Good Friday

Bedagelighet og Latskap har tatt over alle musklene i kroppen min. Se bare på første bildet.. Å få hånden til å løfte koppen og munnvikene til å bevege seg oppover samtidig, det er fysisk umulig.

Alle cellene har også tatt påskeferie, inkludert hjernecella. I tillegg blir jeg motarbeidet av et tregt hyttenett, og en enda tregere Mac, så da gjenstår det bare å si en ting.. Fortsatt god påske!! Her er noen glimt fra oss på fjellet.

10 thoughts on “Good Friday

  1. nemlig! Detta så digg ut :) Her sitter vi på lavlandet i Berlin og jeg har ikke et snev av påskestemning engang. (Finnes det noe som heter det forresten) Kanskje det hjelper hvis jeg døtter innpå med sjokolade?

  2. Herrrlig! Vi var to dager på fjellet og ble så slitne at vi dro hjem. Her er det bypåske for alle penga og jeg elsker det :)

  3. jeg hadde ganske mange hjerneceller. men så snakka jeg i telefonen mens jeg klatra i en stige og da gikk jo det som det måtte gå. og den siste hjernecella som ble igjen etter jeg kakka hodet tok seg en god og lang og roolig påskeferie:) (på sofaen, men hadde utsikt til snøkledde fjell i det minste.). god påske på etterskudd! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *