Instagram eller mann?

Hvor er det livet smiler, fasaden ikke slår sprekker, og ingenting er latt til tilfeldighetene? En happy place, hvor feelgood quotes florerer, og drømmere oppfordres til å aldri gi opp?

Instaland!

En nordisk undersøkelse som nylig ble gjennomført, kom med oppsiktsvekkende resultater. De spurte  hva som var viktigst for kvinner? Resultatene i Norge forteller at hele 80 % av alle kvinner foretrekker mobilen foran mannen sin.. på kveldstid.. etter at ungene har lagt seg.. ehm.. når lysene slukkes.. if you know what I mean..

En annen oppsiktsvekkende undersøkelse viser at sosiale medier er mer avhengighetsskapende enn sigaretter og alkohol!!?

Instagram er kanskje «verstingen».. og man kan jo lure på hvorfor? Jeg tror det er på grunn av:

1.Man kan «snakke» med Justin Bieber, se hva Rihanna driver med, og stalke naboen.. Verden er blitt bitteliten, og nysgjerrige er jo de fleste.. ;-)

2. Et bilde sier mer enn 1000 ord! Minner blir udødeliggjort på en helt spesiell måte gjennom kameralinsen..

3. Det er enkelt å bruke.

4. Man når raskt ut til mange mennesker, uten å si så mye! Og i motsetning til facebook, der bare 17% venner vil se oppdateringene dine (med mindre du betaler!!), vil ALLE på instagram se hva du deler.

5. «Skryting» (Det være ´se hvor fin, flink jeg er, og hvor fantastisk jeg har det´)  i ordnede former, kvalifiserer ikke som narsissisme i glade instaland. Der er det inspirasjon!

6. Man får brukt kreativiteten når man «lager» et bilde, både når man knipser, kollasjerer eller filtrer! Så kan vi føle oss flinke da vettu, og det liker vi jo!

7. Et «gladforum» hvor man slipper ubehageligheter oppi fleisen (som forekommer ellers på nett). Dessuten er folk flest glade, positive og morsomme på IG.

Velkommen til min lille happy place i instaland:

Stalk meg gjerne! STINEKAHL

Jeg skal ikke spørre hvorvidt du er blant de 80%.. bare.. Instagram eller mann? Neida!!

Hvorfor tror DU instagram er så avhengighetsskapende?

-Nei, på tide å legge bort mobilen litt jenter?

-Ja, det er det virkelig.. To sekund!! ..Skal bare sjekke instagram først!

2 thoughts on “Instagram eller mann?

 1. Ha ha, og jeg som akkurat har bestemt meg for å investere i ny telefon så jeg også kan få meg instagram-konto…jeg har endelig kommet meg heseblesende etter inn i bloggverdenen syns jeg liksom jeg er på gang (ja jeg har nok gitt mannen i overkant mye oppmerksomhet til nå skjønner jeg ha ha).
  Men så kjører jeg Faithless på full guffe og mimrer om Lillehammer-OL da, så jeg må vel bare innse at jeg begynner å bli en av de gæmlisene som bare tror de er kule…ha ha ha, enda godt at 7-åringen fortsatt syns jeg er tøffest i verden ;-)
  Nei, komme seg på Instagram!
  Ha en finfin dag Queen Diperdiva!!

  • Hehe jeg kjører BonJovi på full guffe, så jeg går nok under kategorien jeg også… ;-)) Jeg må le, men ja, du har nok gitt han i overkant mye oppmerksomhet. Så nå er det bare å kjøre på med instagram og det som er!! ;-) Og nyte det, til han begynner å klage! Jeg har måttet inngå kompromisser etterhvert, blogg og instafrie kvelder feks.. Hjelpes, og jeg som er en smule avhengig av å følge med i bloggosfæren, og får verkende skrivekløe.. Ikke lett det der gitt!
   Gleder meg til å følge deg på instagram!! ;-)
   Klemses!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *