Diaperdiva avslører Jack Bauers mest irriterende uvaner!

Det er jo ingen tvil om at jeg giftet meg med Jack Bauer, fordi han var en perfekt mannemann!

(og litt fordi han var kjendis)

Men som jeg nevnte i sist innlegg, så har jeg faktisk oppdaget at mannen har uvaner!!? Og nå tenkte jeg det var på tide å gjøre Jack mer menneskelig, med en aldri så liten avsløring av hans topp tre uvaner!

Jeg pleier å si.. «Hadde du gjort det der når vi nettopp hadde møttes???», når han irriterer meg med følgende uvaner:

Slafser i seg maten, smatter som en bikkje, og puster tungt gjennom nesen, mens han skyller det hele ned med brus! (Btw. chips er kun lov når jeg er i særdeles godt humør!)

Avgir tarmgasser i tide og utide, denne posisjonen er en favoritt!

Klør seg på (og inni) upassende steder!

Og når jeg lurer på om han hadde gjort det samme i nyforelsket tilstand, så svarer han meg bare nonchalant: «Ja, når du gikk på do for å pudre nesen!!»

Aha, så han gjorde det altså HELE TIDEN.. hvorfor tok det meg da så lang tid å innse at han faktisk hadde et par uvaner? Jeg som kun så en mann som spiste sofistikert, med munnen lukket og drakk brus separat..

Som luktet rosebusker hele tiden, selv om han fint kunne sluppet en smyger, når han lå og lekte deilig sånn..

Og hans fingre klødde aldri noe annet sted enn på meg!!

Smatting, fjerting og kløing.. det må jeg visst bare lære meg å leve med, for det skal vites at jeg har prøvd.. Men så har jeg nå engang valgt en mannemann, og det det medbringer -på godt og vondt ;-)

Irriterer du deg over din manns uvaner? Har han forresten noen uvaner å skrive hjem om??

(Foto: Google)

12 thoughts on “Diaperdiva avslører Jack Bauers mest irriterende uvaner!

 1. Jeg trodde egentlig det var helt typisk mannete å gjøre sånne ting, jeg? ;) Tror i alle fall jeg har til gode å møte en mann som ikke gjør det for å si det sånn! Bortsett fra min mann, jeg tror den kokkeutdannelsen ga han noen finere vaner! I alle fall fikk han litt for fin gane til tider når jeg kokkelerer… «smakløst», «smakene passer ikke sammen» osv. Kanskje meningen at vi skal irritere oss over disse tingene, hadde alt vært perfekt hadde vi jo liksom ikke hatt noe å jobbe med og forholdet hadde blitt rimelig kjedelig ;) Tenker jeg.. men noen er sikkert helt uenig i det.. hehe Ha en superduper dag! Her SNØR det! Ugh…

  • SAY WHAT?!! Finnes det menn med finere vaner??! Det er jo en gladnyhet! For dere som har funnet en slik nål i høystakken.. ÅRH, det må jo være helt fantastisk å slippe irritere seg på disse mindre sofistikerte egenskapene!!!
   Men du har nok rett o at det hadde vært kjipt om alt var perfekt i forholdet, man må få litt motstand! ;-)
   Håper snøen har regnet bort over there! :-D
   Gode klemmer <3

 2. hahahaha…. ser for meg at han hadde det veldig travelt hver gang du skulle pudre nesen da. Rekke over alt dette på bare en liten puddertur!

  ha ei finfin helg:)

 3. Ja, er det ikke irriterende når de drikker mens de har mat i munnen?
  Den lyden som kommer når de da fortsetter å tygge…
  Hjelpe meg!

  • ;-) Ja nå måtte jeg bare sette ord på det, før irritasjonen over disse lite sjarmerende egenskapene, spiste meg opp! Og kanskje med et lite håp om at ting skulle forandre seg.. Dag 1.. Ingenting er forandret. Smatting, fjerting og kløing er alle observert i full vigør! Gah, nice try!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *