Breaking news

Jeg bryter inn i moteuka med en ekstra nyhetssending!

Jeg er hovedoppslaget på Karmøy i dag!! Bunn ærlig langer jeg ut mot mobbing og jantelovens lange, og destruktive arm. Du vil neppe gå glipp av avsløringene og de saftige detaljene denne artikkelen har å by på. Så stay tuned for the juicy details dear readers!

Saken oppdateres fortløpende!

20 thoughts on “Breaking news

 1. Vakreste Stine!!! Kjempestolt av deg !
  Vakker både inni deg og utenpå
  Jobbet med deg i Haugesund for noen år siden, make.up hår
  (ninastylist) instagram

 2. Leste saken som lå ute på karmøynytt nå! Jeg liker deg!
  Det er noe med jantelov + karmøy som jeg ikke klarer i det hele tatt, alt sitter så veldig dypt der, at jeg ikke tror vi noensinne kommer til å flytte tilbake dit. Føler jeg kan være så mye mer meg selv, og gjøre akkurat det jeg vil når jeg bor i en større by. Love it, og heier på deg fina :) !

  • Ja det er helt merkelig det der.. Hadde Janteloven blitt skrevet nå, så hadde den ikke vært oppkalt etter byen Jante, men øya Karmøy! Hva andre sier.. er viktigere enn alt. Og da må man for all del ikke stikke seg ut!
   Ja til å få lov til å være seg selv, på godt å vondt! :-D

 3. Du er god Stinemor. Veldig glad for at du er så åpen og gir svar på tiltale. Den janteloven er ikke noe særlig. Klem

 4. Tok avisen med meg når jeg så det sto skrevet om deg :).
  Jeg flyttet også bort for jeg ville ikke bo på Karmøy, men ser at nå når jeg er mer voksen, så har jeg lært meg til å ikke bry meg om hva andre sier og mener. Bare så utrolig herlig å bo nær familien igjen. Så kom hjem du kjære Stine, familien savner det og vet om ei god venninne av deg som savner deg veldig ;).
  Klem

  • Ja man må nesten være flink til å ikke bry seg om hva bygda mener om ditt og datt.. Jeg er veldig var på sånne ting, trolig pga. alt jeg har opplevd.. !?
   Og det gjelder også i høyeste grad, blogginga.. tipper du får høre litt av hvert.. Når jeg, som bor i Oslo!!! ..har «bloggeekspertise» fra Karmøy… Så jeg må si at jeg beundrer deg 4 barns mamma!!
   Den gode venninna kommer faktisk på besøk til meg på tirsdag, som jeg gleder meg!! ;-)

   • Tror folk også er blitt mindre opptatt av å bry seg nå enn før, jeg får bare positive tilbakemeldinger når det gjelder bloggen. Rare er vi uansett, for vi har jo bodd et annet sted ;).
    Så kos, skal de være en hel uke, en bereist venninne du får på besøk. God vitamininnsprøytning for dere begge :). Kos dere.

 5. Stine <3
  Er foresten enig med 4 barns mamma om det å komme hjem.. Tenk det da Stine, da skulle vi definitivt tatt opp kontakten "på sjikkeligt" !!
  Knib!

 6. Eg trur at det e i sånne forhold som Karmøyloven beskrive så fint at ein ser kin så virkeligt bryr seg og vil deg vel. Dei så ikkje unne folk å vara seg sjøl dei e ikkje verdt meir enn ordene de bruke, og dei som lar deg vara deg sjøl på godt og vondt virkelig e verdt å satsa på. Og der e mongen så e utruligt stolte av deg på Karmøy o, det e jaffal sikkert. Å mongen så fekk noge å tenka på itte å ha lest artikkelen.

  • Preach it girl! Eg elske når politikarar kommentere på bloggen min, jaffall sånne så deg- så faktisk trur og meine kloke ting! ;-)
   Tuuuuuusen hjertelig takk for flotte ord Hanne!! <3

 7. Nå måååå jeg bare takka deg for fantastiske barndomsminner, jeg husker utroligt fra mye positivt fra den tiden, bare positivt, selv om vi var små. Vi holdt kontakten en go stund etter vi flyttet fra bygda, men på naturligvis, vil jeg si for jeg husker ikke grunnen, mistet vi kontakten. Tenker ofte på deg og hver gang jeg ser et bilde av deg blir jeg varm inni meg, tenker…hun har vært bestevenninnen min:-) Dine ambisjoner var høye da også, og du har nådd dem til de grader:-))) Tror ikke det er så mangen som orker å kjøre løpet ut med slik motgang i en viktig periode i livet, ungdomsårene, kjenne jeg er stolt av deg….igjen…:-) Lykke til videre med alt du gjør:-)…Nå håper bare jeg at du huske meg;-) Irene

  • Å herlighet, nå var det godt jeg satt.. ellers så hadde jeg falt 180 cm rett ned i bakken!
   Sååååååååå kjekt å høre fra deg!!!!!! Og takk det samme, skikkelig gode barndomsminner har jeg fra den tiden!! Vi var jo bestevenninner hele barndommen, det er så koselig å tenke tilbake på :-D Jeg vet heller ikke hva som skjedde.. tror jeg skylder på Kopervik! ;-)
   Jeg ble altså så glad av å lese disse ordene fra deg, det var veldig uventa, og rørende :-) Og så fine ord, tuuusen takk!! Håper ALT er bra med deg også Irene!! Har du facebook, må du legge meg til, så kan vi jo mimre litt.. ;-)
   Stor gigaklem fra meg <3

   • Nå ble jeg rørt…:’-)) Hehehe…det var nok Kopevik som tok meg;-)
    Jeg er en utdøende rase i vår alder (…jeg kjenner to til…) jeg er ikke på facbook…»rødmefjes» … Men jeg er kommet litt lengre enn brevskriving da…»bess e d» dukker opp en mail fra meg;-) Goe glad gigaklem tilbake:-))

 8. jeg liker egentlig ikke musikken til maria mena så veldig godt, men hun har en strofe som er fantastisk:

  Think all the mean girls,
  That pulled your hair,
  Are barefoot now,
  And pregnant dear,
  And you write pop songs,
  And get to travel around the world.

  ha! in their face;)
  kanskje litt lite politisk korrekt å være skadefro (skadefryd – er skadefro et ord?? anyways.), men av og til så er det lov å dra på litt;)

  • Det er et ord ja ;-) Kanskje lite politisk korrekt, men veldig menneskelig.. ;-)
   Og ettersom bloggen min ble offentliggjort på hjemstedet denne uka, så sitter noen av dem kanskje og leser dine/Maria Menas ord as we speak! Og så gikk det akkurat opp for dem at.. det er sånn det er ja! ;-)
   Du er foressten bare helskjønn og jeg digger deg!! :-*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *