Ja jeg vet veien!

Fra Oslo til Telenor Arena, sa han.. Så hev vi oss på syklene i god tro, og så for oss en kjemperomantisk tur!

(For de som ikke fikk med seg forrige innlegg, så var det duket for Bonjovi og daaaateniiiight beibee..)

-Er du heeeelt SIKKER på at det er denne veien Jack? Men.. det står jo at det er en blindvei??!

-Ja det MÅ være den veien!

-Jamen..

Først på denne veien.. innså han at vi var fullstendig på bærtur, og snudde:

Etter den kronglete omveien, lå jeg pesende bak ham et sted.. og ropte:

-Kan du ikke spør de folka der, om de vet veien til Telenor da?? Ikke? Åh, så du vet veien!? (Han hadde faktisk planer om å slite meg helt ut, før konserten begynte, på grunn av litt tullete stolthet?)

Men så møtte vi på noen mennesker som hadde pyntet seg for å gå på konsert, og det var DA jeg skjønte at vi endelig var på rett vei!

-Se, Telenor Arena!! Det var det jeg sa jo, at jeg visste veien!

Jada flinke mannen min.. nei det visste du ikke!! Flaks var det.

Men at han IKKE KAN innrømme sin manglende retningssans.. Og IKKE KAN spør etter veien når vi er på ville veier.. var ingenting å dvele over denne kvelden. Her var det kun en legende som gjaldt, og hans..

Livin´ on a prayer!

For ikke å snakke om Bed of roses, Born to be my baby, Bad medicine, You give love a bad name, It´s my life, ALWAYYYS!!!

Terningkast 6 til både Jon og Jack denne kvelden!

Kan din mann spør etter veien? Eller vet han alltid veien?

13 thoughts on “Ja jeg vet veien!

 1. Haha, min mann kan IKKJE spør om veien, og eg va på BonJovi-allsang på Ullevaal for nogen år si (ja, det va før me fekk Telenor Arena vettu, i gamle dager..) så eg kan tenka meg koss dokke hadde det; fantastisk!

  • Hehe ja eg kan tenka meg at han heller ikkje spør om veien!! Men eg trur han har meir retningssans enn min mann, og då e de ikkje såå gale!
   Ja an skoffa ikkje an Jon Bon!! Neste gong må me gå i lag adle samen! Så tar me barre me GPSen for sikkerhets skyld! ;-)

 2. Haha.. Høres ut som oss på tur! Han tror alltid han vet veien og til slutt finner han mystisk nok alltid fram.. i mellomtiden er jeg på randen av nervøst sammenbrudd :P Må si det så skikkelig romantisk ut å starte konserten med sykkeltur da! <3 Ha en fin dag, DiaperDiva! Klemmer :)

  • Ha ha ha, jeg vet alt om nervøse sammenbrudd i mellomtiden, hoho ;-D
   Men for å være helt ærlig med deg, så var det kjeeempehyggelig med en sykkeltur oppi det hele.. DET var lenge siden sist det, og så var været så nydelig også!!
   Ønsker deg en fabtastic lørdag Drømmelykke!! <3 <3

  • Ikkje i by ska eg fortella deg.. ikkje i by ;) (men der kan eg; «der kjøpte me den, der hadde de dei fiiiine skoene i glaset, i det krysset såg eg ei dama med ei fine kåpa..» ;) Flaks telefonane komme med gps i desse dagar :D

 3. Har nettopp begynnt å lese bloggen din, og blir fryktelig nysgjerrig på den mannen din. Heter han virkelig Jack Bauer? Dette må i såfall være tidenes kuleste navn ;)

  • Hei Kristin, og velkommen til familien Bauer!;-) Njjeei, han heter (desverre) ikke det.. Han er bare litt bloggsky, og da måtte jeg finne et alias til han.. Og da ble det bare naturlig å kalle han Jack Bauer, siden 24 er favorittserien min, og Jack Bauer er en skikkelig mannemann (som han er.. hehe;-))

 4. Jeg er velsignet med en mann som har en relativt god retningssans. Jeg er håpløs på himmelretning og å lese kart, men jeg er rå på å orientere meg ut i fra andre ting (ja ser der… det var den frisøren vi gikk forbi i stad vettu). Sammen er vi nesten dynamitt. Og det er bra for mannen min for jeg er nemlig en veldig lite tålmodig person.

  Klem

  • Haha ja jeg er også lite tålmodig, så det er ikke så bra for min mann i denne sammenheng.. det ender som regel opp med lit smådårlig stemning når sånne episoder forekommer.. ;-P
   Wow tenk hvor mye dere kommer til å rekke over i New York med den kombinasjonen av effektivitet (retningssans og stedssans) Trenger ikke kjøre gul taxi dere! ;-))
   God helg Kirsti :-D

 5. Haha, klassisk. Jeg er veldig heldig, som har en mann som er voldsomt opptatt av kart. Så når vi skal noen plass, er han veldig oppdatert. Han elsker GPS, har både en i bilen, på mobilen og på Ipaden. Kanskje det er for at han da sjelden (aldri) blir nødt til og spørre noen om veien?

  Vi har vært sammen i fem år og reist masse (før mini kom selvsagt), og har enda ikke gått oss vill på ferie. For all del, man kan oppleve mye nytt og spennende om man går seg vill, men med tanke på at sist jeg gikk meg vill på ferie havnet
  jeg i ghettoen i Brooklyn sammen med tre venninner (ble både truet og nesten overkjørt før vi kom oss tilbake til Manhattan), er det like greit at han er en aldri så liten kartgeek =)

  • Ja du er svinheldig!! Nyt det!
   Det skjedde senest i går at han kjørte feil, en vei vi har kjørt to sifrede ganger før.. Han har virkelig ikke retningssans, og at kona da vet bedre, er nesten verre enn å måtte sprørre noen andre om veien- hehe.
   Oi, med den Brookly-historien din.. så skjønner jeg at det er en STOR fordel at du har funnet deg en kartgeek.. for det hørtes creepy ut :-(
   Ha en kjempefin uke Cecilie! Håper sola skinner i Haugesund også!! ;-)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *