Designklassikere

Denne uka skal jeg teste ut tilværelsen som interiørblogger. Jeg må jo benytte sjansen til å knipse litt materialisme, nå når det er så rent og pent her. Jeg skal selvfølgelig ha med alt som en ordentlig interiørblogger skriver om, designklassikere, lux vs budget, noen snapshots, inspo, «på ønskelisten»  til og med en «featured in» reportasje. Så får vi se hva som skjer ved ukeslutt, hvem vet, kanskje jeg konverterer!

Jeg tenkte å begynne med en designklassiker. Da kunne jeg selvfølgelig knipsa bilder av en Eames stol, Syver´n, Kubusstaken, en VIPP dobøtte og et Arne Jacobsen krus (ved siden av et interiørblad, for å få kosemose stemningen). Men det har jeg ikke.. Så da tenkte jeg først på å ta bilde av Ikea’s Poäng lenestol, med Kay Bojesen apen, et Røros pledd i alpakka og en Bolia pute i ku..

Men det kan jeg ikke, for da kommer Jack til å dø. Han hater nemlig den stolen, og vil neppe vedkjenne seg den. I tillegg hadde jeg vel fått dyreforkjemperne på nakken.

Så da poster jeg et bilde av bare Bojesen-apen i stedet, hengende tilfeldig ned fra en hylle, med en vakker bok ved siden av (skal ikke se bort i fra at den også kommer til å bli en klassiker). Lysestaken er kjøpt i Marokko.

Har du en favoritt-klassiker? Bør jeg få meg et Arne Jacobsen egg tro, om jeg skal lykkes i interiørbloggverdenen? Har du noen bra interiørblogger å anbefale?

(Noen blogger jeg selv leser: Fuckyournoguchicoffeetable -en interiørblogg som jeg synes er morsom, den harselerer litt med designklassikere og trender. Og så elsker jeg Houzz.com -denne siden har vært en hjelp i nøden gjennom to oppussinger. Så titter jeg innom Trendenser.se for siste skrik!)

10 thoughts on “Designklassikere

  • Den har jeg aldri sett før, så fin blogg, takk for tips!
   Ha ha, apen var faktisk på reparasjon for en tid tilbake, så nå har jeg begynt å henge den høyt!! ;-)

 1. Elsker at det er du som er på den boka! Skulle kjøpe den en gang men kom aldri så langt.
  Liker interiørblogging jeg! Prøver å stappe hodet fullt av interiørinspo, for nå er jo leiligheten snart innredningsklar!

  • ;-) Du får kjøpe den ved anledning (ønske til bryllupet) for den er veldig fin!! Ja de gangene vi har pussa opp har jeg sittet med nesen, utelukkende, nedi interiørblogger og blader. Blir spennende å se resultatet!? ;-)

 2. Fantastisk start på interiør-uka, Diaperdiva, jeg gleder meg til resten! :)

  Og min Favoritt-klassiker: Moooi Life Size Horse Lamp!!
  «Noen» vil vel diskutere på om dette er en klassiker, men jeg er ikke i tvil ett sekund!
  (link så slipper du å google. og har du sett den før så skader det ikke å se noe så vakkert en gang til: http://www.moooi.com/products/horse-lamp )

  Kjæresten nekta PLENT å ha den i hus, jeg mener at vi ikke trenger sofa om vi har den, kan jo bare sitte på hesteryggen! (det var også der pengene til å kjøpe den skulle komme fra)

  ..Så..Jeg fikk allernådigst trumfa igjennom å få lov å kjøpe Life Size Rabbit Lamp i gave til meg selv etter jeg ble mamma..Som en fattig trøst. Måtte Love at den skulle stå på barnerommet, eller helst på en bod, og jeg lever fortsatt i håpet om at jeg skal få satt den fram en plass den faktisk syns en gang;) Litt mer diskret enn hesten, men ganske fin den også:)

  • Tusen takk kjære du!! :-D
   Hehe, ja den hesten er jo helt rå (og hjumånguss;-))!! Men typen nekter.. mhmm.. Har du også en kjæreste som «bryr» seg? Jeg hører på venninner som kjører på AKKURAT som de vil, og mannen kunne ikke bry seg mindre. DET hadde vært deilig det! Her har mannen en mening OM ALT!
   Men kaninen er jo superkul den også da! Du må si til han at den må frem som pynt til påsken, og vips, så kommer han nok til å bli vant med å se på den, og synes at den er litt fin allikevel!! ;-D

 3. Eg elske og at det e du som e på den bokå :D
  Eg hadde aldri takka nei te ein Y-stol eller tolv, men eg har ingen klassikarar på ønskelista mi akkurat nå.
  What?! Måtte tenke litt ekstra, kaaanskje ein Vipp hadde gjort seg? ;) Ein Songbird trur eg kanskje eg kunne tenkt meg, minsten har allerede ein i sitt eige men hu mor ville jo og hatt ein! ;) http://www.kaybojesen-denmark.com/The_family.aspx
  (Ja og så har eg nogen hylleønsker etc; men eg ska kje t heilt over her:

  Eg og lese dei du lese, men http://riazzoli.blogspot.no/og http://blog.stylizimo.com/ e kjekke og. Og eg syns du gjorde deg som interiørbloggar og ser fram te resten av veka :D

  • Å takk kjære LeneV, d varma et wannebe interiørbloggar hjerta!!
   Haha så litlå e into interiør i ein alder av 0 år! Jaja hu e jo snart 1 da! Men de sko jo barre mangla når hu e datter di! ;-) Årh, eg har så lyst å sjå koss dåkke har det! Og å sjå dokke!!!
   Uff eg o har lyst på Vipp! + + + Og du må barre ta over, det e barre koseligt!! ;-) (..ellers så kan du jo alltids starta din egen.. !!;-))
   Stylizmo kikke eg faktisk innom, men alle desse interiørbloggane lese eg jo.. pga deg!! Haha, du va jo bloggveiledaren min i si tid, remember!? ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *