DIY Postkortskriving

En gammeldags, men gøyal kommunikasjonsmetode! Det var veldig populært i gamledager, før sms, facebook og e-mail! For de som ikke har hørt om fenomenet, så kalles det postkortskriving, og fremgangsmåten er overraskende enkel!! Kjøp lekre postkort på feriestedet, finn frem en penn (skriveredskap) og en stol! M-hm told you it was simple!!

IMG_9330

Postkort, penn, stol.

IMG_9331 - versjon 2

Eventuelt behjelpelige assistenter.

IMG_9332 - versjon 2

Ja for det kan være en svært hyggelig familesyssel også!

IMG_9334

Og vips, postkort klare til å glede venner og kjente!

Skriver du postkort på ferie?

10 thoughts on “DIY Postkortskriving

  1. Det er ihvertfall veldig kjekt å få postkort!
    Så hvem vet, kanskje så dukker der opp et i postkassa….

  2. Kort er såå koselig! Vi hadde planer om å sende kort fra maldivene, men det var jo det eneste på hele øya vi måtte betale cash for, og derfor hadde vi jo aldri penger med oss… Får prøve på nytt i venezia !

    • Hehe, jeg sendte ikke et eneste kort fra Maldivene jeg heller.. ;P Om du ikke sender kort.. må du hvertfall blogge fra Venezia!! Mest romantiske byen <3

  3. Ah, postkort er så koselig. Idag reiste min kjære nevø på ferie til Rhodos i 14 dager, og jeg fikk han til å love dyrt og hellig at mini skulle få sitt aller første postkort der fra :)

  4. Postkort er så trivelig! Både å skrive og få. Vi bruker å skrive og vi kjøpte flere i år, men så ble de aldri skrevet… Men vi skal en uke til Lofoten i August så vi får prøve å få det til da..

  5. Jeg har alltid gode intensjoner, men så blir det ikke gjort. I fjor brukte jeg posten sin app. Tok bilder av ungene, laget og skrev kortet i appen så printet posten det og sendte det for meg. Ble en dyr opplevelse siden det trådløse nettet i Tyrkia var elendig og jeg satt på mobilnett, men mottakerne syns det var kjempe stas. Spesielt barnehagen som også fikk et eksemplar ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *