Statusrapport

Bok skulle leses, blogg skulle overhales, andre blogger skulle nileses, for ikke å snakke om en flittig innsending av jobbsøknader i hytt og dynevær!! Men. Jeg hadde knapt tid til å sheive leggene. Travelt med ferie!

Den påbegynte rotfyllingstannen verket, og jeg var et yndet mål for alle smådyr «i skogen» der vi leide hus. Mygg, klegg, maur, og jeg har ikke tenkt å nevne det siste, men det begynner selvfølgelig på LO.. Stort sett alt av små irriterende insekter konspirerte om å gi kroppen min mest mulig distraksjon fra tannverken. Her ser du bildet fra turen innom apoteket:

IMG_0369

Et medikalsk stilleben

Turen dit tok vi INNI en tordensky. Redd? Jeg kunne prise meg lykkelig for at jeg hadde tømt blæra før bilturen for å si det sånn! Vi kjøpte så mye på apoteket (når jeg endelig fikk de skjelvende beina mine ut i været som minnet om noe sånn som Armageddon) at de overøste oss med gaver før vi gikk. Syns vel synd på oss da.

Og neste ferie starter allerede.. i morgen. Er bare hjemom for å kjenne på hvor deilig det er å være hjemme et øyeblikk, for å slikke sår og stikk, svi av litt cash hos Kjempedyre Tannlegesen, og pakke om!

Bilder fra den ellers så fantastisk deilige ferien kommer snarest!

2 thoughts on “Statusrapport

  1. Gaver fra apoteket er jo trivelig da. Min hverdag består mer av at apoteket ringer og lurer på om jeg virkelig har tenkt gjennom den doseringen jeg skrev på pasientens resept. Slike farmasøyter kan være skikkelig strenge skal jeg si deg, og har du ikke et godt svar å hoste opp på sekundet så stakkars deg… Gaver høres mye triveligere ut!! Ha en fortreffelig neste ferie så blogges vi!!

    • Hahaha ;) Ja faktisk, den farmasøyten vi også møtte på her, var skikkelig streng.. Jeg spurte etter hjelp for tannverken, men JEG MÅTTE DRA TIL TANNLEGEN!! Jeg slapp derfra med telefonnummer til tannlegen i lommen, og med en lovnad om at jeg skulle ringe.. Puh! Så jeg skjønner definitivt hva du sier her!! ;P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *