Graverende på gatekro

Selv om jeg ikke er interiørblogger, så kunne jeg i påsken observere en graverende interiørtabbe på en veikro i Odda.

Og det er nok dette eksen til krompen har sett, når hun generaliserer at «Alle henger bildene for høyt!» (Er du interiørblogger med sart sjel, så er du herved advart. Les gjerne noe annet, her for eksempel)

Aiaiai! Auch!

Nå hadde jeg heldigvis lest Cathrine Knudsen sin mening om dette, så jeg unngikk å gå i den fellen før vi hengte opp bildene våre nylig. Se bare her:

Og da utnytter jeg rett og slett sjansen til å vise dere dette kunstverket! Jack skater med stjerneskudd tapet på brettet! (Tatt med lang lukkertid av Petter Ballo!)

Det hadde ikke kroeierne i Odda lest. Men da kommer jeg til å tenke på.. hva hvis de faktisk LIKER å henge bildene sine klistra opp i taket? Hva hvis noen LIKER roser i stedet for ranukler? Hva hvis noen, mot formodning, IKKE LIKER Eames stolene!!… Skal de da få lov til å henge bildene høyt, instagramme rosene og ha IKEA stoler? Det har desverre ikke jeg som mammablogger hverken kredibilitet eller faglig tyngde til å svare på.

Nå vet vi jo hva Cathrine Knudsen mener om hvordan du henger bildene dine, men hvordan syns du selv at du henger de, listklistret høyt, lavt eller midt på? Er det greit å ha personlig smak, uten å følge mote og «alle kunstens regler»?

12 thoughts on “Graverende på gatekro

 1. å klistre bildene helt opp i lista garanterer faktisk at bildene henger beint.. Er ikke det et interiørbloggertips så vet ikke jeg altså ;)

  • Jeg har undret og undret.. hva er greia? Men det må jo være det! At da henger det beint.. Veikroa i Odda har skjønt det, det som ingen interiørbloggere eller Cathrine Knudsen har skjønt! ;-)

 2. Nå driter jeg egentlig i hva Cathrine Knudsen mener om noe som helst… alle må få ha det som de vil og jeg blir uvel av artikler om interiør som begynner med «nå skal det være…» Noen skrive heldigvis «hvis du like fx farger… her er noen tips». Da er jeg ganske mye mer mottakelig kjenner jeg.

  Men det bildet oppi taket, det var litt rart. Synes nå jeg.

  Og jeg liker Eames og ph… men har ikke helt bestemt meg for om jeg liker dem på selvstendig grunnlag eller om jeg er hjernevasket.
  For tiden er jeg mer på en rød marimekko fatboy… havesyke…

  • Enig Siri! Belærende og bedrevitende forståsegpåere kan bare ta sine «nå skal det være», «alle henger bildene for høyt» å stappe de i røven!
   Haha jeg er nok Eames-hjernevasket hvertfall.. Ja.. den havesyken..

 3. Haha! Bildene mine henger slik JEG (mokei da, mannen bestemmer litt han også) vil de skal henge, men jeg henger de ikke helt opp til lista, haha, SELV OM vi driver å fyller opp en vegg med bilder vi liker og siste kunst av lilletuppa på 5 1/2 som hun lagde i barnehagen, hihi ;)

  Utrolig fint bilde dere har! Og råå murvegg, liker det!

  • Ja jeg har også kunst fra snuppa på veggen, er så koselig og dekorativt det!!
   Takk.. ;-) Ja murvegg er tingen! Har ikke fått hengt opp bilder der enda da, men det kommer seg her.. slowly slowly! :-)

 4. Kult bilde og digger murveggen! :D

  Når JEG henger opp bilde slår jeg en spiker i veggen, henger bildet opp og klapper meg selv på skulderen for god innsats. Når mannen gjør det er det fram med måleband, vater, skrumaskin og you name it! Trenger vel ikke si hvem det er som henger opp bilder her i heimen ;)

  • Takk kjære Drømmelykke! Vi rev ned veggen både her og i gamleleiligheten for å finne murveggen.. me lovses it!
   Haha, ja jeg tar det heller ikke så hytt med vater og you name it.. tar det bare på øyemål! ;-)
   Mens broren til Drømmelykkemannen.. ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *