Featured in ELLE Decoration

Javel så er det snart 2, 5 år siden da.. but hey, nothing´s changed!! (Vel, untatt hårfargen, også har vi fått to unger, ehm.. flyttet.. ja, og stilen!)

Stilen vår har beveget seg fra «Globetrotter stilen», mot en mer minimalistisk og enkel stil! Med barn, så er definitivt «less more!»

Sverger du til en enkelt stil, eller forandres den med tiden? Hvordan vil du beskrive din stil?

(For den observante leser.. Ja min mann foretrekker mystisk stil på bloggen, derav sladden!! Gah!)

(Foto: Siren Lauvdal)

12 thoughts on “Featured in ELLE Decoration

 1. OMG! Jeg tror faktisk jeg leste akkurat den reportasjen i min storhetstid som interiørinteressert! Varte vel tre måneder eller noe! Hos oss er det egentlig less is more som gjelder, men med barn så følger det mye ekstra altså! Mine selvmalte møbler er dekket av fjortentusen tegninger prydet med alt fra en strek til velutfylte ark og påført skriften: til mamma <3 Det kan jo kanskje gå som et stillben? :)

 2. Kult!! :)
  Merker stilen min forandrer seg med årene. Etter at jeg begynte å studerte grafisk design har den spesielt endret seg. Før var jeg veldig «more is more» og rommet mitt hjemme i haugesund er STAPPFULLT av .. ting.
  Nå liker jeg rene linjer og duse farger på vegger og gulv, mye grafiske mønstre, skandinavisk og enkelt, men å freshe opp med sterke farger, vintage og annerledes detaljer :)

  • Likte koss du rangerte bloggen foran Elle i den setningen Lene! ;-)
   Og ja, den Kosta Boda lysestaken e heilt fantastisk fine, og vitne om god smak. Sjå både givar og eigar! ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *