Vil du ha barnegrøt?

Konkurransen er avsluttet

Nå har det seg sånn.. at jeg sitter på 40 pakker med barnegrøt..

grøt

Da jeg fikk andreplassen i Årets mammablogg, så fulgte det ikke bare heder og ære med plasseringen. Nei da, det fulgte nemlig med flotte premier også! En av dem.. var Semper barnegrøt (til en verdi av 1500,-) Og siden min minste nå snart bikker 3.. hva i all verden skal jeg gjøre med 40 pakker barnegrøt??!

Jo!! Det selvsagte! Gi det tilbake. Til de som leser ordene jeg formulerer -om tankene jeg tenker, og som syns at de henger såpass på greip… at de stemte meg til finalen! Åffkårs! <3

Så har du en grøt-spiser i familien (eller kjenner noen som har en), skriv bare.. en lang avhandling under, om hvorfor du fortjener å vinne!! Hahaha neeeeida, skriv bare en liten kommentar du!! ALLE skal være med i trekningen! Jeg trekker TO vinnere, fra hatten, søndag 29.mars! 20 pakker til hver, av grøten som er best i test!!

Vil du ha?

41 thoughts on “Vil du ha barnegrøt?

 1. Har ei lita tulle som skal begynne med grøt om kort tid, så det hadde kommet godt med! Krysser fingrene!

 2. Ettåringen min e fortsatt glad i grøt og babyen min på 2 mnd begynner å spise grøt etterhvert han å. Så grøt vil vi gjerne ha :)

 3. Mini på nesten 6 mnd har akkurat begynt med grøt. Det er jo alltid stas når de små skal få ordentlig mat. Det synes de tre storebrødrene også, så dette feiret vi med ja nettopp – babygrøt. Alle elsket 4-månedersgrøten, så jeg ser for meg at firerbanden fra 0-9 kommer til å komme gjennom en del bokser det neste året. Det positive er at vi har nådd målet om at alle kan ha den samme maten…. 20 pakker ville vært topp!

 4. Vår lille mini kom i rakettfart på mandag så vi er foreløpig ikke helt der at vi spiser grøt enda….meeeen går resten like fort som fødselen så er det ikke lenge til, så ja takk til grøt

 5. Lillebror er så glad i grøt blitt, at han sitter i newborn-setet sitt og kvitre mens han blir mata. Rimelig sikker på at haugalandets blidaste fem mnd gamle baby hadde satt pris på ein liten gavepakke fra østlandet. Morå o asså :-)

 6. Litt nedtur å vinne plenty grøt? :D
  Jeg har en på 6 og en på 20 mnd, som begge spiser grøt, så jeg vil gjerne være med i trekningen! :)

 7. Diaperdiva du er så snill og grei,
  Det er derfor jeg digger deg!
  Du er morsom og smart og pen og søt,
  Og du deler attpåtil ut grøt!
  Pompen og lillebror spiser grøt dagen lang,
  Gjerne akkompagnert av en sang.
  Jeg vil gjerne få gratis mat,
  For å legge på guttenes fat.
  Jeg er jo fra sunnmøre,
  og vi er jo kjent for å lage røre,
  Når vi har muligheten for å få noe uten å betale, setter vi i gang å male!
  (er ikke bare du som mestrer hverdagspoesi, men jeg kjenner at jeg er litt rusten. det ble for vanskelig å finne en god avslutning, hva rimer på gratis liksom?? Så da ble det male. Som en katt, altså)

 8. Gutten min på syv måneder elsker grøt. Det flyr grøt rundt i leiligheten når han spiser, jeg serverer aldri fort nok. Disse ser skikkelig gode ut, så de blir nok populære;)

 9. Fordi jeg har en 2 åring som elsker Semper grøt og fordi jeg har dn baby på vei som vil bli en Semper-fan ! :) #aldrivunnetnoe #engangmåblidenførste

 10. Etter at vi fant levende biller(!) i grøten helt i startfasen av grøtperioden til Beibiss har vi kviet oss litt hver gang vi kjøper grøt. Siden en (nesten)vinner av en slik pris sikkert får prima vare vil vi kunne følt oss trygge når vi ga henne grøt. Så ja.. vil gjerne ha 20 pakker grøt, hadde vært supert!

 11. Oh yes! Her er det grøt i massevis! Mini spiser som en hest, og storesøster er ikke dårligere at hun skriker (ber pent, not) seg til ei skål i ny og ned hun også… Haha!

 12. Grøt til poden hadde kommet godt med, han er 6 mnd og godt i gang med grøtspising…og grising ;-)

 13. Wow! Her er det bare å hive seg på. Minstemann er god i grøt. Her i heimen går det egentlig kun i grøt fra Semper. Føles trygt at det er uten palmeolje…

 14. JS har kjempelyst på den beste grøten på markedet! Hun sa til meg at hun ønsker seg grøt i bursdagsgave av «tante-Stine»

 15. Elsker bloggen din. gratulerer så mye med andre plass. Jeg er mamma til lille Peder Kristian som blir fem måneder på påskeaften. Har begynt med grøt til han, og det er grøten fra Semper som er favoritten over Nestle. Og Semper inneholder heller ikke noe palmeolje så derfor velger jeg denne. Håper jeg vinner, for det hadde både jeg og lille gutten min blitt veldig glade for. krysser fingre og tær. Klem fra to grøtelskere :)

 16. Jatakk:-) Har ei på tre måneder som snart skal begynne med grøt, og jeg er nybegynner på det feltet!

 17. Med tre barn på 7 dager, 1 1/2 og 3 år, kommer det til å masse grøt her hjemme det neste året, så vi ønsker oss også grøtpakker! :)

 18. Lille rakker fyller fire måneder og skal begynne med grøt neste uke, så en grøtpremie hadde vært midt i blinken! :-)

 19. Hipp hurra jeg vil ha=). Lillegutt brukte 8 måneder på å skjønne at grøt er digg og nå ELSKER han det! Spesielt de fra Småfolk faktisk så 20 pakker hadde vært stor stas! Håper på vinnersjanse=)

 20. Mitt tantebarn Magnus er veldig glad i grøt :) I tillegg får vi snart behov for litt barnegrøt vi også. Håper jeg vinner! :) God påske!

 21. Vi tar gjerne litt grøt. Hos oss er det kun Semper/Småfolk som duger så dette hadde jo vært supert.

 22. Nå har jo jeg vunnet premier fra din side før – så lett som bare det – så jeg prøver meg selvsagt igjen. Lillemann er jo egentlig en stor gutt, men kveldsgrøt inntas med glupsk appetitt fortsatt, i tillegg til å kline utover så mange overflater han bare kan selvsagt… Så, jatakk til grøt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *