Seperasjonsangst

Jeg skulle ønske dette var min beskjed til dere nå:

I stedet sitter jeg her med tynnslitte, og slurper i meg kakao som angstdempende middel.

For det er jo slik at mitt babyforhold er litt annerledes enn vanlige forhold. Det er nemlig ikke babyen som lider av seperasjonsangst, det er mammaen!!!!

For de som følger med på Diaperdivas confessions.. vet at lillesnupp hverken har tatt smokk eller flaske.. Og at de gangene jeg har vært borte noen timer, har hatt heller ymse resultater (her og her).

Og i dag skal jeg altså jobbe igjen. Ja ja ja, jeg vet hun er 8 måneder, og at jeg muligens er litt smågal, men have mercy.. og kom gjerne med et smertestillende råd!?

Ellers kjære peeps.. det er fredag!! Ta en Friday Happy Dance! Med eller uten seperasjonsangst!

 

 

10 thoughts on “Seperasjonsangst

 1. Pust inn, pust ut og pens hjernen over på alt mulig annet og ha det INNMARI travelt på jobb..

  Ellers har jeg ingen andre gode råd, er akkurat likens selv..

  • Takk for livreddende råd June! Jeg måtte virkelig bare tenke på alt mulig annet, og kom meg gjennom det på et eller annet vis ;-)
   Og nå er det heeeelg, UTEN noen form for adskillelse og seperasjon!

 2. hehe… tror det er like vanlig med separasjonsangst hos mor. Her er det verken separasjonsangst hos mor eller mini, men det er fordi jeg vet han koser seg masse når han er sammen med pappan, mormor eller andre barn. Og så er det så utrolig koselig å ses igjen etter noen timer fra hverandre. Jeg har ikke begynt å jobbe enda og mini er 9 mnd og vi har enda et par måneder sammen før jeg skal tilbake i voksenverden. Men vi skal i bryllup om en mnd og da skal mini sove borte…Ikke heeelt klar for det enda…

  • Å du er heldig Kirsti, som ikke har diagnosen.. Men om jeg skal begynne å jobbe fullt igjen, er jeg jo bare nødt til å bite tenna sammen, og komme meg gjennom dette!
   Ser den med overnatting.. jeg klarte det ikke før storesnupp var hele 1,5 år.. altfor lenge vettu.. Men til min store forskrekkelse, så var det altså såååå deilig! ;-) Så det kommer til å gå over all forventning, det er jeg sikker på!!
   Ha en strålende solfylt søndag!! ..perfekt for Birkelunden!? ;-D

 3. Kjære DiaperDiva! Du har min medlidenhet.. hos meg har det vært mor som har hatt separasjonsangst, ikke de små. Har det litt enda. Sjekker mobilen hele tiden, ringer og verdens mest terroriserende mamma. Men det meste sitter i hodet. Ungene har alltid storkost seg med meg på avstand ;) Mine to yngste brukte meg som smokk og bare jeg kunne legge de når jeg var i nærheten, men var jeg borte så oppførte de seg som engler og tok både smokk og flaske… Dååån! Håper alt gikk bra i dag! :-*

  • Å nei Drømmelykke, sier du at det ikke blir bedre!? Hehe ;-)
   Ja det er akkurat sånn her også, jeg har vært/er smokken til begge 2.. og bare jeg som kunne/kan legge.. That´s the bittersweet dealio :-/ Da BLIR ting annerledes sant!!
   Alt gikk bra vettu (selvfølgelig.. vet ikke hvorfor jeg gidder å bekymre meg i det hele tatt….)
   Stooooor klem :-*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *