijaaa!!!!!

 2. Slapp av, han skal nok få slite litt ettehvert han også ;-)

  …og uansett så er det jo forresten «veldig viktig at du er mer ute og gjør dine ting siden han er så flink og hun bare sover» for å si det sånn (altså dette er argumentet du skal bruke hvis han syns du er litt for mye på farten, og du har lyst å være mer på farten..he he), ikke sant?!?

  Stå på, sånne råflotte, fine og fancy fester, med sånn råflotte, vakre jenter skulle jeg gjerne vært med på, og tilogmed tatt på meg paljetter for!!!! :-D

  • Ahaha genialt argument!! Ja selvfølgelig skal han få LOV til å være hjemme å gjøre det han er flinkere enn meg til.. siden det var så viktig at han var flinkest liksom!! Da får han bare bite i eplet der han sitter og er så flink, selv om han innerst inne syns det blir litt mye. Moahaha! Den som ler sist.. ;-P
   Og vet du hva jeg syns at du skulle.. latt han far sitte barnevakt, tatt på deg paljettene, kommet ned til gamle trakter.. og blitt med på fancy fest!! ;-)) Nå er mama nemlig back in bizz!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *