Årets (nest beste) Mammablogger

Nå står ikke verden til påske! Jeg er himmelfallen. Jeg må rett og slett bare ta av meg hatten!

hatten

På en høyst uvanlig måte.

Hva nå da? Hvorfor så mye oppstyr? (Nå igjen…?)

Jo NÅ skal du høre!

Jeg… eller rettere sagt.. mitt lille fristed for kreative ablegøyer, anekoter, mer eller mindre alvorlige bekjennelser, skråblikk, fjas, og av og til totalt unødvendig mas.. Diaperdivadiary dott com..

HAR TATT SØØØØØØLV!! SØLV! NESTEN GULL!  I.. MAMMABLOGGING!

pallen

(Jeg ser at jeg kunne vært heldigere med det pall-bildet.. det var jo ikke sånn at jeg var forberedt for å motta noe edelt metall i dag akkurat. Men gleden skal det i hvertfall ikke stå på!!)

Kun slått av.. den aller beste! Hun som fortjener det mest, the one and only.. Marte!!!! Å stå ved siden av henne, er en ære av historiske dimensjoner! Ja for i dag er det nemlig lov, å bruke slike store ord! Og det er på sin plass med en liten takketale!

Men first things first. Nevnte jeg at Diaperdivadiary slo millionbedriftene Komikerfrue, og mora til hu Michelle -ned i sokkene! Moahahaha, lo hun triumferende. Så fniste hun ydmykt, og så ble hun stum -av faktumet. ANDREPLASS!!!!!! Nummer 2 (av hele fantastiske 66 mammabloggerskere) Dette er større enn noen misse- eller modellkonkurranse jeg har vunnet, eller fått plassering i! (Ja selv bibelkonkurransen vi naila i sjette klasse!!!) Det er min hjerne, og dens ferdigheter som premieres… ikke hvordan jeg ser ut, catwalker, eller det jeg leser meg opp på! Sukk og dån og stønn! Jeg har noe å fare med, tydligvis.. («Tydligvis» legger jeg til, sånn at jeg ikke virker heeelt anti-jantelovisk) Men hallo, hvem hadde trodd..?? (Den komplette listen over vinnerne, finner du her!)

Så til takketalen, jeg skribla ned i hurten og sturten her:

Tale

24 thoughts on “Årets (nest beste) Mammablogger

  • Tusen <3 lig takk Marte! Og igjen.. gratulerer så mye! Ingen over. Ingen ved siden.. eller vent.. jo MEG!!!! YEEEEY!!!! Dette er så urtolig stas! Å dele pallen med deg :-)

 1. Gratulasjoner i bøtter og spann! Jeg ble super glad (og litt stolt siden jeg føler jeg kjenner deg ;-)) da jeg så du tok sølv når det ikke ble gull! Du har masse å fare med, jo! Du er ærlig, klok og reflektert. Det er det vi setter pris på :-) Digger at du har en blogg jeg kan stikke innom uten å bli bombadert av fancye klær, sminke og andre produkter som er så fantastiske at alle bare MÅ kjøpe det :-) Så må jeg si… Selvsagt er det ikke premiene som er det viktigste her, men eh… Barnemat? Er jo ikke alle mamma-/ pappabloggere som har barn i den kategorien da…. Uansett.. Gratulerer igjen! <3

  • Takk, takk og et tonn av takk!! Fine ord fra Bergen her.. og jeg stapper dem rett inn i hjertet ;-) Vi har vært cybervenner så lenge jeg kan huske- og det vennskapet setter jeg stor pris på!! Men vi må jo få til å møtes på skikkelig engang da!!
   Og den barnematen skal vi nok få delegert videre til et eller annet godt formål hehe, kan jo bli en fin giveaway også ;-) (Og det skal være sagt at jeg fikk et gavekort fra Polarn også, og DET kommer jo inn handy!!)
   Stor klem <3

 2. Grattis!! Så innmari fortjent. jeg sa jo det jo! Bloggen din er toppers. Om 8 måneder er det bare å sende grøt nordover :) :) Og den invitasjonene der til å stikke innom.. Jepp, i sommer SKAL vi få det til. 6 stk Didriksen står plutselig på døra.. Mon tro om du ikke har tatt deg vann over hodet nå :) Kjempegratulererklem fra Nord..

  • Det blir trangt, men hei, der det er hjerterom er det husrom ;-) Og du.. en 8. plass (av 66) er ikke noe å kimse av det heller!!!!
   Tusen hjertelig nok en gang :-)
   Kjempetakknemligklem fra Sør!!

  • 1000 takk kjære Celina ;-) Haha jeg må si at det var veeeeldig uventet, men jo.. innrømmer glatt, SINNSYKT artig! :-D
   Og tusen takk for bildene <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *