Fashion crisis

Å rigge ut to unger og et par-tre voksne til stranda, kan tære på både tålmodighet og et lunefullt sinn..

Endelig ute, bare en tur innom det lokale kjøpesenteret, så er vi der! Inne i kjøpesenteret, hvor det florerer av kjensfolk, er jeg glad for jeg tok finkjolen på! Jeg titter fornøyd ned på meg selv.. og det selvtilfredse smilet dør momentantus. Føttene mine er plassert inni noe så ulekkert som..

IMG_9829

Etter at jeg hadde klart å fiske frem iPhonen halvt bevisstløs, og bygdesladderen allerede var godt i gang.. gjenvant jeg den kognitive ferdigheten. Da bar det til stranda (fremdeles i crocs), for å kjøle ned et kokende topplokk (og et par svette føtter)

IMG_0219

IMG_0216 IMG_0241 IMG_9826

IMG_0231

IMG_9819

Har du noe du bekler kroppsdeler med, som ikke tåler offentlighetens lys? Har du hatt behov for nedkjøling i ferien?

10 thoughts on “Fashion crisis

 1. Var også innom det lokale kjøpesenteret iført «klar for stranden» antrekk. Ikke spesielt høy i hatten nei… Etterpå gikk jeg på butikken uten truse! Riktignok med shorts utenpå, men følte meg litt naughty. Skulle jo ikke bade så trengte jo ikke byttetøy… Jada.. glemte i farten at jeg hadde barn OG mann. Kunne jo ikke sitte i våt bikinitruse hjem heller, man kan få blærebetennelse av sånt! Mann og barn holdt i tillegg på å DØ av sult så da MÅTTE jeg innom butikken.. ;) Ønsker meg forøvrig en sånn knæsj rosa (?) bikini!

  • Hahaha jeg må le, nåti Drømmelykke! Morosamt! ;P
   Ja den er fra HM, kjempebillig, og kjempeknæsj! ;))
   Ha en nydelig søndag hvorhen dere måtte befinne dere i landet! :)

 2. Nå tenkte jeg at jeg skulle gi deg en lengre innføring om mine truser…
  men nei, så ombestemte jeg meg. Jeg sier bare en ting: den nyeste kjøpte jeg for fire år siden… Eler var det fem?
  De tåler definitivt ikke dagens lys. De tåler knapt mannens lys.

  • Tar gjerne mot en lengre innføring også! ;) Alt for å føle meg bedre til mote, hehe ;)
   Og det gjorde jeg plutselig nå, hehe! Men tror ikke jeg skal le så høyt av din bekjennelse her.. He.. kremt.. host.. Undertøysavdeligen må definitivt snart ofres et besøk!

 3. Haha, har holdt på å gjøre samme blemma. Kom heldigvis på det da jeg satte meg inni bilen. Og bare sånn at det er sagt, så kjøpte jeg de fake crocsa mine fordi jeg trengte noe som det ikke gjorde så mye å få fostervann i på sykehuset (aka noe raskt å få på seg hvis man må ut å gå under fødselen). Men de er innmari gode å gå i!

 4. Flirer, flott skotøy, perfekt til fin kjole.
  Hørte lyden av mange barn og tenkte dere var her en tur. Kan ikke si jeg har sett noen mann som hopper avgårde, jeg som har gledet meg så til å se :-).
  Dere var heldige med været når dere var her, god tur hjem igjen.

  • Hehe nei jeg tenkte på deg! Og sa det til mannen også, at vi skulle jo ha tatt de med!! Men de veier et tonn, men neste gang vi kjører og har plass til de..!! Da ringer jeg deg! ;-P
   Kjempeheldige med været!! Det er faktisk ingen bedre plass på jord når været er sånn!! :-D <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *