Multitaskende trening for småbarnsmødre -med dårlig tid!

De skyr ingen midler. De klistrer neonfargede bokstaver på lyktestolper. De skriker til deg med CAPS LOCK fra alskens nettsider. De plasserer sine påtrengende, grønne, oransje eller lilla medsammensvorne midt i veien for deg i Majorstuakrysset. Det finnes ingen vei utenom, du MÅ møte dem, og propegandaen deres..

Treningssentrene.

Og siden det er januar.. og svette-institusjonene konkurrerer om denarosene dine, og det lille ekstra fettet du kanskje har kommet i skade for å pådra deg i løpet av juleukene.. så er de så ekstra irriterende og pågående.

Når jeg møter dem med «Nei, jeg har ikke tid!» Så mener jeg ikke bare at jeg ikke har tid til å snakke med dem! Nei, jeg har ikke tid til å bruke to timer av dagen min til å stå å veive med arma blant kroppsfiksering og annet hysteri!! (Ikke at jeg har lyst heller) «Ahaha, den må du lenger inn på land med» responderes det. «Det handler BARE om prioritering!» Vet jeg vel! Når jeg faktisk har tid, liker jeg å prioritere ting som å.. rydde, vaske, styre, stelle, ordne.. sosialisere!! DUSJE!! (Ja for det er ikke noe en småbarnsmor kan ta for gitt) TRUE FACT, Mr. Treningsdud-som-ikke-har-kids-men-som-vet-alt om-hvordan-man-skal-prioritere-tiden-sin-fordetom!! Lage album, lese…. arh fillern får aldri tid til det heller!!! (Men det skulle jeg jammen prioritert -om jeg hadde hatt tid!!)

Til tross for at jeg blir irritert, så kryper de litt under huden på meg. Og jeg tenker tanker som.. burde vel og skulle vel.. gisp og gulp!

MEN, dette har jeg gjort noe med! Jeg gidder sannelig ikke å gi etter, hverken for propeganda, neon-bokstaver, påtrengende selgere, ELLER dårlig samvittighet. Så jeg har begynt med det jeg kaller for «Multitaskende trening for småbarnsmødre -med dårlig tid!» Og selvfølgelig skal jeg dele dette med deg, for jeg mistenker at det kanskje er noen andre der ute som føler på dårlig med tid, og samvittighet!?

Her kommer mine 5 håtteste multitaskende treningstips for småbarnsmødre med dårlig tid, på rekke og rad:

IMG_7891

IMG_7752

IMG_7758

Enkeltvogn funker selvfølgelig (halvparten så godt) det også!!

IMG_7880

IMG_7901

Blir du frustert over treningsentrenes intensive propeganda nå i januar? Klarer de å få deg til å kjenne snev av dårlig samvittighet? Har du tatt saken i egne hender, og putler på for deg selv hjemme.. med multitaskende trening eller annet? Eller er du faktisk en av dem som veiver med arma på en svett institusjon? I tilfellet.. overbevis meg om hvorfor jeg burde.. ;-)

15 thoughts on “Multitaskende trening for småbarnsmødre -med dårlig tid!

 1. Du er like flink som meg til å trene, bare at jeg ikke har en vogn å skyve lengre. Jeg synes også det er så mye bedre å gjøre alt annet enn å være innestengt på et treningssenter. Ut på tur er mye bedre.

  Ha en nydelige helg.
  Klem

 2. Her var det mange gode tips, kjære! :-) Jeg har faktisk tatt det steget at jeg nå melder meg ut fra treningssenteret mitt. Tid til å trene trenger jeg for ellers blir jeg sur som en sitron, men det kan jeg jo like gjerne gjøre hjemme, ute eller i skogen sammen med barna! De digger faktisk å være treningsmanualene mine ;-) Folk var jo spreke før treningssentrenes tid også! Ha en flott lørdagskveld <3

  • Haha nei ikke sant, trening ER best ute! Og når glatta forsvinner her, så skal jeg jammen meg børste støvet av joggeskoene!! (Jeg hadde nemlig en periode i høst der jogging var det nye, men så kom snøen og ødela hele prosjektet) Men i mellomtiden, så funker det som bare det, med levende manualer!!! ;-)
   Ha en deilig dag <3

 3. Hva med spensthopp for å rekke opp til det på øverste hylla, flyver’n når du synger nattasanger eller droppe og bruke sofaen og sette deg med bena i 90 grader inntil veggen med minst et barn på fanget. Må jo gi resultater med en gang!

 4. Ja men jeg synes du er på god vei jeg!! Det er sånn jeg har trent siden tvillingene ble født (og nå er jeg faktisk seriøs… med unntak av de hårføneøvelsene; det ble litt vel mye multitasking for meg) :-) :-) Heia hjemmetrening og egen kroppsvekt!

 5. Flott! Herlig innlegg!
  Jeg HAR dårlig samvittighet fordi jeg ikke har tid til å trene. Fordi jeg har kjempelyst. Har kjempelyst på den egentiden, og den gode følelsen man får når man er ferdigtrent.
  Men, jeg har i likhet med deg, absolutt ikke tid til å trene! Så jeg nøyer meg med knebøy mens jeg bysser lillesøster på kvelden eller natta…. Funker det og ;-)

  • Om det funker! Oh yess! Det er bare de som ikke har prøvd det, som kan si noe annet! De skulle bare visst hvilke fysiske bøyninger og tøyninger vi som mødre driver med dagen lang (og ofte i de sene nattetimer..)
   Ha en helt herlig dag Vigdis :-)

 6. Haha, du er bare herlig <3 Jeg har kjøpt meg ellipsemaskin, så når ungene er i seng, eller ser en fil så er det 30-40 min på den og litt styrke etterpå :D I tillegg til det andre man gjør i løpet av en dag som å bære på 2 åringen store deler av dagen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *