SÅNN SKAL JEG ALDRI BLI!

Jeg har pakket ned jula idag. Men denne klarer jeg ikke å pakke ned..

«Kongle med snø» laget av S.Bauer

Før jeg fikk barn trodde jeg foreldre feika det når barna hadde laget noe totalt uestetisk, og de lovpriste både barnet og «kunstverket» oppi skyene. Jeg tror faktisk at jeg snudde meg, himla med øynene, og tenkte.. sånn skal jeg aldri bli!!

Så kommer storesnuppa hjem fra barnehagen siste dagen før jul, med sitt første «kunstverk». Men du skjønner.. det er ikke et «kunstverk», det er et kunstverk!! Det er det flotteste jeg noensinne har hvilt mine øyne på. Og er blitt den mest verdifulle tingen vi har i hus! De feika det ikke, disse foreldrene.. Og jeg er blitt en av dem, som andre tenker sånn om.. ´Oh my goodness, SÅNN skal jeg ALDRI bli!´ Haha, snakkes!

Det er så mange ting jeg kunne nevnt, der jeg har tenkt akkurat det.. Sånn skal jeg aldri bli, si, tenke og gjøre. Nå er, sier, tenker og gjør jeg akkurat samme. Moralen.. Ikke mene for høyt om noe man ikke har kjennskap til kanskje?

Har du opplevd å møte deg selv i døra?

 

 

7 thoughts on “SÅNN SKAL JEG ALDRI BLI!

 1. Åhh tusen takk for det Caroline! :-* Og lykke til med siste innspurt før THA wedding!!! ;-) <3

 2. Naw <3 Såå fin julepynt/vinterpynt da! Kreativt avkom :)

  Eg sko såklart bare ha pastellfarga treleker her i hus, harmonisk og fint. Men så like mitt barn så godt knallfarga plastikk med lyd?! Så då har me fodla huset i sånt.

 3. Takktakk LeneV ;-)
  Haha! Det konne eg sjå for meg at du sko ha.. treleker og marmorbasseng! Hoho, fancy ska d værr der nere ;-)
  Ler meg ihjel eg, du og fodla huset med plastikk.. Jaja LeneV, du har noken flotte fater jaffal! ;-D

  • Takk for det Madamen :-) Ha ha ha, ja jeg må vel sikkert belage meg på et par sånne bak treet jeg også ;-) Og på å svelge flere kameler.. ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *