DIY: INSTAGRAMKLASSIKER

Med noen enkle (og relativt billige) grep, kan DU poste bilder på instagram, interiørbloggerstyle! Det du trenger for å lage en instagramklassiker:

Blomster. Helst ranukler, det er nemlig blomstene alle må ha nå!

Te. Pukka! Earl grey funker ikke.

En fancy kopp, la gjerne te-posen henge ned, så «Pukka» logoen synes!

Og selvfølgelig et interiørblad. Et nyere er å foretrekke, da et gammelt lett kan virke litt avleggs.

Så setter du disse sammen. Vips, en instagramklassiker, som viser at du har skjønt det! Ps. Dandér det litt tilfeldig.. Og troverdig! «Ja, det er sånn jeg drikker Pukka te og leser interiørmagasiner. Med ranukler stuck up in my face!»

Legg det ut på instagram med et flatterende filter, og få «likes» som aldri før. Du er nå offisielt en interiør-fantast blant dine følgere! #ranukler #pukka #rom123 #kosemosetid #detteersånnjegdrikkerteenmin

Liker (som i laiker) du interiørbilder på instagram? Syns du at instagramklassikere som dette lett kan bli litt klisjé, eller er det helt innafor?

14 thoughts on “DIY: INSTAGRAMKLASSIKER

 1. Aiaiaiai, dette er skikkelig gammelt asså.
  Det er sikkert et par år siden en interiørblogg med respekt for seg selv byttet til Kusmite, og ranunkler er sååå last year, det er Hortensia som gjelder nå.
  Nei kom deg ut av ammetåka og følg med !!
  :) :) :)
  L
  VEL
  V
  Lene

  • Ha ha ha, der gikk jeg på første smellen som interiørblogger gitt! ;-) Og jeg som skiftet ut Hortensiaen (som forøvrig er min favoritt-vase-blomst) til fordel for ranukler!
   .. Men jeg vet ikke om jeg er helt enig med deg da.. ;-) «Alle» legger ut ranukler på insta (jeg vil kalle det en florering), og deriblant Fryfly, Stylizmo og Hviit (og de må HVERTFALL sies å være innafor!;-)) ..Ikke mye Hortensia å spotte der i gården?! Og når det gjelder teen, så var det den jeg hadde på hus, og klisjeen blir jo ikke fullstendig uten Pukka!? Tips meg gjerne om hvilke interiørblogger du leser! ;-)
   Stort :-) fra Wannebe i ammetåke ;-)

 2. Må bare fortelle at antall lesere til bloggen din dukket opp i drømmene mine i natt. Av en eller annen grunn som jeg selvsagt ikke husket da jeg våknet hadde jeg sett på de nye seertallene dine etter at du begynte med interiørblogging, og det tok jo helt av så jeg. Hehe. En liten digresjon men var litt overrasket da jeg våknet i sted og husket hva jeg drømte, hva hadde dine seertall å gjøre i mine drømmer liksom? Du må ha for stor påvirkning på meg tror jeg selv om drømmene mine alltid er en smule rare.

  • Hahahahahahaha jeg ler meg i hjel ;-D ;-D Det er jo bare vanvittig morsomt! Ja hva i alle dager hadde de tallene i dine drømmer å gjøre? Hmm.. kanskje drømmen må tydes.. Kan det være at jeg skal forsette med interiør, eller kanskje ikke? ;-)
   Ha en god natt Hanne, og drøm søtt! ;-) <3

 3. Mårnings
  Må dessverre innrømme at jeg ikke leser så mange interiørblogger. Var veldig facsinert av dem for et par års tid siden, ikke fordi jeg er mer enn helt normalt interessert i pynt, møbler og stilleben, men mest fordi jeg syntes dette var en gjeng med ganske «snåle» damer. Heldigvis gikk jeg lei etterhvert for det tok jo tid å kikke innom alle disse pene hjemmene ;)
  Linker til et innlegg hos en dame som skrev mye morsomt om «shabby chic» gjengen, og ertet på seg de av dem som dessverre tok alt hun skrev veldig bokstavelig. http://www.antibloggeren.com/2011/01/14/shabby-fredag-anonym-interiørblogger-snakker-ut/

  Ha en gild dag
  Lene

  • Hei igjen!
   Den dama.. tror jeg kan erte på seg mer enn «shabby chic» gjengen, hun er den typen som kan provosere en stein! Men skriver bra da, tar ting på kornet, men kjente hun kunne provosere meg litt og.. Men den effekten har vel kanskje jeg også på noen, så jeg skal ikke snakke så høyt.. ;-)
   Ønsker deg en deilig helg Lene! :-D

  • Jepp, Magnhild er grusomt irriterende, og noen ganger er hun så sint og kranglete at hun blir nesten litt «teit»- godt, dekkende norsk ord :)
   men… når hun treffer- oftere før faktisk- så synes jeg hun er j….god, og som du sier så skriver hun veldig bra- det gjør forresten du også ;)
   Uansett så undrer jeg meg fremdeles over alle de damene som blogger daglig om tekopper og sofaputer…og ranukler – jeg har selvfølgelig tatt en lynsjekk og du «orakelet på beste vestkant» har fullstendig rett- ranukler er fremdeles hot
   <3
   Fortsatt fin helg
   Lene

   • Tusen takk for kompliment!! ;-) Og jeg er veldig lettet over at du sier deg enig med meg vedr ranukler! Hehe! Vil jo helst ikke være uenig med en bestemt dame som deg;-) Vetdu, (om du ikke allerede har da) så syns jeg du skal skaffe deg din egen side! Du har meninger, om det meste. Du formulerer deg bra. Du virker spennende. Du har det som skal til for å lykkes i blogghavet!?
    Ha en nydelig søndag, hvor enn du befinner deg i landet Lene ;-)

 4. *ler* Hvilket merke det er betyr selvsagt mye mer enn smaken! :D Derfor drikker jeg yogi te.. hehe Min første blogg skulle være en interiørblogg.. det endte med fire innlegg tror jeg så ga jeg opp. Jeg er nok mer en fjaseblogger som ikke kan puttes i en gitt kategori! :) Men takk for at du deler tips da! Skjønt.. jeg har jo ikke pukka te og ei heller blomster i vase. Katten drikker opp vannet til blomstrene i løpet av natten nemlig..Hun får eget vann altså, men det er jo uten tilsetningstoffer så det er jo klart hun ikke vil ha sånt skit!

  • Selvfølgelig! Smaken er IKKE som baken i denne sammenheng! ;-) Oss i mellom.. så tror jeg min karriere som interiørblogger er over.. Makan til slit å holde seg oppdatert!! Fjaseblogger.. he he, laik it! ;-)
   Ønsker deg, mr. Romantic, Snipp, Snapp og Snute en nydelig helg! Ja, og til katten også! :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *