Nå, blir det konvertering?

Da var en uke med interiørblogging over. Om jeg skal konvertere? Her er analysen:

5 positive ting ved uka som interiørblogger:

 • Etter å ha lagd pukka-te bilder til instagram, har jeg faktisk blitt pukka-te-avhengig. For første gang i mitt liv har jeg valgt te framfor kaffe.. (I know..) Så man blir altså veldig sunn av denne type blogging.
 • Det var dessuten litt deilig å være litt/hvertfall fremstå litt (nå banner jeg kanskje i kirka) «rosa», og bare ha «problemer» som:

 • Fikk lyst på mange nye ting. (Økonomisk sett burde nok det punktet stå under «negative ting»)
 • Å lese interiørblogger er jo selvfølgelig også en fryd for øyet, en estetisk opplevelse. Ofte.
 • Har bestemt meg for å bli en dyktigere fotograf, og ta fotokurs hos Frufly!

5 negative ting ved uka som interiørblogger:

 • Kjente på en overveldende følelse av «lack of creative interior skills» når jeg så alle disse dyktige interiør-damene.
 • Dandering og rydding (forflytting av rot) hver gang man skal ta bilder. (Pes)
 • Punga ut en formue på ranukler.. (Hadde mest lyst på tulipaner..)
 • Jeg klødde etter å skrive om andre ting, enn ting.
 • Jeg savnet mammabloggerne..

Konklusjonen:

Ikke overraskende kanskje, men det blir ingen konvertering. Som mammablogger, har man friheten til å skrive om ALT. Bleier, fjerting og feminisme, mote, gode historier og dårlige dager. Og interiør.

All!

Om du blogger, hvilken bloggverden vil du putte deg selv i? Om du ikke blogger, hvilken bloggverden foretrekker du? (Kremt!)

15 thoughts on “Nå, blir det konvertering?

 1. Kaller meg selv inspirasjonsblogger jeg! Så da kan det gå i både antrekk, mote, interiør, bryllup og det jeg måtte føle for å inspirere meg og andre med. Prøver å ikke blogge så mye om hverdag og personlig, for jeg er egentlig ikke så interessant!

  • Ja det er virkelig det du er! DU er en eneste stor inspirasjon! Syns også du har en perfekt variasjon, med inspirasjon! Hahaha, at du ikke er interesann.. det er ikke det jeg har hørt.. ;-)

 2. Du hadde jo ikke kunne ha vært diaperdiva om du blogga interiør! ;) we <3 diaperdiva!

  Og så kan jo du blogge om interiør og råååsa barnerom i ny og ne heller;p og te kan mammaer også drikke!
  -Helt til de begynner å jobbe full stilling og kidden ikke sover på natta, da lærer man seg ganske fort å drikke svært, sterk kaffi;)

  Og hadde jeg blogga hadde det nok blitt om everydaystuffings:) meen, det får bli i neste mammapermisjon eller neste liv eller noe:)

  • Åhh Therese, du er ALTFOR snill med meg!! Takk.. Og du har helt rett, måtte jo ha skifta navn og alt.. Nei vet du hva! ;-)

   Du har begynt i full jobb, og lilleprinsen er oppe om natta!? Uff stakkar deg.. Nei da funker det ikke med Pukka.. da må det noe ravnsvart til! ;-)

   Vet du hva jeg syns.. at du skal begynne å blogge! Det hadde kledd deg!! Dessuten er det kjempegøy! Jaaaaaa til det!!? ;-)

   • Full jobb og etpar netter her og der som er litt verre enn andre;) Og så er han morgenfuuugl. Passer SÅ bra sammen med type-2-B-therese;p Så da lærer man seg å drikke svart! (tidligere var en latte litt i meste laget;)

    Og blogg…tja. Jeg begynte en gang. Tror det endte med ett innlegg. Og så er jeg så himla dårlig til å passe munnen min;)
    og En ting er sikkert: HURRA for at jeg er såpass gammel som jeg er, og at internett i fjortisstida begrensa seg til mIRC hos venninner som hadde en mer teknologiinteressert pappa enn det jeg har (han har netopp bytta ut tjukke-tv’en). Leser i gamle skoledagbøker, og takker gud for at innholdet står trygt bevart i bokhylla og ikke på internett;)

    • Jamen det er sånne folk vi trenger til bloggverdenen, som er dårlige til å passe munnen! Kjedelig å lese om den samme saueflokken hele tiden!
     Ja hva er det med blogg istedet for dagbøker, er dagbøker gått helt ut på dato liksom?! Mine dagbøker hadde heller ikke egnet seg for offentligheten, det gjør kanksje ikke alt jeg skriver nå heller.. pytt pytt.. ;-)

 3. Du passer nok best som mamma blogger ja :), du er så flink til å skrive og gjøre morsomheter utav enhver situasjon, herlig.
  Jeg er nok en mammablogger, skriver om hverdag, for da kan familie og venner få følge med på det de ønsker ;). Så kan jeg skrive om tanker, hus, klær og alt som faller meg inn, for en mamma er jo alt;)

  • Takk kjære 4 barns mamma! Alltid kjekt å høre at det man skriver blir satt pris på!! :-D
   Jepp en mamma er alt, og da er det jo en selvfølge at vi skriver om nettopp.. alt! ;-)

 4. Jeg leser egentlig alt i bloggverden. Alt etter hvilket humør jeg er i, men etter at jeg selv begynte å blogge er det hovedsaklig mammabloggene jeg ramler innom :) Selv er jeg en fjaseblogger som skriver om det som faller meg inn. Poenget med den var egentlig å motivere meg til å nå mitt eget hårete mål om å bli husmorfit, men merker at det har sklidd litt ut…! Er forøvrig lett med på fotokurs hos FruFly! Vi tar det neste gang du er i Bergen og så danser vi etterpå ;)

  • Hvordan i alle dager har jeg fått for meg at hun bor i Oslo!!? Dårlig research der altså, og jeg som var så stolt av at jeg hadde snoka meg frem til at hun holdt kurs. Men i alle dager, hadde så lyst til det. Nå MÅ jeg jo bare ta turen til Bergen! ;-) Kurs, og dansing, og ikke glem.. Ikea-tur! ;-)

 5. Har blitt forelska i denna bloggen! Du skrive så erligt å morsomt, å d e så «relaterbart», viss d e et ord(?). Glede meg t å fylja me videre :)

 6. Jeg er mammablogger og er fornøyd med det, selvom det sikkert hadde vært kult å kunne være med i NIB kollektivet innimellom ;) haha..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *