Tusen takk!!

Jeg trodde ikke mine egne øyne! Da jeg fikk en mail fra Mammanett, «Gratulerer, du er finalist i årets mammablogg!»

Jeg dånte. Ja besvimte litt. Så stjerner. Og så fikk jeg stjerner i øynene! Men hæ?!

Tok en telefon til svigermor. Er det du som står ansvarlig for dette??! Hun kunne meddele at det.. DESVERRE ikke var hennes skyld.. Og det beklaget hun hehe. Det var da det gikk opp for meg. At det virkelig var DU!!!! Da ble jeg bare helt sykt varm i hjertet.

Jeg er målløs….. hvordan skal jeg kunne takke deg?? Her er et hederlig forsøk på å vise deg litt takknemlighet i hvertfall.. ;-)

Og så må jeg si en ting til i denne anledning! Janteloven i Norge er søren meg oppskrytt. Da jeg skrev innlegget om at jeg var nominert, så fikk jeg så utrolig mye oppbacking og oppmuntrede ord. Nordmenn er jo faktisk helt fenomenale til å spre om seg med gratulasjoner og lykkeønskninger når andre får til noe!! Dere er! Du er!! Og ikke bare ord, men her var det snakk om handling også! Bryet med å ta opp telefonen, taste mitt nummer, vel vitende om at det kostet noen kronasjer!! Sukk! Ja det er da man blir stum, og ydmyk, og rørt, og uuuutrolig takknemlig! <3

(Her kan du lese om hvilke andre bloggere som gikk til finalen, og om du var en av dem som vant :-) )

11 thoughts on “Tusen takk!!

  • Jeg fant deg i søppelet igjen gitt :-( Tror det er et eller annet med wordpress på wordpress. For jeg havner alltid i søppelet til Casa Didriksen.. Men mulige forklaringer til side… Tusen <3 lig takk Inger!! (må si jeg er veldig glad jeg fant den fine kommentaren din før jeg tømte søppelkassen!!) ;-)

 1. VEL FORTJENT! Elsker bloggen din, du virker så super, gøy og flott! Måten du skriver på skiller deg litt ut fra de andre, og det er bare positivt!!! Hipp hipp!

  • Hehe nei det er ikke lett å si ;-) Spennende blir det uansett! Jeg er bare superfornøyd med at folk setter såpass pris på det jeg rabler ned.. at de har stemt meg frem til finalen!! Det er det jeg ser på som den beste premien ;-) <3

 2. Hei,
  Jeg måtte innom bloggen din for å se hvem jeg konkurrerer mot i Mammanett.no sin kåring av årets mammablogger. Ser du er en sterk konkurrent! Veldig fin blogg du har. Lykke til videre i konkurransen, og stå på videre med bloggingen:-)

  Hilsen Perfekt Bærumsfrue
  Beate

  • Tusen takk for det Beate!! :-) Jeg hadde på følelsen at jeg hadde sett deg før.. og nå skjønte jeg jo at det var fra God morgen Norge jeg hadde deg! ;-)
   Lykke til i finalen bærumsfrue, herlig blogg og herlig dame.. må jo bare gå straka vegen dette her! ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *