Catwalk (coaching)

Til tross for gårsdagens nyheter, så fortsetter moteuka som planlagt. Den enorme responsen og tilbakemeldinger fra dere, går absolutt ikke upåaktet hen! Det diskuteres fortløpende om resten av arrangementet skal avlyses, til fordel for den oppsiktsvekkende nyhetssaken Karmøynytt kunne avsløre i går!

Men nå.. kjære cutie pies and cupcakes, er det oss! (And something slightly less brainy..) Det er jo ingen moteuke, uten catwalk! Og i dag var det catwalk coaching på programmet! Det var en aldeles helt nydelig vakker indisk jente fra Stavanger som skulle finpusse gangen sin. For når man skal representere Norge i Miss India Worldwide, må nemlig alt være absolutely flawless!

Si hei til min favoritt i Miss India Worldwide, Nisha Haroon!

Det tok nøyaktig ti minutter så hadde miss India en schwung på hoftene som Naomi Campbell hadde kastet en telefon etter!

Lille linselus synes at små mikroskopiske ting hun kan sette i halsen, er MYE mer interessant!

Trenger DU finpussing av catwalkinga di, ta mer enn gjerne kontakt! ;-) Sånn, da fikk jeg sagt det på en fin måte! Blunkeutmedtungasmilefjes!

9 thoughts on “Catwalk (coaching)

  1. Trenger definitivt finpussing av catwalkingen min ja! Tømmerstokker i høye hæler, that’s me ;) Du hører det på lyden når jeg kommer: tramp, tramp! Hehe :)

  2. Tuuusen takk for så hyggelig kommentarer :) det varmer hjertet!

    vil anbefale alle som ønsker god catwalk guide til å kontakte Stine! hun er utrolig snill og behjelpelig! og dette sier jeg ærlig, ikke minst hun har både high fashion, deltatt på internasjonale konkuranser og itilegg misse erfaring! har fått utrolig nyttige tips, som jeg mener er så avgjørende når man vil presistere bra!

    tusen takk til dere med så hyggelig støtte, og Stine for catwalk gullkorn!

    stoooor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *