We´re half way there!

«Når vi får barn, skal vi ha datenight en gang i uka! For det er kjempeviktig for forholdet! Ja det skal vi, og det meeeener jeg!!» -Oss, før vi fikk barn

Tre år etterpå..

Jeg har ikke vært borte fra hjemmet en eneste kveld på 10 måneder.. Dvs. begge ungene har brukt meg som smokk, og ikke vært noe fæn av flaske.. Så det er vel heller riktig å si.. ikke vært borte på cirka årevis!

Men i dag skal jeg altså rive denne minste ungen av puppen, deretter riste den fra beina mine, for så å gå med bestemte steg mot utgangsdøra! Med min kjære!

Mental forberedelse for å hindre svake øyeblikk og risiko for å ikke klare å gjennomføre, pågår as we speak!

Det er nemlig på sin plass at vi skal på date, for vi holder på på bli litt smågale begge to.. For slik ser nemlig foreldre som ikke har hatt alenetid på 10 måneder ut!

Jeg får ukontrollerte muskelsammentrekninger, for ikke å snakke om Jack stakkars.. han klarer jo ikke å se i kamera engang.

Hva er det så som klarer å lokke Bauers ut på date? Som gjør at de kan risikere den grusomme tilstanden for en forelder, at barna.. gråter litt!! når de ikke er til stede!?

Allsang!

Jupp, vi skal synge «WHOOAH WE´RE HALF WAY THERE, LIVIN´ ON A PRAYER. TAKE MY HAND AND WE´LL MAKE IT -I SWEAR. LIVIN´ ON A PRAYER!!!» sammen med 20 000 andre! Og selvfølgelig sammen med denne karen:

Grepa kar!

«Når barna bare blir litt større, skal vi ha datenight en gang i uka! For det er kjempeviktig for forholdet! Ja det skal vi, og det meeeener jeg!!» -Oss, nå

Og Jack, når det gjelder dating: We´re half way there! We´ll make it I swear! Vi skal daté til vi blir skrullete, gamle og grå, men tenk, da har vi en skokk med barne,- og oldebarn å passe på! Så dette kjøret akkurat nå.. er totally worth it! ;-)

Hvordan står det til med stevnemøte-rutinene hos dere?

14 thoughts on “We´re half way there!

 1. Haha, dette snakket presten om på vigselssamtalen idag! Vi har jo ikke kids da, så nå har vi jo god tid til hverandre. Tipper det kan være en utfordring etterhvert ja!
  Lykke til med konsert da:)

 2. Så herlig med date! Kos dere masse!
  Vi har vært på én date i løpet av våre første 11 (og en halv) måned som foreldre, da var lillefrøkna nesten 9 måneder. Det eneste var at hun ble lagt ned av noen andre. Så vi var «barnefri» i egentlig bare en halvtime. Men gud så godt!
  Håper det går kjempebra til dere, lykke til!

  • Godt å høre at det ikke bare er hos oss at datingen har stagnert litt.. ;-)
   Men som du sier.. det var jo heeelt aaameising!
   ..nå hadde minstemor slått seg litt vrang, men det fikk vi (heldigvis) ikke vite før etterpå.. Jeg visste jo forsåvidt at det kom til å skje, (og det er jo derfor jeg ikke orker å forlate henne..) så jeg kjenner at det blir en liten stund til neste gang! Jeg må hvertfall avvenne henne fra å være smokken hennes først!
   Ha en aldeles smashing helg Vigdis!! :-D

  • Jeg har sagt det før, men nok en gang.. 1000 millioner takk! <3
   Nå må jeg sette meg ned og klø de små grå litt kjenner jeg, for å kunne gi den videre! Men utfordringer.. det liker vi jo! ;-)

 3. Jeg så det var mange som hadde første barneavkt for å gå på den konserten ja ;) Blir ikke så mye dates på oss heller (vi var dårlige på det før vi fikk barn), men vi kommer oss litt ut hver for oss om ikke annet. Og så skal vi til new york til høsten. alene. jeg kan leve lenge på det.

  Klem

  • Fint og vite at sofadating fungerer på Torshov også!! ;-)
   New York.. jeg er forferdelig sjalu!! Det kommer til å bli fantastisk! Gleder meg til å se bilder jeg da! ;-)

 4. Hahaha, håper dere hadde det knall på konsert!!! Med hverandre!!
  Jeg er «livin’ on a prayer» alt for langt unna Telenor Arena desverre, så det ble ikke date med Jon Bon denne gangen..
  Forøvrig ikke mye dating her, annet enn på kvelden foran TV’n når de fire søte små sover..men kanskje like greit,du ser jo hva som skjer når vi endelig får litt date-tid, vi snakker skitur og naking og sånn…
  Takk til Jona som introduserte meg for denne superbloggen!!! Her var det mye gøy å lese Stine!!! Apropos kopp med te.

  • Nå ble jeg rød her.. så flotte ord <3 Ja du, vi hadde det veldig gøy på konserten, til og med med hverandre! ..trodde jo nesten vi hadde glemt ut hvordan man har det gøy utenfor husets fire vegger jeg.. men det hadde vi altså ikke -puh!
   Haha, og det har jo ikke dere heller.. naking liksom!! ;-P
   Ha en super helg Hege, så sees vi nok til te-drikking, både her og der! ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *