Bad hair day tips

De fleste tror sikkert at jeg går med lue, fordi jeg er så hipp og trendy. La de nå tro det, men oss i mellom.. så er det fordi jeg ALDRI har tid til å vaske håret.

Og da er det selvfølgelig bare en lue som gjelder denne sesongen! Carhartt! Kall den harry, kall den stygg, kall den hva du vil, den er på moten! Og når jeg følger moten, så følger  jeg moten, for å si det sånn! Alt etter humøret.. kjører jeg..

Mørkblå

Kul bad hair day

Grønn

Harmonisk bad hair day

 Sort

Håpløs bad hair day

Gul

Superhipp og trendy bad hair day

Mørkgrå

Blending in bad hair day

Lysgrå

Helt okei og litt sliten bad hair day

Oransje

Totally crazy bad hair day

Så har du en dårlig hårdag av noe slag, glem tørrshampoo og dyre stylingprodukter, og tre lua langt nedover den uregjerlige sveisen!

Bruker du lue fordi du har en bad hair day, for å være med på moten, eller simpelthen fordi du ikke liker å fryse? Synes du Carhartt lua er harry?

 

8 thoughts on “Bad hair day tips

  1. Jeg bor i lue om vinteren fordi jeg hater å fryse! ;) Men jeg har hjemmestrikket lue ala svigermor og den er super! Fryser aldri med den på hodet ;) Spørs da om ikke jeg må investere i en Carhartt lue også for den var kul. Min favoritt var grå og gul! Ønsker meg også en sånn søt Kari Traa lue. Alt fra den damen er jo bare så utrolig behagelig å ha på seg! <3

    • Bahagelighet er stikkordet! Og fra spøk til alvor, så er det det viktigste, spør du meg. At den sitter godt, og er varm.. og det er denne lua! Helt sikkert ikke som svigermors hjemmestrikkede, men den duger absolutt til formålet! ;-)

  2. Har en lillarosaburgunder carhartt lue jeg, og den var jo overraskende comfy! love it <3 Hekta på luer når det er kaldt, og disse er jo supergode!

  3. Lysgrå carhartt e defintivt favoritt!

    Leste ein veldigt fine artikkel om deg i lokalaviså idag btw!! U go!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *