Bare fordi jeg fortjener det!

Det pleier å være så hyggelig å spise frokost sammen med Signe..  Men i God Morgen Norge i dag, plaprer Grete Roede.. «Bla bla bla, ha en strategi, gå en tur når søtsuget kommer, ta en te med honning, men FGS IKKE SPIS SJOKOLADE!!!» Og jeg som hadde lagd meg sjokolade til frokost? Usunn jeg? Nei, småbarnsmamma i tidsklemma.. Ergerlig at den dama klarer å snakke til samvittigheten min! ..Får gå å mekke litt frukt ved siden av! ;-)

Kan jeg spise frokosten min med deg i stedet? Så slår jeg av TVen, mens jeg venter på at du lager din! Om du vil ha en fredagsfrokost bare fordi du fortjener det.. sett først på kaffe..

Kutt opp sjokolade. Og kutt gjerne opp frukt og bær som et forfriskende supplement (evt. for samvittighetens skyld!)

Bland det sammen i en skål

Hell gjerne over litt yoghurt

Voilà!

Da spiser vi! Fredagsfrokost i ren og skjær «Bare fordi vi fortjener det» stil! Take that Grete!

Hva er din favoritt frokost? Hva syns du om at Grete Roede sier at man må gå seg en tur, om man tenker på noe så avskyelig som å fortære.. en sjokolade???!!

14 thoughts on “Bare fordi jeg fortjener det!

 1. Æsj… Nå kunne jeg ha kommet med en lang tirade om hun jeg ikke nevner med navn (GR.rrrr) IKKE HØR på henne er alt jeg velger å si… og vent jeg på meg! Jeg må bare løpe på butikken for å kjøpe sjokoladen.. nei.. vent litt.. vi har sjokolade i lunsjen på fredager så da slipper jeg løpe så langt ;) Ha en super frokost! :D

 2. Uff, jeg er for tiden av dem som springer meg en tur når sjokoladesuget kommer, æsj det er så kjedelig, men helt nødvendig når bikinien skal inntas om under 1 mnd og jeg ser ut som en «michelin mann»! (http://www.starbear.no/mormor/files/2012/01/michelin_man.gif)
  Æsj! Hadde jeg bare sett så smashing ut som deg så skulle jeg også hatt sjokolade til frokost! (men skal unne meg en i kveld, det er joman fredag!)
  God helg, din søting! :-)

  • Hahaha Michelin mannen altså.. Vel.. det har jeg litt vanskeligheter med å tro på Miriam! ;-)
   Håper du har hatt en smæshing helg, at sjokolade er konsumert, og at joggeturene ikke har blitt så mange!
   Smask til deg, en av favorittøyboerne mine! :-D

 3. Heelt greit med sjokolade vel! Hilsen hun som spiser rundstykke med banan og sjokoladesaus til lunsj!

 4. Åhh – DETTA e gronn for at eg elske denna bloggen! Har idag spist sjokoladekaka t frokost me go samvittighet… In your face, Grete!!

  • S-L!!! :-D :-D Og eg elske å hørra at andre innrømme at de har åte noke aent te frokost, enn cottagecheese med økologisk musli, sjølplukka nøtter og kortreiste bær! ;-)

 5. Jeg tenker at hun går glipp av mange gleder i livet. Det er kanskje fint å gå en tur, men det er jammen ganske fint å starte dagen med en sjokolade også! Vi småbarnsmødre trenger dessuten energien ;-)

  • Absolutt Abelone, en fin kombo må jo være løsningen! Og ja gjett om vi trenger den energien, raske karbohydrater er det som holder meg oppe these days. Det og koffein! ;-P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *