EN KJEMPE KORT KAVALKADE

Planen var, å lage en eksepsjonelt artig og glamorøs kollasj med fjorårets høydepunkter og snasne outfits. Med glossy filter! Men så så jeg gjennom bildene… 2012 var ikke mye glam om sant skal sies, og kan oppsummeres som alt annet en snasent og rød løperish. Men jeg må jo ha en liten kavalkade om jeg skal kunne kalle meg en ekte blogger. Advarsel: (relativt) Sterke bilder (for sarte sjeler)!

2012 kan oppsummeres med tre ord:

Graviditet.

Føding.

Amming.

2013 kan bare bli mer fasjonabelt og bloggbart! Gled dere til neste års kollasjER for å si det sånn. Stay tuned, you don´t wanne miss out! ;-)

Kollasjerte du ditt 2012? Hvis du måtte oppsummere året med tre ord, hvilke beskrivende ord ville du brukt?

 

(Foto: Astrid Waller)

 

 

 

4 thoughts on “EN KJEMPE KORT KAVALKADE

 1. Som du kanskje så, så kollasjerte jeg desembermåned på bloggen. Jeg var et par nummer lat til å ta hele året hehe! Men ble en haug av bilder likevel faktisk. Ble litt forbauset over hvor mye jeg liksom hadde «gjort». Føles ikke alltid sånn i hverdagen. Mitt 2012 i tre ord: Trening, husmor-aspirant, gravid (igjen…)
  Sinnsykt høy glam-faktor der altså.

  • Ja det så jeg!;-) Og det var suuuper fint!! Hehe, glamfaktoren er vel kanskje ikke det som avgjør om året er verdt å kollasjere.. Sannheten er vel helst at jeg bare er altfor lat ;-) Så desembermåned er store ting spør du meg! Og jeg skulle ønske jeg hadde litt av din effektivitet, du blogger mye og godt, gravid og har to små, trener, baker.. Du tar pusten fra meg- så at du kan være ´et par nummer lat´ er vel ikke akkurat de ordene jeg føler er beskrivende.. ;-)

 2. Ja,dette var sterke saker, iallefall ammingen .
  Har tenkt å kollasjere året som gikk, men ikke hatt tid enda (må få det gjort innen januar).
  2012 i tre ord, egner seg ikke på trykk, hehe.
  Ha en fantastisk lørdagskveld

 3. Hehe, nei sånn er det av og til, noen ting er det helt greit å holde for seg selv;-) Gleder meg til å se kavalkadekollasjen!! Ha en super søndagskveld 4 barns mamma :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *