Husmor-genet som gikk på en smell

Som jeg skrev i går, så undervurderer min datter husmor-genene mine. Og man kan jo begynne å lure på om hun er inne på noe..

Nå var det ikke en blå sokk i det hvite tøyet, en lommebok i en jeanslomme, eller en bleie! Det har skjedd det og..

Det var den nesten ubrukte ulllua fra Polarn som  hadde gått undercover i 60 vasken, og i tillegg fått en real omgang i tørketrommelen.

Toving er flott det altså, når det er planlagt!

I perspektiv, Ida Frosk style!

 

Jeg ble visst litt ivrig under photoshooten..

Det er så utrolig irriterende når sånne ting skjer.. Argh! Jaja, her prøver jeg å gjøre det beste ut av situasjonen (irritasjonen):

På Frogner har dukkene dyre vaner.

Pleier klesvasken din å komme seg gjennom prosessen knirkefritt? Eller har du, som jeg, kjent på irritasjonen toving til det ugjennkjennelige kan gi? Og kan det være slik at husmor-genet mitt beveger seg sakte men sikkert inn i dvalen igjen?

8 thoughts on “Husmor-genet som gikk på en smell

 1. Hehe – nå fekk eg meg ein go latter :D Eg kjenne meg så sykt igjen!! Kosligt når svigermor har spøta hua t mini’n, å du finne na igjen i vaskemaskinen half the size! Nedtur…

  • I know!! Ein ting e når det «barre» e Polarn. Ein aen ting e det når svigermor har strikka eit kjempeflott pledd, med stooor affeksjonsverdi, te storesøster. Då kunne eg ikkje skylda på eit uhell engang, for det var så svært. Hadde eit forklaringsproblem med den vaskekluten der, når sannheten kom for ein dag kan du sei.. Så eg vett akkurat ka du tenke på når du snakke om nedtur! ;-)

 2. Eggevarmere, trenger du det så har jeg mange.
  Lang-, skate-, topp-, Marius-, Setesdalsluer … det blir litt som den sangen om det syskrinet som endte som brødfjel……….bortsett fra at flinke svigers, mødre og søstre laget «syskrin» og jeg forvandlet dem til brødfjeler..eller eggevarmere om du vil.
  Det bor en krympejævel i vår vaskemaskin!!!- og vedkommende har i tillegg til mann og barns ullklær, en forkjærlighet for undertegnedes klær i sin helhet.
  Yess!!.. dette monsteret/viruset/helvetesf…. slår til hver gang det er tid for å trekke frem plagg fra forrige sesong…. pur parfymert ondskap!!
  Ha en fortsatt strålende aften
  <3 Lene
  ps, hvem i all verden bruker eggevarmere?—- interiørbloggere?

  • Haha Lene, you crack me up! Like an egg uten eggvarmer! Hø hø! Det skal sies at jeg følte meg straks mindre ille til mote, når jeg hørte om din fine samling med eggevarmere i alle fasonger og varianter! Takk for det! ;-)
   Men ja, tror eggevarmere utelukkende brukes av interiørbloggere! ;-D
   Ha en vidunderlig helg!
   Klemses:-)

 3. Hahaha. Den ble jo veldig søt da.

  Her satte mannen i gang med en skikkelig 60 graders vask. I den gikk alt av silketopper og annet fintøy. Trenger jeg si han ikke får vaske klær mer…? Har klart å gjøre det samme selv når noe lurer seg innimellom så der er du ikke alene. Kjipt er det alltid også sverger jeg på å sjekke bedre neste gang. Ja særlig…

  • Oh no. HVER GANG jeg har betrodd mannen klesvasken, så klarer han å drite på draget. Så selv om jeg gjør en feil nå og da.. er det bedre om jeg gjør det. For hadde han hat ansvaret hadde vi gått rundt nakne kele gjengen ;-)
   Haha ja særlig at jeg sjekker.. For det går jo som regel bra! ;-)

  • Hæææ? Dette har gått meg hus forbi! Jeg har et pledd som svigermor har strikket.. og jeg skal kaste meg over det prosjektet asap etter påskeferien. Takk for tipset Hanne! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *