Har pappa kjøpt kake?!

Det følgende skjer engang mellom 1400 og 1430 søndag ettermiddag (etter sovetid):

Nå må du stå opp, så skal du få kake! Vil du ha kake?

Kake?!! Jaaa..!

Har Pappa kjøpt kake?!

Øh.. Nei! Mamma har BAKT!

In my face!

Den som ler sist ler best!

Nå skal det sies at jeg «bakte», ikke bakte. (Eplepai på pose) But still.. Har du opplevd at barna dine undervurderer dine kjøkkenskills?

10 thoughts on “Har pappa kjøpt kake?!

 1. Hehe, hele tiden. Kona også. Mulig det er jeg overvurderer mine egne evner rett og slett. Men det skal sies at det pleier å bli igjen mye kake på meg, og som du sier, den som ler sist…

  • Ja vet du, den tanken har faktisk streifet meg også.. at jeg muligens må ha overvurderet kjøkkenevnene mine.. (etter utallige tilbakemeldinger av litt småkritisk karakter)
   Hos dere er det vel Thelma som har mest kjøkkenskills kan jeg tenke meg..!? Hehe ;-)

 2. Ser ut for at kaka var kjempego den, den er jo nesten oppspist.
  Poser er jo ofte et meget godt alternativ.

 3. Hos oss sier barna: pappa lager mat, mamma fikser PC! Når det er sagt så sier kokkemannen at jeg er dyktig til å lage mat ( mest sannsynlig for å få meg til å lage mer mat.. :P) Jeg skulle ønske jeg kunne si jeg er best til å bake, men det stemmer heller ikke.. Bollene er ikke luftig nok i følge kokken ( men de smaker visst godt) og da jeg insisterte på å lage dåpskaken til minstemann selv forbarmet han seg over meg etter TO mislykkede forsøk på å lage sukkerbrød ( begge så ut som pannekaker) og slo til med verdens flotteste bunn på første forsøk! Litt irriterende ( spesielt siden han ALDRI kommer til å glemme det og stolt publiserte det på facebook), men om han ikke hadde gjort det hadde dåpskaken blitt pannekaker…! Men det er faktisk bedre å bli undervurdert enn overvurdert for da har man mye større mulighet til å overraske positivt! :)

  • Å Drømmelykke, du er altid så klok! :-) Det ER faktisk et stort PLUSS og bli undervurdert! Og det kan jeg skrive under på når jeg tenker meg om.. Kom med minnie-mus sukkerpasta kake til storesøster på 2 års dagen. Gjestene dånte.
   Her er det også mannen som er kokk og kakebaker, og sier de samme «oppmuntrende» tingene til meg!!.. øhh.. #demåjobareværebrødre ;-D

 4. Hele tiden… Jeg er beryktet for å la ting stå for lenge i ovnen eller på platen. Sukk. Jeg mangler et multitaskingsgen eller et matlagingsgen eller kanskje begge deler. ‘No bake’ kaker er redningen. Altså type ostekaker og Oreokake og sånn. :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *