Tour the France

When in France.. Tour the France! Jeg er ikke særlig sykkelinteressert, men jeg er særlig interessert i freebies! Og i forbindelse med Tour the France, kommer det en endeløs parade med sponsorer i pimpede biler, som i høy fart, kaster ut hatter, bamser, godteri, ubrukelige plastikk gadgets, you name it, til de skuelystne! La caravane publicitaire kalles hysteriet. Det skal sies at i et HMS perspektiv er det et lite sikkert event. Men det gikk bra, Lillesnupp var skeptisk til desibelnivået fra bilenes høytaleranlegg.. Og jeg fikk en nøkkelring i *plystre-plystre*.. Men ellers var det en helt fantastisk opplevelse, for små, og store barn!

gøjø

(Foto: Lemonde.fr. Coolissport.fr)

IMG_0050

ljhoøjæø

Og så kom syklistene tråkkende et par timer etterpå!

IMG_0082

Jeg har faktisk aldri hørt om dette artige fenomenet, som franskmennene elsker, i forbindelse med den franske turen.. Har du?

12 thoughts on “Tour the France

 1. Aldri hørt om, men hvem kan si nei til gratis godteri… Og nøkkelringer!!! Ahh, elsker nøkkelringer, men bruker dem aldri. Siste er en totalt ubrukelig diger en fra legoland, prydet med bilde av meg og Eir og et ukjent pensjonistpar på vei ned stupet i berg og dalbanen..

 2. Aldri hørt om…men minner meg om karnevals paradene, i Tyskland/Køln…er mest godteri de kaster da…men utifra bildene dine, virket det som Haribo var bra representert der og…hehe…å klart en sier ikke nei takk når ting er gratis ;-)

 3. Ååå. jeg har drømt i flere år om å få oppleve dette her. Ikke det at jeg er så sinnsykt interessert i sykkel eller sykkelsporten. Men, jeg vil gjette på at det er en kjempeopplevelse likevel. For det er jo stort..

  • Ja vet du hva!! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ha noen interesse av det jeg heller.. Men nå tror jeg vi må tilbake igjen neste år, bare for å få med oss sirkuset! ;)

 4. Jeg har av en eller annen grunn blitt veldig sykkelinteressert i det siste. Kan ha noe med at jeg skal sykle Bergen- Voss…. Løper hjem hver dag for å se sluttspurtene så en tur til Frankrike et år sånn ca akkurat på den tiden er lagt inn i reiseplanen. Freebies er jo heller ikke vondt! Minner meg på at jeg må ta meg et kurs hos deg angående akkurat det ;) Fortsatt god ferie, kjære Diaperdiva!

  • Ja jeg synes jo ikke st det er rart at Drømmelykke the Husmorfit (nå skulle jeg prøve meg på litt ordspill med «husmorfit» her, og det ble jo ustyrtelig morsomt og umodent her jeg og Jack sitter ute i solen.. er det mulig?;)) er sykkelinteressert!! Og det bilde av deg med sykkelen.. <3 it!! ;)
   Kurs i freebies - satt opp på the to do list! ;) Med Ikea-tur og Frognerparken ;)))

   • Woho.. Gleder meg! :D Nesten så jeg tror jeg må legge inn noen arbeidsdager på Oslokontoret til høsten for å rekke alt dette ;) Bare glad for at husmorfit kan glede deg i solen! :D Enjoy the sun and the vacation! Du klarer nok aldri å tippe hvilket vær det er her ;) MEN.. desto bedre unnskyldning til å være innendørs for å skrive ferdig Roma innlegget ( med historie…) :))

 5. Åh, freebies er så gøy! Jeg er av typen som nan handle for en goood slant på parfymeriet, men gå ut av butikken mest fornøyd med vareprøvene jeg fikk med gratis av ekspeditøren :)

  Ser ut som en fantastisk ferie, spesielt likte jeg bildet av landsbyen på Insta. Frankrike har jeg aldri vært i, og jev vet jo at R hadde elsket en ferie som inneholdt TdF. Får se om ikke det kan fikses når mini er litt eldre. I år blir det Aarhus i dejlige Danmark og hotellferie på Ullensvang hotel. R er veldig fornøyd med dagsturen vi skal ha til København og nordens største akvarium. Mor sender nok guttene avgårde, og sniker til seg noen timer med shopping i Strøget, som inkluderer lunsj med bayer og smørrebrød :D

  • Hahaha Cecilie, kunne ikke vært mer enig.. De vareprøvene er gull verdt!! Så er det så kjekt å ha med de små tubene når man skal på tur og sånn!! Fantastisk;)

   Åååh Århus og Ullensvang, så deilig da!! Anbefaler Frankrike og TdF (Det var da en überfancy måte å skrive det på!!;)) på det varmeste!! Når det ikke er på det varmeste vel og merke, hø hø!
   Koooos deg med litt me-time på Strøget C!! Det fortjener du!!! :-*

 6. Ikke hørt om det nei, men ser skikkelig kos ut. Gratis, ja takk, flirer litt av deg også, trenger nok 4 nøkkelringer, men vi er litt rare når det er slikt ;-).
  Jeg har to minner fra Frankrike, ene med mine foreldre som liten hvor fuglene fløy rundt over maten og jeg mistet hele matlysten. Andre er med venninne og barn i Disney og dit vil vi igjen. Kos dere videre :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *