Spennende valgkamp i sluttminuttene her..

Skulle tro dette var et president valg, sånn som jeg driver på! Tenker det er noen som er glade for at det hele snart er over, sånn at jeg slutter å gnåle. Jeg hadde faktisk tenkt å la det passere i stillhet.. Men jeg bare nevner det.. at jeg, as we speak, driver valgkamp på facebook. Jeg har planer om å ta andreplassen i mammabloggawards skjønner du! Og jeg har en halv time på meg.. Pulsen er høy, og jeg blir rent andpusten av racet her i innspurten. Neste år, kjære folk, ikke nominer meg.. det er ikke godt for nervene mine dette. Men så er det jo forferdelig gøy også! ;-) Okei, da må jeg tilbake til velgerne! Og har du tilfeldigvis ikke stemt på meg i dag… ops.. nei, da må du trykke deg inn på den blå linken på høyre side, and do ur thang! ;-) ——————————————————————————————————>

Phew! Det ble 3. plass! Og det er egentlig helt okei! Når jeg ser på hvem som har fått tredje plass opp igjennom tidene.. Det er storheter som..

Petter Northug!

Til og med folk på doping.. har klart å karre til seg bronse.

Name not worth to mention.

Jeg klarte det, uten å være cocky, eller på doping!..Hurra!

Så jeg er kjempe stolt! Og takknemlig.. til alle som har tatt seg bryet med å stemme på meg! Noen har stemt hver dag, noen har prøvd å stemme hver dag. Det varmer et mammabloggerhjerte så utrolig mye! Tusen, tusen takk alle sammen!

 

2 thoughts on “Spennende valgkamp i sluttminuttene her..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *