Do it like they do it on the discovery channel

Jeg har sagt at jeg skal skrive mer om fæshiån, og det er jo i aller høyeste grad IN.. å spille på sax! Og overskriften tilsier at det er akkurat det jeg gjør nå. Men jeg beklager og måtte skuffe.. for dette innlegget dreier seg i aller minste grad om Jack Bauer, og spilling på saxofon.. Eller om´hvordan ende opp med altfor mange unger, på kortest mulig tid!´ Hallo, mamma leser bloggen min liksom!!

Hva dette innlegget IKKE handler om.

Mens jeg sitter her og inntar lunsjen,

tenker jeg på at bloggen min har hatt en tendens til å være litt negativ i det siste! Og siden uka ser sånn ut:

Og det blir nok en inneværende uke.. er det fare for at jeg blir litt emo og smågal, og garantert kommer til å skrive om det..

Så her er,  et totalt BANALT innlegg. (Og litt lærerikt!)

Haha, tror du du kan lære noe av en modell? Nei, det kan du jo ikke! Men! Du kan lære noe av Jack Bauer! Han er jo, i tillegg til å være den kjekkeste, og alle andre superlativer, den smarteste! Og han slutter aldri å lære meg ting.. ( det er vel ikke det mest sjokkerende du har lest kanskje!)

Men. Hele livet mitt har jeg levd på en menneskapt løgn. Hvorfor jeg ikke har visst dette før, er et mysterium. Og hvorfor han aldri har opplyst meg om dette før, er også helt uforståelig. Livet mitt hadde jo blitt så mye enklere!

Det som skjedde.. jeg slet med å åpne en banan. Lyder kjent? Enten så vil ikke den lange dingsen av, man må bruke neglene.. gris på fingrene.. Går ikke det, bruker man tennene, og får den beske smaken i munnen..

«Du åpner den feil!!» «Hæ?»

«Look at the monkey!»

Look at the monkey? Dette er hva han sa:

Ta bananen

Snu den andre veien

Press sammen med to fingre i «luftrommet» øverst

Dra ned fliken

Gjør som vanlig

Voilà!

Putt det på skiva

Or just do it like they do it on the Discovery channel!

Det var som en åpenbaring. Lifechanging. That man knows EVERYTHING! Og jeg bare.. «Woooooow!!!» Og han bare.. «Don´t you watch Discovery channel or National Geographic!!?» Og jeg bare.. «Honey.. hadde vi nå bare SETT PÅ TV!!!! Så hadde jeg sittet her og blogget om dagens outfit, og ikke bleier og bananer!!»

 

(Foto: Google, Yr.no og 24wikia.com)

 

 

6 thoughts on “Do it like they do it on the discovery channel

    • Ååh takk Wenche :-) Ja du komme te å få deg ein aha-opplevelse av dei sjeldne, haha ;-) Ha ein fine kveld!! ps. skjevå va knallgo! ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *