Sunny sunday snapshots

Er det ikke deilig å endelig få i seg litt D-vitamin? Det tror jeg folk flest syns, for man kan jo faktisk se at det rykker litt i smilebåndene når man møter dem en solskinnsdag! Dagen i går var en sånn dag..

Skal det være litt tørt brød?

At de aldri blir mette de fuglene i Frognerparken, er merkelig. Eller overvektige.

Tidlig krøking!

Søskenkjærlighet <3

Ingen tid å miste på sånne dager! Så det bar videre til bondegården på Ekeberg, bading og grilling med gode venner! Det var søndagen sin det!

Etter en dag med D-viamin-innsprøytning er det så deilig å plante rompa i sofaen, og ja takk, litt fotmassasje hadde også vært fint.. Endorfinene bare bobler på innsiden, og at mannen gomler chips, er faktisk ikke plagsomt i det hele tatt! Og det gjenstår bare å finne frem facebook, og skrive LML!!! (love my life). D-vitamin er yndlings viaminen min merker jeg!

Hvordan reagerer din kropp på D-vitamin?

7 thoughts on “Sunny sunday snapshots

  1. Det er fantastisk hva et lite vitamin med bokstaven D kan gjøre med oss! :) Jeg syns det er topp, mannen fikk dessverre litt overdose ( solstikk!) så han gikk ned for telling søndags kveld. Litt regn i går gjorde susen så nå er han fit for fight igjen heldigvis :) I dag er det soooooool og jeg tøffet meg med å legge jakken igjen hjemme! Løøv it <3

    • Ja og du ska få se bilde av tuttå når hu sko bada i Oslos største (og skitnaste) sølepytt oppe på Ekeberg.. Den utforskningstrangen der, den har hu IKKJE itte meg!!

  2. D-vitamin er såpas viktig at høtdepresjonen min nesten har startet – bare tanken på at sola snart snur igjen is killing me! Og nordvestlandet er ike akkurat kjempebortskjemt når det kommer til soltimer;)

    Men først, før jeg går og graver meg ned – litt mer sommer! :)
    Herlige bilder, Stine:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *