La oss dele mer -med hverandre!

Hei! Minner om at jeg, i disse hektiske førsommers-tider, snapper hverdagsfjas og kjas (i god gammeldags Diaperdiva-stil) som stinekahl. På instagram heter jeg også stinekahl, der fylles feeden opp med litt mer estetiske og forseggjorte bilder -som dette fra i går. Der er bildene gjerne etterfulgt av hjerter, et gjennomtenkt ordspill, eller en quote fra en eller annen smart person! Facebook-siden min, vil fortelle deg om jeg legger ut noe av.. enten det fjasete, eller det mere filosofiske slaget -her på bloggen. Søk opp, eller klikk deg inn via linken her.. Diaperdivadiary! Så noe for enhver smak her altså…

Da sees vi kanskje der også -hist og pist!? For litt hverdagslig, og festlig deling av livet! Og fortell meg gjerne hvor jeg finner deg, så tar jeg med meg kaffen og stikker innom en tur! :coffee:

«And… I think that´s what life is all about, actually, about children and flowers» -Audrey Hepburn

8 thoughts on “La oss dele mer -med hverandre!

  1. Jeg er på Instagram og snapchat, hhv som nina.stranden og ninastranden :) Tar gjerne imot besøk med og uten kaffekopp, og stikker veldig gjerne innom andre også!

  2. Litt vanskelig å følge deg siden instaen din er privat. Når jeg møter private kontoer tenker jeg at den er for venner og familie. Men sendte deg en forespørsel da, siden du kom med dette innlegget? God sommer. Gro @grro

    • Hei Gro! Den er privat, siden jeg legger ut litt av kidsa.. og da syns jeg det er ok å filtrere litt ;-) Så ikke bare for venner og familie, bare jeg som er litt sær.. Jeg så du la meg til, så hyggelig! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *