Behind the scenes

Forord: Denne uken arrangeres det moteuke på Diaperdivadiary. Jeg tar på meg en motebloggers metaforer og retorikkbruk, og blogger i vei om mote og alt som hører med. Så stay tuned vakreste vakre cupcakes!

Fredagens photoshoot var et spennende samarbeid mellom Team modeller og Holzweiler Agenturer, som jeg ikke kan si så mye mer om nå. Her er en aldri så liten sneak peak behind the scenes!

[slideshow gallery_id="2"]Med manuell vindmaskin og Thomas Qvale bak kameraet, kan det jo ikke bli feil, så det blir gøy å se resultatet

Working it Carola style!

Modeller får også brystspreng :-O

12 thoughts on “Behind the scenes

 1. GAH! I die! Et sånt skjerf e bare MÅ-HA!
  ;)

  (Men seriøst, de e råfine. Klare barra kje velge!)(fin modell og såklart :)

 2. Cupcake, muffin top, kall det hva du vil, -jeg har det hehehe;)

  Gleder med til Diaperdiva Fashion Week 13!!

  Og jeg gleder meg også til å se resultatet av photoshooten, du er B E A utiful:)

   • Heelt alene i Brazilien, en hel uke! Sjefen mente jeg hadde godt av litt sol og varme. Eller. nå ble det vel mest kaldt kontor… de kjører aircontition på type 17grader og jeg holdt på å fryse i hel! -og litt mindre sol og strand og varme;)

    Og nå er jeg vel hjemme igjen, og har fått fylt opp litt av baby-som-ikke-er-baby-lenger-og-har-blitt-dobbelt-så-stor-på-en-uke-kvota mi:)

    Og du-er-pen-kommentarer kommer «paske sjø le voubian» (fordi du fortjener det) :)

 3. Har benket meg foran skjermen med kaffe og popcorn mens jeg venter spent på moteuken hos deg! :D Resultatet av photoshooten kan jo ikke slå feil med deg som modell mener nå jeg! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *