Urnorsk og sanselig hos Stabburet

Mens motebloggerne rapporterer fra motevisningene i København, rapporterer jeg fra Gøteborggata og matvisningen til Stabburet! Som motebransjen, viser også matbransjen frem årets hotteste nyheter. I år gjorde de det på en artig, og ikke minst lærerik måte!

Diaperdiva er jo kjent for sin interesse for mat (jeg har skrevet en oppskrift på fetende risboller), gleden av å lære noe nytt (som da jeg skrev om hvordan vi må lære av apene, å spise bananer) og goodiebags. Så det var ikke et sjokk at Stabburet hadde bitt seg merke i disse interessene, og fristet meg med nettopp, denne artige vrien..

Hva gjør ulike smaker med deg? Hvordan påvirkes smaken din av sanseinntrykk og omgivelser?
Vi har lyst til å ta deg med på en spennende reise gjennom vårt smakslaboratorium. SPISE MAT!!!! OH YES!

Se hva lyd, lys og lukt gjør med smaksopplevelsen din. Smaker Idun Ketchup for eksempel
annerledes i mørket? Vi har både forskere og produktutviklere som kan gi deg innblikk i hvordan sansene og
omgivelsene våre påvirker smak og matopplevelse. LÆRE NOE NYTT? OH YES!

Du vil som en av våre utvalgte bloggere selvfølgelig få med deg en goodiebag med et utvalg av våre produkter. SA DU GOODIEBAG? OH YEEEESS!!

Så jeg smakte og smakte. Smakte, og smakte. Smaksløkene fikk en utafor-seg-sjøl oppplevelse.

Først var det testing av hva lys gjør med smaksopplevelsen!

Hva gjør Gangnam style, polka, eller grusom heavy metal, med smaksopplevelsen?

Hva gjør Grandiosas nye kebabpizza med smaksopplevelsen? Ehh.. underlige ting som fører til at man vil ha hele for seg selv.

Og til sist, hva gjør lukt..?

Goodiebagen var ingen skuffelse, og kan formidle at den var langt mer ernæringsrik enn goodiebagene på Købens motevisninger.

Flaks at jeg ikke dro dit.. tenk deg da.. i limo til Bruuns bazaar, spankulerende på den røde med mine nye show-offs! ..Hadde ikke blitt det samme vet du. Med kidden på armen. På matvisningen til Stabburet derimot..

Babyvennlig matvisning. Et rolig og ammevennlig hjørne i de luksuriøse omgivelsene! For alle må få mat!!

Kort oppsummert var dette en informativ og interesann matvisning. Lys/mørke, gjør smaksopplevelsen mer spennende. Lyd kan gi en god eller dårlig opplevelse, alt etter musikksmak. Parfymen ødelegger den.

Spesielt den fra Body shop.

Avslutningsvis vil jeg bare si: Kjære Stabburet.. dette var en artig opplevelse! Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke dere for det produktet som hever smaken på enhver middag til et nytt nivå! Til tross for hvilken som helst lyd, lys eller lukt.. The one and only…

IDUN KETCHUP! I <3 YOU

Med vennlig hilsen,

Stine (ketchupoman)

 

 

 

 

6 thoughts on “Urnorsk og sanselig hos Stabburet

  1. herregud for et drømmeoppdrag :P Si…trenger stabburet en gravid mat-tester, kanskje, ja?? det var det jeg trodde! Jeg skal på noe nesten like artig i morgen. Skal på fotoshoot og ta bilder av matretter for en restaurant. Satser på at jeg får spise opp noen av fotomotivene etterpå! :D

    • Jona!! Hehe ja det var ganske luksus! De bruker noe sånn som 300 mill. i produktutvikling i året.. så det må jo absolutt være bruk for en gravid mat-tester!! ;-)
      Håper du koste deg på shooten i dag, og at du fikk smakt litt! :-) Ha en herlig helg :-*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *