En avslappet 17.mai.. også faktisk!

For en deilig og avslappet 17.mai det ble, alt lå jo til rette for det da, men man vet jo liksom aldri men den litt uforutsigbare søttende..

Nå var det vår første 17.mai med skolejente, så vi feiret i skolegården. Da vi dro til skolen, skylte det en bølge av barndomsnostalgi over meg. Det var både sekkeløp, potetløp og tautrekking. Jeg visste jo ikke at dette fantes fremdeles, i 2017 <3

Været var, som alle (som ikke bor i Ålesund) vet, ikke på sitt mest fotogene, men jeg har nå laget en liten collage med mine festfine, og et utvalg av de obligatoriske kaloriene som ble inntatt!

Jeg fikk det også for meg at det som regel aldri ser ut som jeg har deltatt i mitt eget liv, spesielt på høytidsdager, for det er jo stort sett bare jeg som knipser. Så jeg dro søsteren min med meg for å lage et instagram bilde! Det var ikke bare bare.. etter 92 (nøyaktig) -hvor 91 av dem så slik ut..

fikk vi endelig 1 instabart!

Hurra!!

I was there! And it was a GREAT one! Håper din var like avslappet og fin!

Føler du ofte at bildene ikke dokumenterer at du er tilstede i ditt eget liv -spesielt på høytidsdager? Fikk du noe instabart? Med eller uten deg selv? Eller syns du egentlig det viktigste er å være til stede i øyeblikket i denne tiden hvor alt skal dokumenteres -hele tiden?..

Fortsatt god helg da dere!

4 thoughts on “En avslappet 17.mai.. også faktisk!

  1. Tenker oftere og oftere at det å være tilstede i øyeblikket er det jeg bør fokusere på. Samtidig tenker jeg at det kan være fint for ungene å ha noen bilder der de er sammen med mammaen sin også. Men det er ikke alltid like lett å få til (eller å komme på).
    Vanskelig spørsmål egentlig! ☺

    • Haha ja det er litt tricky -både spørsmålet, og ja.. få tatt bilder sammen med ungene… Det er ikke mange jeg har sammen med dem gitt :-O det MÅ jeg få gjort noe med!! ;-) Jeg tenker at -som alt annet i livet, så er det det å være moderat som gjelder. I dette tilfellet.. moderat dokumentering av øyeblikk. Ingen tar skade av det, så lenge man ikke har nesen oppi mobilen hele dagen lang, eller..? :-)
      Ha en strålende søndagskveld Siri! (og husk å få tatt no flere bilder sammen med ungene du også da! ;-) )

  2. Det er nok jeg som nruker kameraet, og det kan jammen se ut som jeg er fraværende i vårt liv til tider. Vi hadde også førsteklassing, – og på skolen hadde de sekkeløp i ordets rette forstand. De hadde klipt opp bunnen så man måtte løpe med sekken rundt føttene. Hopping har herved blitt overlatt til de som har trampoline..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *