Endelig fulltidsmamma igjen!

Det er helg! Igjen! Klager ikke altså, men det betyr også at det er 63 timer før barnehagen åpner igjen.. 3780 minutter med skikkelig kvalitetstid.. og 226800 sekunder hvor jeg må underholde, megle, og passe på… at det ikke skjer ting bak lukkede dører som de små utforskende hendene angrer bittert og tårevått på i ettertid..

IMG_7372

God helg fra meg, og en skamklipt Barbie!

IMG_7384

God helg alle fulltidsmammaer! (And remember to keep the scissors away from your children!!)

Hvordan skal dere disponere de 226800 sekundene før barnehagen åpner igjen?

23 thoughts on “Endelig fulltidsmamma igjen!

 1. Tja… Jeg tror jeg kommer til å bruke MYE tid på å tilby forskjellige typer mat og drikke, som He kommer til å avslå glatt! Og så kommer jeg til å ta tempen ørtogførti ganger og tørke en god del snørr:)
  Dette blir bra!

 2. Omtrent akkurat sånn tenker jeg. Forberede mat, vaske mat av ansikt, vaske mat av stol, vaske mat av gulv, vaske mat av vegg. Snart forberede ny mat igjen. Bruke en halvtime på å få på gutt klær, gå ut, oppdage at jeg hadde glemt å gi han mat, forberede mat osv…;-) Men denne helgen har jeg endelig pappaen hans med meg, hipp hurra for det! God helg :-D

 3. Jeg ler av 226800 sekunder…. ;-) Og så smiler jeg litt av Barbie :-) I helga skal vi bli friske! Eller, det skal skje i natt..for jeg må sannsynligvis være alene med alle fire. Oh lord :-)

  • Åh hurra, du har lagt ut suppa!! Den så fantastisk god ut, gleder meg til å prøve (og til å få friske unger igjen!! ;-) ) Du er en reddende engel du! Ønsker dere en skikkelig god (og forhåpentligvis frisk) helg :-)

 4. Godt det var Barbie som fikk ny frisyre! I helgen skal vi arrangere Snutes aller første barnebursdag (hvorfor satte jeg starttidspunktet til klokken 12???) på lørdag og så er det familiebursdag på søndag. «Alle» andre jeg kjenner skal ut og nyte de to meterne med snø som ramlet ned over Bergen sånn plutselig… :-) Riktig god helg! :-)

  • Haha ja, jeg var ganske letta da jeg så det var Barbies lokker ;-) Gratulerer så mye med dagen til Snute!! Ja jeg ser du har hendene fulle denne helga da, med to bursdager.. Du får gå ut å nyte snøen søndag kveld, og klappe deg selv på skulderen etter vel gjennomførelse! ;-)

 5. Jeg skal være fotballmamma i helga. Isa deltar i sin første turnering og Eir spiller også. Og så har vi Yme da som mener at han iallefall burde spille men som fint må sitte som en annen straffange på tribunen. Første kamp 08:30, siste kamp 15:45. Det blir jo ikke en lang dag i det hele tatt. To timer obligatorisk kjøkkentjeneste for å få turneringen til å gå rundt er også et sted inni dær. Søndag er vi bedt på middag hos svigers. Godt det, da slipper man å tenke på matlaging. Må bare passe på å sulte ungene hele dagen først slik at de i allefall spiser noe når vi kommer dit…..

  • Ja da ser jeg at du er i full gang som engasjert fotballmamma as we speak! Du får plassere beina på bordet i kveld, skru på netflixen og la Henning fylle Max i glasset ditt mens han gir deg fotmassasje!! ;-) Fordi DET fortjener du!

 6. haha sist saksen ble med bak en lukket dør var det ikke barbie som fikk gjennomgå for å si det sånn. Men så ser han alltid ut som et fuglereir på hodet uansett så det syns ikke så godt ;)

  • Hahaha er det sant!! ;-) De må vel gjennom den der klippe-fasen.. og ja, jeg er sjeleglad for at det var Barbie sitt hår som fikk gjennomgå :-P (hos Lillesøster var det fingern.. i barnehagen..)
   Men jeg tror hun lærte.. «Jeg ville jo ikke at det skulle bli SÅÅÅ kort -buhuhu!!» ;-) Med fuglereir eller ei.. M er jo bare søtnosen sjøl!! <3

 7. Jeg skal nyte hele denne helgen med mine fire små og ikke planlegge en eneste matpakke eller middag til neste uke. Da går pappa ut i pappapermisjon og skal få ta over skute:)

  • Stinemor!! Ingenting er bedre enn når man kan dele litt på roret! ;-) Nå er det sannelig tid for helg igjen, og i og med at jeg går den i møte.. slighly reduced.. er det ikke optimalt for å kunne være en hegiven fulltidsmamma. Tror jeg må teste den ingefær og limeoppskriften din! ;-)
   God helg til dere alle seks :-D

   • Ja den er gull verdt!! Du kjenner at all skit blir borte:) Prøv det! Anbefalles på det sterkeste. Den er vel egentlig mest forebyggende da, men prøv allikevel:)

 8. Hei
  Hehe, denne var fin ! Ja det er mye å passe på. Håper det ble gode 226800 sekunder, eller hvertfall noen av dem :) Her ble det innetid med mye formingsaktiviteter og film, og utetid på jakt etter snø hehe… . Men joda, det er fint når den nye uka starter også, går det an å få gjort litt andre ting :)
  Ha en fin uke !
  Hilsen Åshild

  • Det var definitivt noen gode sekunder der altså! (Spesielt de på sofaen etter barna hadde lagt seg! Neida-joda :-P ) Og nå var det sannelig helg igjen.. Ha en god en kjære du og dine! :-)

 9. Kino og besøke andre er alltid en god greie når man er alene synes jeg. Særlig når ungene var mindre. ;) Og jeg vet du takler dette på strak modellarm med nylakkede negler, stor klem til deg!

  • Du kommer alltid med så fine ord og smarte tips du Anja! ;-) Lenge siden vi har vært på kino nå, 2 timer hvor man slipper å anstrenge seg det grann- yes please!!
   En stor og god helgeklem sendes din vei <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *