Mangt om melkeprodusentene, me-time og #denmeldingen

Nå har jeg jo gnidd inn at jeg var hos frisøren, men jeg ville bare fortelle dere om hvordan det gikk når jeg skulle rulle inn melkeprodusentene et par timer, og ha litt alenetid..

Om du lurer på hvorfor jeg snakker så diffust om de kroppsdelene som gir barna melk.. så er det en enkel forklaring på det. Etter at jeg skrev innlegget om amming og me-time, og smartassen kalte det.. «Jeg kjører på med full pupp«.. Så hadde (har) jeg en hærskare av mennesker som googler, noe så usofistikert, som pupp, inne på bloggen. De fant vel ikke akkurat det de lette etter..hø hø! Jeg tenkte jo på at en slik overskrift vil få meg høyt opp i søkemotorene, strategien fungerte den, og jeg hadde (nesten) besøksrekord den dagen! Men jeg tenker nok mer og mer som Pia i Pias verden, når hun skriver sitt innlegg om talletførsjuskrevetmedx. Man eksponeres for mye når man er på interwebben, og det er jo ikke vits i å legge ut åte for allskens krims og krams (To google translate users: If you translate this into english or another language, you won´t understand anything. But I basicly said that I will be more careful to write about «the number before seven written with an X», and talking more discrete about the area were the milk is produced!)

Nå skal det sies at jeg har vært borte fra snuppa et par ganger før, med ulikt hell.. De som har fulgt meg en stund vet at det var fullstendig kaos i kulissene når en av søstrene mine passet lillesnupp aka miss diva for noen måneder siden, når jeg jobbet litt. Her er forøvrig resultatet av reklamen jeg gjorde den dagen, jeg lovet jo å vise dere det. Kan nok anes at jeg holder på å få et aldri så lite nervøst sammenbrudd på innsiden..!?

Hvis du syns skriften er utydelig, trenger du ikke briller! Det er jeg som trenger et Canon EOS 600D!

Tvillingene (begge søstrene mine) var barnevakt når jeg skulle farge håret, det er jo ingen overraskelse at det trengs to for å passe lille miss diva. Nå skal jeg ikke overdrive her, men det gikk ikke over all forventning denne gang heller. Hun satte på sirenene, og det kan få hvem som helst til å panikkere. Så de stakkars barnevaktene kom løpende med lillesnupp, akkurat da mammaen satt med halve håret i farge, og kunne ikke ta pause for å amme. Det kunne fått fatale følger.. «Nei dere blir fint nødt til å få i henne noe annen mat og trille henne i søvn, og klare dette uten melkeprodusentene!» Litt høye skuldre på mammaen en stund der, men så kom meldingen.. (beware of dialect)

#denmeldingen

Det er ingenting som er bedre enn en sånn melding når man har litt me-time!

Kjenner du igjen #denfølelsen når du får #denmeldingen? Tenker du over hva du mater søkemotorene med? Tips til en vellykket me-time?

(Innlegget er skrevet med godkjenning av barnevaktene.. Jeg risikerer jo ikke at de sier opp!?)

 

12 thoughts on “Mangt om melkeprodusentene, me-time og #denmeldingen

 1. Jeg skrev et innlegg som inneholdt ordet «pupp» for nesten 4 år siden (om amming), det er fortsatt det innlegget som får mest treff via google ;)

  • Enda?? Hahaha, det er jo helt utrolig! Nå googla jeg det i stad, og jeg ligger fremdeles på første siden.. Og jeg må jo bare forberede meg på at det vil gi meg mange besøkende i årene som kommer også da skjønner jeg ;-)

 2. Du har hatt verdens beste barnevakt da:).
  Skriver du slike ord så får du besøk av mange en kanskje ikke ønsker å ha så mye besøk av på bloggen også ja. Du er iallefall sikker på mange lesere i lang tid fremover ;))

 3. Jeg skrev et innlegg om store rumper i fjor sommer. Jeg har fortsatt daglig treff fra folk som søker på alt fra «store deilig rumper», «dritstore rumper» og «store sexy rumper» til «vil ta på stor rumpe», «kjæresten min har stor rumpe» og «mammablogger med stor rumpe». Resten skal jeg ikke nevne en gang, for det egner seg overhodet ikke på trykk.

  Ellers er det veldig fint å ha fått grått hår, for da trenger jeg ikke ta etterveksten så ofte. Den synes ikke like mye nå :-)

  • Ha ha ha, da skal jeg ta lærdom av din «feil», og ALDRI skrive et innlegg om rumper, hverken store eller små! Det kunne vært underholdende, men også riktig ubehagelig hører jeg. Pupp blir uskyldig..

   Gleder meg til jeg får grått hår! Tenk alle pengene man sparer også! ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *