The truth and nothing but the truth

Det er jo en kjensgjerning, at man på sosiale medier, ikke forteller den hele og fulle sannheten. Man pynter litt her og litt der. Noen prøver seg med litt hybelkaniner og bæsjebleier.. for å være likandes? annerledes? jovial? Men det gir liksom ikke så mye av hverken ´likes´, ´venner´, eller ´følgere´.. so why bother liksom! Jeg prøver ofte å finne den gyldne mellomvei.. men det er ikke alltid et stykke av en kake. I dag derimot, har jeg bare lyst til å være rett fra levra, være meg selv, og fortelle det som det er. Litt skummelt å ikke pynte på fasaden.. Men som en venninne sa i sjette klasse (og som jeg beundret henne for da): «Like de meg ikkje som eg e.. så får de barre la værr!»

Så her har du søndagen vår, uten filter, redigering eller fargerike adjektiv..

På morgenkvisten måtte det inngås kompromisser etter litt diskusjon. Jeg hadde mest lyst til å dra til Frognerparken å møte noen venner der, og Jack til Middelalderparken for å møte.. folk fra Middelalderen!.. Så da dro vi først til Frognerparken, før vi reiste tilbake i tiden.

IMG_8448

Vi var kjempesultne, så det første vi gjorde var å spise. Mat fra Middelalderen. Jack elsket det. Jeg.. glad jeg lever i det 20. århundre..

Men etter litt magefyll, var vi klare for tidsreisen! Og tankene mine gikk umiddelbart til bloggen..

IMG_8450

Jeg må jo ta bilder til bloggen.. kanskje litt langt i fra, får gå litt nærmere!

IMG_8451

Sånn! Dette må da være bloggbart nærme?

IMG_8453

Kanskje jeg kan poste dette stillebenet på forumet for stillebener, instagram?

IMG_8454

Okei mann i sort, takk skal du ha for at du ødela dette blinkskuddet!

IMG_8458

Et av høydepunktene var «prinsesseskolen», et teater om hvordan en prinsesse skal oppføre seg når hun møter en mus eller en drage. Svært underholdende, for små, og store.. Hennes assistent satte seg på noe.. han fikk veldig vondt i.. Vatikanus!! DET ler jeg av enda her jeg sitter. Veldig voksent!

IMG_8462

Det begynte å regne litt, og jeg holdt på å fryse i hjel. Men vi skulle bare la storesnupp få grave etter benrester først. Det var mest populært for far. Som forøvrig utfordret jekslene med et glasert eple! Veldig middelaldersk!

Så da gikk vi hjem, kalde (jeg), sultne (jeg), vondt i bekkenet (jeg), vondt i anklene (Jack), glade for at vi gikk fra den litt skumle plassen (Storesnupp).. Lillesnupp på sin side..

IMG_8445

..har lært seg å peke og si «der»! Så vi har alle gått rundt og pekt, og sagt «der» ,»der», «der»! En stor dag!

Vel hjemme..

IMG_2494

Hei! Ikke ta bilde av meg når jeg multitasker på et rotete do! Det er det INGEN som trenger å se! Jaja.. liker de meg ikke som jeg er.. får de bare la være!..

Hvordan fremstår du på interwebben? Tenker du på at folk skal like det du deler, eller gjør du akkurat det du føler for?

14 thoughts on “The truth and nothing but the truth

 1. Vel, deres søndag gruste vår som ble tilbrakt i bil, 95 mil mellom Billund og Setskog.. Ellers så må jeg innrømme at jeg er begynt å ta bilder på en annen måte etter at jeg entret bloggsfæren og instagram. Bilder av kleskurver fylt av skittenklær, kjøkkenbenker fylt med rot og slikter jo ikkedet jeg fyller albumene med. Utsikten fra verandaen derimot postes kun for LIKES og for å gjøre søringer grønne av misunnelse..

  • Hahaha love it Casa Didriksen!! «Kun for LIKES og for å gjøre søringer grønne av misunnelse».. Tror mange må si seg enig i den.. om de vil vedkjenne seg det eller ei! ;-P Kos dere på ferie!! :-D

 2. Blinkskuddet har Jack i dag.
  Ser ut som minstå koste seg iallefall.
  I begynnelsen posta jeg for info til venner og familie. Når jeg fant ut andre også ville lese det jeg skrev ble jeg mer kritisk, men skriver det som faller meg inn og blir mye hverdag for families del ;-).
  Tar mye mer bilder som er veldig positivt ;-). Barnebildene i album blir det nå slutt på, fremover blir det slike fine do, kake og rotebilder.
  Ha en herlig uke

  • Ja minstå koste seg nok mest! ;-P Enig i at det er positivt at flere bilder blir tatt! Fotografiske minner er uvurderlige!
   Ønsker dere alle 5 en forsatt deilig uke!
   Ps. Digger ærlighet din! ;-))

 3. Jeg ble født uten filter og har ikke utviklet det i senere tid heller. Jeg snakker før jeg tenker og noen ganger tror jeg jeg skriver før jeg tenker også. Jeg tenker også litt som venninnen din.. take me or leave me! ;) I tillegg må jeg innrømme at jeg vel ikke har oppfattet bloggen din som noe annet enn ærlig og det er derfor jeg digger deg! :D

  • Hehe, uten filter er herlig!! Så glad for at du oppfatter meg som ærlig! Og jeg føler jo at jeg er det. Skriver bare ikke ALT jeg tenker hele tiden.. eller legger ut ALLE bildene jeg tar. Men det er vel mer et filter, enn uærlighet.. ;-) Hehe. Heter det ikke noe sånn som.. Alt man sier skal være sant, men man trenger ikke si alt som er sant?!
   En ting er hvertfall sikkert, jeg LIKER deg som du ER Drømmelykke!! Filtrert eller ei! ;-)

 4. Du altså!!!
  Ha ha, det siste bildet er fantastisk! Gotta love it!!!
  Jeg fremstår nok som litt blidere og kulere enn jeg er (litt mye faktisk) …Ikke fordi jeg har lyst å late som jeg er en annen enn jeg er, men fordi jeg blir så glad av å tegne og skrive, og da blir jeg sittende og le av mine egne kriser og opplevelser (ja jeg ler av min egen blogg…), og dermed blir det liksom litt good times og godfølelse av innleggene…
  For jeg innrømmer glatt at selvom det feks flyter av hybelkaniner og klesvask, og jeg later som jeg ikke bryr meg, så kan jeg faktisk bli riiimelig irritert pga akkurat det (hver dag faktisk…). Og andre ting også forresten…
  Men så tegner jeg en hybelkanin eller en frustrert mamma, og vips er jeg glad igjen ;-)
  En slags motsatt psykologi kanskje…og utsettelse av problemet…
  Finfin dag til deg!

  • Du skjønner ikke hvor nervøs jeg var for det siste bildet, så jeg er sjeleglad for at du sier det!! PHEW! Jeg har jo ofte brukt å legge «tegnerserie» filter på personlige eller TMI (too much information) bilder.. slik at det ikke blir såå skummelt! Jeg misunner altså tegne-skillsa dine sånn!! Og når det i tillegg er en «terapi» mot hybelkanin-irritasjon da.. :-/
   Jeg blir også, bortimot hoppende, glad av tegningene dine, og skriveriene!! ;-)
   Ha en fabnastisk en! -*

 5. Som regel deler jeg det jeg føler for, og så får det berre verr ;)
  Men hvis folk mener bloggen min er skadelig for folkehelsa, så tenker jeg meg jo litt om… :P
  Men bilder på min egen blogg… der er jeg en himla sobb. Og det innrømmer jeg gjerne. Jeg er over gjennomsnitt opptatt av foto, og stiller høye krav til meg selv. Det spiller ingen rolle om det er en cupcake eller skittentøyet jeg tar bilder av, -det må i det minste være *bra* bilder :P Men sånn var jeg også før jeg begynte å blogge da.

  • Om folk skulle mene at bloggen din er skadelig for folkehelsa, er det fullstendig ubegrunnet og uforståelig.. I think it´s time for a pm. asap!
   Og bildene dine er i en annen liga også.. Msgnifistiske. Jeg ser for meg at et Canon EOS 600D skal gjøre bildene mine litt mer tyskertøsete?..det skal vel kanskje litt mer til. Hmpfr. Fortsett som du gjør! Som nr.1!!

 6. Jeg pynter ikke så mye på sannheten på interwebben, men framhever helst positive eller morsome saker enn negative. Alle som kjenner meg vet jo at jeg ikke lever et nystriglet liv, så derfor nytter det ikke å framstille det slik heller :)

  Må likevel innrømme at jeg sjekker Face eller Insta hyppig for likes dersom jeg har lagt ut noe jeg selv syns er morsomt eller et bilde av mini :)

  • Positive og morsomme saker, er jo det folk vil ha!! Pynting/skryting eller negative saker er ikke fullt så innafor føler jeg!
   Jeg er så spent på hvordan det gikk på jobbintervju jeg da..
   Kommer over til deg for oppdatering snarest!
   Hugses:)))

  • Hahah jeg må bare le av mine egne skriveleifer :P Ammetåka skinner igjennom!
   Takk du snille, vakre. Jeg syns de bloggerene som lar personligheten sin skinne igjennom er de beste, og der er du absolutt en nummer 1!

   Ang bilder så har jeg ikke noe svindyrt kamera. Holder med et Canon Eos 1100D ;)
   Et baby-kamera i speilrefleksverden, men tør ikke å eie noe dyrere når jeg har tre bajaser i hus ;)

   • Jeg la ikke merke til noen skriveleifer jeg når jeg leste.. ;-)
    Danke schön for fineste orda Jona!! :-)
    Og takk for tips om kamera.. jeg har bursdag neste uke ser du… ;-P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *