Out of office

Etter å ha vært hos påkjennelsen/tannlegen i går, med den samme tanna for FJERDE gang (nei den er enda ikke ferdig!!), så var det siste jeg trengte en slik kveld/natt. Og hva tror du så problemet var? Tenner %#&@#%!?&#@!! Hele livet altså! Hele livet!

Og morgenen startet friskt den! Med blanke ark og fargestifter! Som ble spist. Hvordan kunne jeg tro at fargeblyanter var en slagplan, for å kjøpe seg to minutters fred på do!?? Når man bare har to armer og to unger (ikke veldig samarbeidsvillige) og har sovet lite.. ja da befinner man seg fort i en ugunstig situasjon! For det er også sånn at ingen av dem vil kle på seg. Og i hvertfall ikke i det jeg vil at de skal ha på. Og når det da topper seg med tannpussing i toalettvannet.. DA blir jeg varm i toppen, svimmel, ør, og kjenner på følelser som jeg tilegner personer man bare hører om. De som mista det. Og endte opp på klinikker. Blir ikke dramatisk heller vettu, når man står der i kampens hete med to som konkurrerer om å skrike høyest. Det er i sånne situasjoner det er viktig å puste med magen, og tenke positivt!!..

538069_412982848736350_956131851_n

Så derfor tar jeg meg fri fra jobben* i dag. Med god samvittighet.

Og hva er vel mer naturlig på en rehabiliterende fridag.. enn shopping? Julen nærmer seg, og farsdag er jo allerede på søndag..

Derfor tenkte jeg å gi dere et tips! XXL har 25% på ALT i ALLE sine varehus i dag (torsdag 7/11). Registrer deg her for å benytte deg av tilbudet, eller send SMS «XXL» «din epostadresse» til 2030. LØP OG GJØR ET KUPP!!!! Det skal jeg!

boxingday2

*dra opp tannbørster fra do, tegnestiftbiter fra overalt, og generell styring, stelling, fiksing og ordning.

-Ikke-sponset innlegg, bare velmenende råd

9 thoughts on “Out of office

  • Resten av dagen ble mye bedre Carina ;) Pluss at jeg har sovet HELE natten! Lover bra for denne solfylte fredagen! :)
   En god helg til alle der på Sandaker!! :D

 1. Slike dager er vel herlige. Det er de man tenker tilbake på og grøsser når man har passert middagshøyden og lurer på hvordan man overlevde. Men så får man en klissete nugattikos av barnebarnet og tenker at det var jo SÅÅÅÅÅÅ koselig den småbarnstiden.. Men du, om du trenger en miniferie.. Det går fly til Bodø, vi skal dit på lørdag og kan plukke deg opp. Etter bowling og peppes star nemlig sminkeparty med totalt seks jenter på tapeten lørdag kveld…. Kun godteri, ingen tannpuss! Frister ikke det?? Kan love goodiebag med smågodt og sjokolade..

  • Hehe, man glemmer sånne dager så fort at det er en fornøyelse! Og trolig en overlevelsesmekanisme. For sinnet ;) I dag skinner sola, i dobbel forstand. Og jeg har sovet heeeele natta! Ah, livet er hærlig dere!;)
   Årh, for et fantastisk fristende ferietilbud! Sminkeparty… kan jo ikke gå glipp av deeet! For ikke å snakke om goodiebag!!!.. du kjenner meg nå, haha ;P Og hadde det ikke vært for at vi skal i bursdag på søndag, så tror jeg jammen jeg hadde tatt deg på ordet og satt meg på flyet til Bodø, hehe ;P

 2. Blæhhhh.
  Jeg hater tenner – hater å bruke penger på tannlege.
  Vært hos tannlegen med den samme tanna 5 ganger. Den siste gangen sa jeg «trekk den ut». Jeg orket ikke mer, garantert at den tanna ville hjemsøke meg flere ganger i løpet av mitt liv. Så etter å ha smilt – gapskratta – humret – ropt inn i speilet, så kunne jeg konstatere at ingen ville se at jeg manglet en tann….. Vips, en tann mindre, og det er heeeeelt greit :)

  • Hahaha Nina! I FEEL YOU! Jeg er der! Står i speilet, smiler, gapskratter, humrer, roper.. i min fortvilelse over denne pengesugeren av en ødelagt tann (som helt sikkert er en hjemsøker den også!) Men jeg må nok desverre konstantere at ALLE vil se at jeg mangler en tann. I tillegg mener tannlegen at rotfyllingen ikke har skjedd som den skal. Derfor må JEG betale for at han skal fikse opp i sine feil!?
   Det spørs om jeg ikke bare må bite i det sure eplet tilslutt , og innse at det faktisk ikke gjør så mye med en tann mindre i gliset.. Det kan jo retusjeres! ;P
   God helg til deg Nina!:))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *