NYTTÅRSFORSETT

Jeg har to nyttårsforsett for 2013.

Å begynne å bake! Haha, kødda. Men allikevel startet jeg 1.nyttårsdag med nettopp det.. Hvorfor? Jo, for å få mer kjøtt på beina, eller egentlig, kjøtt på beina! Og dette sier jeg ikke for å være kontroversiell, spesiell, eller dysfunksjonell.. For konstant knebøy for å få kidden til å sove,  og en melkeproduksjon som kan utkonkurrere TINE.. har ført til at Jack leter etter meg når han sitter ved siden av meg i sofaen!

Har du det samme nyttårforsettet, kan du gjøre slik:

Smelt 3 Japp i 100 gr smør på svak varme. Tilsett 8 dl risnøtter, og bland det godt. Vips, så har du noen deilige brune kalorier til fetningskuren!

Det andre nyttårsforsettet..

Ikke drikke Pepsi Max på ukedager. Denne kommer garantert til å sprekke, så den gidder jeg ikke ha allikevel.

For urealistiske nyttårsforsett er jo egentlig sååå 2012!!

Har du noen realistiske nyttårsforsett for 2013?

 

 

 

 

10 thoughts on “NYTTÅRSFORSETT

  1. Mine nyttårsforsett for 2013 er å reise et sted jeg ikke har vært før og kjøpe et par litt for dyre sko!

  2. Jeg har et skikkelig teit et. Men jeg håper det vil hjelpe meg å leve litt mer i nuet kanskje: komme på en ting jeg er takknemmelig for hver eneste dag. UANSETT hvor scheisse dagen min er. Ikke glamorøst, og ikke fetende, men – Voksenpoeng? Oh yes! Kan ikke du spise litt ekstra japp for meg? Her er det motsatt opplegg serru ;)

  3. Hehe, har spist to for deg nå! ;-) Det var virkelig et bra og viktig forsett! Litt for lett å glemme å være takknemlig når man står med bleier og skittentøy til anklene, og finner makrell i tomat klint på klesvasken som endelig er blitt tørr og brettet sammen. Tror jeg adder det til listen min! ;-)

  4. Jeg skal prøve å kun ha sjokolade en dag i uken, istedenfor en sjokolade til dagen. Men kun i 100 dager da.
    Så drømmer jeg om å klare å få til en tur til Spania eller lignende i løpet av våren/sommeren.

  5. Veldig fornuftig 4 barns mamma! :-) 100 dager klarer du! Og sydentur.. det fortjener du!! :-)

    • Mindre tid på mac, pad og phone er virkelig et forsett som er såååå 2013, og det tror jeg ganske mange kjenner på.. ;-)

  6. Nyttårsforsett har jeg visst ikke i år, selv om det helt sikkert er forbedringspotensiale på mye!! :-) Du er heldig som skal spise sjokolade hver dag fremover !!!!! Meg må man ikke lete etter… ;-)) Godt nyttår, søta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *