En optimistisk sommerhilsen

I morgen reiser vi på en 3ukers lang ferie! Jeg skal nå etter planen, betale regninger, vaske ferdig x-antall maskiner med tøy, rydde leiligheten -og pakke! Derfor sitter jeg og skriver. Jeg har til og med lagt ut et bilde på instagram -der redigering og tekst tok, tja.. en times tid. For å utsette det uunngåelige mest mulig. Å pakke er det verste jeg vet -jeg drar heller til et badeland liksom.

Men for å følge opp det med instagram.. Jeg la ut en utrolig uvanlig optimistisk tekst (til meg å være), om hvordan mine forventninger til ferien er skyhøye i år, og hvor mye jeg gleder meg til å besøke overbefolkede fornøyelsesparker både her, og i Danmark! Hvor jeg ser for meg at høydepunktet blir Legoland, og at sjansen er MEGET liten for at den opplevelsen skal bli noe annet enn HELT fantastisk! Smørblide unger, som ikke er NOE sutrete fordi de ikke får lego som koster ti tusen kroner! Et par uthvilte foreldre som tar det skikkelig lugnt i milelange køer i brennende solsteik, og mor er.. HVERTFALL ikke er dritsur for at Jack absolutt skulle ha med 4 åringen oppi den populære Rollercoasterbladerunnerscaryshit, eller hva merakkelset enn heter! Åh, som jeg ser det for meg! Sommerlykken <3

Jeg sier det bare rett og slett som Brumm ville sagt det! Tenk om det ikke blir fullstendig katastrofe pga. surmuling, stress og solstikk!

Nei dere.. de regningene betaler seg neppe selv.

Og bare et lite PS. Jeg gjennomgår en aldri så liten identitetskrise, som dere sikkert skjønner.. Diaperdiva har ikke tatt i en bleie på hvertfall et år.. så jeg vurderer å endre profil til høsten. Enten det, eller å bli gravid igjen da.. ;-)

Ha en strålende fin sommer! Håper den blir skikkelig fantastisk, minnerik og ikke minst at dere unngår de verste konfliktene -som typisk oppstår på de dagene man har mest forventning til.. men hvem vet, kanskje blir hur bra som helst!

Sommeklemmer fra.. Optimisten!

2 thoughts on “En optimistisk sommerhilsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *