En digresjon

Ok, unødvendig å si at man lider av kronisk noia og brakkesyke. Den siste uka føles ut som den har vart i.. å nei.. jeg ber faktisk den understimulerte hjernen min om å forholde seg til tid og rom..*klaskifleisen. Så ja, la oss bare si det sånn -leeeenge. Hendene vasker jeg så ofte at.. 2 håndsåper senere.. er de blitt 90. Flott. Og de få gangene jeg har kasta blikket bort i speilet -så har jeg sett at håret.. har sett på hendene.. og tenkt at, jøss her må vi synkronisere oss!! Kroppsdeler! Unite! Heldigvis. Så så jeg ikke THE debatt på NRK i går. Jeg skjønte at en venninne av meg (en av de mest hardhuda jeg har) ble engstelig. I så tilfelle, så hadde jo undertegnede faktisk falt død om -tvert. Jeg holder meg inne, jobber og skolerer disse unge lovende -og føler meg sikker på at de i disse (90årige) hendene, kommer til å komme svært godt ut av disse ukene/månedene/nei vet du hva, der begir jeg meg ikke!! Not. Men så gjør man jo sitt beste, og trøster seg med at.. Bush hardnakka hevdet at “C-students rules the world”!! Jeg finner altså trøst i amerikanske presidenters flåseri.. heldigvis er jeg ikke alene om akkurat det faktum! Låll. Hele innledningen her var bare en lang digresjon.

Jeg fikk levert overlevelseskit fra Kolonial i dag, med magefyll, batterier, og tulipaner. Det som var dumt, var at jeg ikke fikk alt jeg trengte, så i dag.. måtte vi begi oss ut -i beste sendetid -for å få tak i.. noe (Long story.. og det tar seg evt. egentlig bedre ut på PM -yes cliffhangers is my thing) Ja, så da MÅTTE vi altså på.. helsekosten, og når jeg kom dit, så florerte det naturligvis av folk som selvmedisinerer seg selv.. Jeg ville bare ut derifra fortest mulig (jeg er en av de som ikke har fått tak i maske og antibac, ellers så kunne jeg jo stått der, tatt dype magadrag mens jeg smurte disse rødsprukne til blods og tatt livet helt med knusende ro) Så står vi der da.. så kommer det vel ikke en dame.. som garantert har luftveissymptomer -og vet du hva hun gjør? Hun sniiiker seg forbi oss i køen, eller dvs. valser rett forbi som om jeg på to meter er fullstendig usynlig?? Og den halvannen meteren hun har blitt bedt å holde -den hadde hun forstått mer som.. 20 cm!!? Hvor smart er det ikke å snike i Korona-tid, for jeg må jo holde pusten -ikke bruke den på å fortelle henne hvor skapet står, og risikere å innånde det som eventuelt måtte finnes inni henne etter å ha valsa forbi alle andre på 20 centimeters avstand! Hvis jeg bare kunne sluttet med digresjoner, så kunne vi nå vært ferdig for lenge siden, men nei da.. Det var vel derfor jeg i min tid tok statsvitenskap og hadde tenkt å bli politiker. Hehe. (Veldig glad for at jeg fikk slengt inn det her også)

Uansett, vi velger å ta turen gjennom Frognerparken. Og det, det.. var vi ikke alene om. I Frognerparken, der er det.. 17.mai. Makan til folkefest er det lenge siden jeg har sett. (Nå har jeg strengt tatt ikke sett så mye mer enn 4 vegger og 6 par øyne mellom dem den siste tiden, så det er jo klart at det ble voldsomt) Jeg tok en fot i bakken (når vi hadde syklet med livet som innsats gjennom toget og kommet oss relativt -kanskje, det vet vi om 3-6 dager – trygt hjem) og puttet en finger i luften.. og prøvde å finne fornuftige forklaringer på hvorfor. Hva i alle dager er det folk driver med? Nå var jeg jo ute selv (i et høyst nødvendig ærend vel og merke *kremt) men hva er det som gjør at man, i en tid man blir bedt om å holde seg inne og unna -velger å utsette seg og andre for dette bittelille monsteret som så ukledelig har satt på seg en krone og forventer å bli invitert inn til alle og enhver før det blir fornøyd? Hva tenker Ola og Kari? Dette var det jeg klarte å hoste opp (naila referansen) 1. De hadde sett debatten, og tenkte “YOLO”? 2. Det skjer ikke meg! 3. Det skjer meg uansett, så whatever. 4. Det skjer det som skjer. 5. Helt sikkert ikke så mange ute, og når de så at alle andre tenkte det samme, var det for sent og snu. 6. Jeg velger heller å være sane og eksponert, enn å få brakkesyke og evt. overbelaste Gaustad. 7. Sol gir D-vitamin -akkurat  hva immunforsvaret mitt trenger nå!! 8. De tenkte absolutt ingenting. 9. Eller var lei av å overtenke?

Årh, jeg skulle ha 10 punkt, men ærlig talt, sa jeg til meg selv -det fins verre ting enn OCD i denne verden! Og søvn er faktisk veldig viktig for immunforsvaret!

Egentlig så var alt jeg skrev en eneste  lang digresjon.. Jeg ville bare si hei! Lenge siden :-) Håper alt er bra, og at du og dine er friske! Hang in there! Masse kjærleik <3

Urs truly Diaperdivadramaqueen ;-)

4 thoughts on “En digresjon

  1. Så koselig å lese fra deg igjen! Fulgte deg slavisk da du skrev sist… skriv gjerne igjen! Og god avstandsklem til dere! ?

    • Vet du hva! Så utrolig hyggelig å høre! Nå ble jeg rett og slett varm om <3 ! Skikkelig god klem til deg også! (som jeg gleder meg til å gi fysiske klemmer igjen..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *