Savn i ferien

Nå sitter vi endelig på toget hjem fra årets eventyrlige påskeferie, og selv om den har vært flottesen, så skal det bli deilig å komme hjem!

Jeg hørte et program på radioen i dag, der de spurte folk, hva de savnet når de var på ferie.. En gjenganger var jobb og trening. Jeg trengte ikke å tenke grundig etter, for å finne mine svar:

1. Klesvask! Selv om det ikke alltid er like.. eh.. vellykket, så liker jeg faktisk å vaske klær! Og etter halvannen uke på ferie, så det skal bli en fryd å ta fatt på skittentøyet i morgen!

Denne gir konepoeng vettu!!

2. Spagetti bolognese! Skikkelig norsk husmannskost (hvertfall hos Bauers it is)

Denne trekker nok et par konepoeng..

Hva savner du når du er på ferie?

10 thoughts on “Savn i ferien

 1. Jeg savner rett og slett sengen min! Selv om den kanskje ikke er kjempe god så er det fantastisk å komme hjem til sin egen seng :) Ellers så syns jeg det er veldig greit å komme hjem der jeg (stortsett) vet hvor jeg finner ting…

  • Åh, tror du det var deilig å sove i egen seng i natt eller!???? OMG!
   Og å komme på nett igjen! Jeg stikker innom å ser hva som har skjedd hos deg i det siste asap! :-*

 2. Sengen min :-) Og badet mitt og få bestemme selv og ikke ta hensyn til andre enn meg selv og mine. Veldig hyggelig å være på ferie og bo hos andre, være sosiale og sånn. Men hjemme er nå best.

  • Og så setter man så mye mer pris på å være hjemme også, etter å ha vært borte en stund! Selv om ferien har vært aldri så upåklagelig, så er hjemme best! Ingen protest! ;-P

 3. Ser at din kjære liker dette innlegget og må da smile, herlig.
  Ja, det er herlig å få vaske klær og ha det ryddig, blir ikke det med mange skitne klær, så forstår godt savnet ditt :).
  Et av mine savn er baking, blir ikke så mye av det på ferie og savner hjemmebakte boller og lignende.

  • Ja det så jeg også, måtte smile selv, hehe ;-) At han liker at jeg vasker klærne hans, det skjønner jeg jo! Bolognesen min derimot.. jaja han sier nå at han liker den også ;-)
   Baking.. det savnet kjenner jeg ikke noe særlig til. I wish! ;-)

 4. Eg trudde eg va rar eg.. for eg og savne klesvasken! Det e herligt å få vaska og lagt reine kler på sine plasser. Hata å leva i koffert.

  Og så savna eg dusjen min, og kaffimaskinen min ;)

  (og bolognesen din!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *