Fotsoppland

Det er en negativ ting med ferie! Badeland! Bare ordet gir meg frysninger og besvær på mange plan.

Motargumentene mine så cirka sånn ut:

1. Koster skjorta (Hva med å dra til Nice og faktisk kjøpe skjorter i stedet??)

2. Kaldt og vått (Hva med å bade i det deilige og ufarlige bassenget vi har leid? Stranda?)

3. Farlig! (Ikke? Prøv  å ha en 180 centimeter lang kropp, og lange ukoordinerte ben i sklie lagd for nette mennesker med full kroppskontroll?!)

4. Fotsopp!!

«Men da tar jeg bare med ungene, så kan du ha litt alenetid!» sa mannen..

«En god idé! Men nei!» sa jeg.

Jeg måtte hvertfall være med, og ha plasteret klar i veska om noen skulle slå seg! Så at jeg er en party pooper.. det skal jeg IKKE ha på meg!

Mannen og barna synes jo det er fabtasticilicious gøy. Jeg er bare glad for at det er overstått, og for at vi kom fra det hele uten skader!! Og fotsopp.

IMG_9210

Ikke fikk jeg ta bilder av ungene heller..

Men noe måtte jeg jo vise dere..

IMG_9211 - versjon 2

Så da var jeg veldig glad for at denne franskmannen stilte opp!

Det positive med turen var at vi fikk tatt bilder, sånn at vi fikk lagd nøkkelring til Storesnupps barnehageprosjekt.. «ta-med-noe-hjem-fra ferie-som-du-vil-fortelle-om!!»

badelanddd

Og det var jo selvfølgelig en rimelig affære! FØRTIFEM EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjermbilde 2013-07-10 kl. 19.30.53

Skulle tro de var gullbelagt vettu!

Nota bene!

aqualand

Og tror du ikke de altfor lange bena mine ble tvunget opp i denne her hvite da? Hva er det jeg har gjort galt for å fortjene og kjenne på et adrenalinnivå ut av dimensjoner??

Hva liker du å bedrive tiden med når du er på ferie? Og liker du å kjenne på et adrenalinnivå ut av dimensjoner?

(Foto: http://www.loisirs-soleil.org)

13 thoughts on “Fotsoppland

 1. Badeland er jo SÅ gøy!!! Men det er klart at skal man bade i Nordnorge er badeland så godt som eneste alternativ om du ikke er isbader… Noen må ha fotsopp også, en nobel sykdom jeg kan behandle i måneder, måneder og måneder før den fortsatt ikke forsvinner. Men får du fotsopp så er det jo en fin unnskyldning for å fornye skogarderoben da… Om man liker å shoppe sko mener jeg.

  • Jeg elsker sko ;) Men vet ikke helt om det er verdt det..;) Og ikke visste jeg at det tar måneder å behandle!! Nei vet du hva, den sykdommen er ikke noe for meg kjenner jeg! ;P

 2. Har aldri vært noen adrenalinjunkie asså, og antar at jeg ikke blir det nå etter jeg fikk barn. Mine siste fartsfylte opplevelse var nok da R og jeg kjørte Vespa på Capri i 2009, og en speedbåttur i Thailand i 2010. Ikke akkurat paragliding eller juvvandring på oss, gitt.

  Badeland var konge da jeg var liten, og regner med det skal bli noen besøk i slike årene fremover. Eller kanskje jeg kan indoktrinere barna til å ville shoppe eller gå på museum heller? Både R og jeg er ganske geeks når det kommer til akvarium, museum og historie, kan jo være det smitter over? Og mora har mer enn et shoppinggen :)

  • Rart det der.. etter ungene, så er jeg blitt mer engselig for alt.. Men det er vel helt naturlig! ;) La oss håpe på kulturelt interesserte unger, så slipper vi å bekymre oss, eller ufrivillig bli høy på adrenalin på badeland!!
   Hehe, shoppinggenet ditt har jeg sett på ig.. den rosa kofferten var jo kjempelekker! ;-))
   Og by the way, Vespa på Capri i 2009.. che romantico!! ;) <3

   • Vespatur som nyforelsket i Italia = finfint ♥
    Haha, den rosa kofferten er et resultat av at shoppingen gikk bananas i Roma (samme ferie som Vespatur). Måtte kjøpe to nye håndbagasjekofferter. Den andre ble svart da, siden det ble R som måtte dra den med seg. Og han nektet å trille en rosa koffert. Merkelige mannen min :D

 3. Ha ha ha, jeg skjønner deg sååå godt! Jeg jobber hardt med meg selv for å bare lære å like disse badelandene som mannen og barna ELSKER! Har blitt litt bedre etterhvert som antall barn etterhvert krever at vi er to voksne ;-) Og hvis det er noen trøst, så har jeg det sikkert enda litt værre enn deg i skliene, for jeg er nemlig 182cm, og litt tung sånn at det går kjempefort..ha ha, se for deg plasket på slutten liksom! ;P
  Men siden du spør – utenom badeland så eeelsker jeg å kjenne på adrenalinet faktisk!
  Det er en av mine store utfordringer med å ha så mange små barn, nemlig at jeg ikke får brukt nok tid på å gjøre gale-Hege-tingene…og det blir jeg ganske sur av, så jeg jobber hardt med å rekruttere mine håpefulle til alle de gærne sportene jeg kan få være med på..;P
  Diva Diva, ha en tipptopp kveld!

  • Jeg kunne nesten tenke meg at du var glad i adrenalinkick.. Man blir ikke pilot om man er er fan av hvilepuls, tenker jeg! ;-) Og i den turbulensen jeg kjente på fra Nice-Oslo i går, med et påfølgende, sterkt forhøyet adrenalinnivå.. så kjenner jeg at jeg er VELDIG glad i hvilepuls! Skulle jo ønske at jeg var tøffere da vetdu, TENK, så mye gøy jeg sikkert går glipp av!! Grr.
   Forsatt god ferie til deg og dine Hege!!! :-)

 4. Badeland er helt greit- OM man ser bort fra skliene vel og merke. Jeg er ikke 180 cm, faktisk mye mindre, har null kroppskontroll og opplever stadig vekk at jeg ikke rekker bunnen. Ikke er jeg noen dyktig svømmer heller. Så å sette utfor en livsfarlig sklir hvor jeg ikke aner hvor høy hastighet kanonkulen kan komme opp i eller om jeg rekker bunnen ser jeg på som helt unødvendig! Slikt får mannen ta seg av! ;)

  Men koselig å få med seg litt gull hjem da! Kostet flesk i Dyreparken i Kristiansand også. 70 kroner for en kode på en papirlapp tror jeg det var når vi tok tømmerrennen. Koden varte i 29 dager, jeg kom på det 6 mnd etterpå… Da var i tillegg lappen borte vekk.

  Digger forøvrig bilde av franskmannen! :D Kos dere masse!

  • Gull er jo koselig selv om det er kostelig. ;) Men da ser jeg at de utnytter naive sjeler i Norges fornøyelsesparker også! Jada, turister er jo noe å sko seg på overalt! Men en LAPP!!
   Kommer snart å besøker deg for siste nytt.. Ferielivet går definitivt utover blogglivet, men da har jeg bare masse å glede meg til kjenner jeg! ;))
   Klemmer:)))

 5. Jeg pleide å elske badeland helt til jeg var langt oppe i tyveårene, men nå som jeg har rundet 30 merker jeg at heller foretrekker å gjøre noe litt mer avslappende på ferie. Regner med det blir noen turer etter hvert som barna kommer og blir større, da… :-)

  • The magic three-O! ;) Ja det er rart hvordan ting forandrer seg.. ;)
   Desverre har jeg født to fisker, og faren er også fisk, så dette lover ikke bra for reduksjon av badeland besøk. Gah! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *