Om meg

Litt om Diaperdiva..

Jeg er en mamma til to, lille og storesnuppa, og gift med Jack Bauer! Så da sier det seg selv at vi ikke er gjennomsnittsfamilien, og hverdagen byr som regel på drama i stor eller liten grad! Vi bor i en deilig leilighet på Frogner, men har hverken Porsche eller nedbetalt lån. Jeg liker å uttrykke meg foran kamera, men også bak tastaturet. Krydrer ofte hverdagen med litt sarkasme og ironiske betraktninger. Diaperdivadiary er en modellmammablogg, som håper på å underholde og engasjere deg, samt å dele med deg! I tillegg til å være en gammel miss, er jeg også utdannet statsviter.. Så da popper det gjerne opp et innlegg om krig, fred og politikk og sånn i ny og ned.

Du er hjertelig velkommen til å titte litt, eller til å bli kjent med meg, mitt og mine!

GetInline

4 thoughts on “Om meg

  1. So awesome to read your thoughts! To hear how being a mom is and international crazy fun town! thank you :) I look forward to to your next posting. Congratulations on the publication, and writing. You are truly talented!
    Take care my friend,
    Sincerely, Serena

  2. Fy flate, så gøy å lesestoff:) Jeg forstår godt at du har blitt kåret til en av de beste bloggerne…. Åh så skjønn du er på bildet….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *