Årets Mammablogger

En måte å starte året på.. er å IKKE være nominert til Årets Mammablogger.. En annen måte.. ER å være nominert!!!!! Hvor mange utropstegn kan jeg putte bak «nominert» for å uttrykke min ekstase og uendelige begeistring liksom? Woo-hoo!

aarets_blogger_1_0

Kanskje litt tanngarde kan si mer enn utropstegn og tusen ord??

_MG_5010 - versjon 2

Hadde jeg ikke hatt ører sier jeg bare..

Det som er litt småkjipt oppi det hele.. er at jeg skal konkurrere mot mange av mine gode bloggvenner: Casa DidriksenCasa KaosFru Jacobsen, Hanna i DrømmelandMammadamen, MammalivetPetrus & PetrinePå tjukka og To Pluss Tre (som jeg har lyst til å stemme frem sjøl!) OG jeg konkurrerer mot intet mindre enn disse mammabloggerskene som ligger og koser seg øverst på Blogglisten hver bidige dag, sammen med livstilsbloggere og motebloggere som fotballfruer og andre celebreties.. MEN det skal ikke få meg til å miste motet! Tvert i mot, så ber jeg deg ydmykt om å hjelpe meg å utfordre disse!

Hvordan? Enkelt! Hør mitt rop om hjelp. Finn frem telefonen din (som sikkert ligger max en armlengde fra deg as we speak), og

Untitled

(Ps. det er lov å stemme maaange ganger frem til 15.februar altså! Om du syns bloggen min er noe tess da selvfølgelig.. blafre blafre)

Du kan lese alt om konkurransen her! Men jeg føler at jeg må meddele at det koster 3 kronasjer å stemme.. du kan til gjengjeld vinne flotte premier!!

Så det er en vinn-vinn-situasjon for oss begge!! :-P Woo-hoo igjen, og høy 5!

(Foto: Renate Torseth)

20 thoughts on “Årets Mammablogger

 1. Ligger og koser seg øverst på blogglisten…. Ler på meg brokk her jeg sitter.. men du, vi kan jo stemme på hverandre :) :) Hadde ikke det vært kos!!lykke til søsteste du. Håper vi sees i finalen :) :)

  • Jeg så du hadde startet «prosjekt stemmesanking» du også.. ;-) (Pjuh litt av en jobb denne markedsføringsbiten..) Selvfølgelig skal vi til finalen, noe annet er uaktuelt!!
   God helg kjære alle dere 5 (6) nordpå! <3

 2. Gratulerer så mye! Jeg har jobbtelefon, så øk.avd kommer til å lure på hva som traff dem;)
  (bare tulla, må nok dessverre ta regninga selv, men jeg skal stemme på deg fordiom, jeg! :) )

  • Selvfølgelig kom du med!! Bloggen din er fantastisk.. bildene og formidlingsevnen din!!!! Du MÅ til finalen, noe annet ville være urettferdig! (Sammen meg meg også da.. :-P fingers crossed!!)
   Stor klem til Cambridge :-*

 3. Selvsagt stort gratulerer med denne nominasjonen!! :D Trodde jeg hadde skrevet her før, men ble tydeligvis så satt ut av de gode treningstipsene dine at jeg helt glemte det av :) Vel fortjent er det i alle fall! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *