7 thoughts on “Vive la France!

 1. Looks amazing! Vi vet ikke hva ferien kommer til å by på i år. Hadde en plan om å besøke slektninger, men det passet ikke for dem så da må vi tråkke opp nye stier. Synd det er fellesferie og så og si ALT er fullbooket eller svinaktig dyrt. Ikke lett å skvise inn en storfamilie heller liksom. Siden Bonusen nå ifølge de fleste reiseselskap er å anse som voksen (12 år) og Snute må betales for gikk pris for flybilletter for oss opp med det som føles som 1000 %! Så si gjerne fra om du har et tips ;)

  • Det var heeelt fantastisk også! Bildene lyver ikke her ;) Ser det med flybilletter.. snuppa på 2,5 er jo nesten fullpris!!? Blæh! Så vi tok toget til Stavanger, så båten videre.. hehe, mannen er lite glad for melkeruten kan du si ;) Men dyre flybilletter + flyskrekk = melkerute med tog. Syns det er koselig å ta tog og jeg da!
   Ble det Kongeparken på dere??
   <3

   • Har ingenting i mot tog, mannen derimot… Verste framkomstmiddel han vet om! Eneste gangen han tar tog er til og fra jobb for da kan han sove de 8 minuttene toget tar ;P Er ikke kommet oss i Kongeparken enda, blir nok denne uken kanskje. Bare krysser fingrene for at værprognosene slår feil…!

 2. Så fine bilder :)
  Denne sommeren har jeg feriert i…….Oslo. Og er knall fornøyd. Flaks at det car denne sommeren vi hadde bestemt oss for å være hjemme.
  Skal faktisk en liten tur til Karmøy og Skudeneshavn neste helg :)

  • Ja det skjønner jeg Nina. Og se på Yr at det var like varmt i Oslo som i la France.. litt nedtur. Nei, vi får begynne å dra enten i Mai eller September. Kan ikke risikere at det blir fint vær hjemme!! ;-P
   Nå har vi kost oss på Karmøy med nydelig sommer ( og det har vel du også!!;)).. kan ikke tro det været det har vært!
   Klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *