Liebster Blog Awards and personal stuff

Costume og Vixen Blog Awards kan ta seg en banan, det er Liebster Blog Award som gjelder. Du har kanskje allerede fått med deg at det i disse dager deles ut priser, spørsmål, og fine ord rundt om i bloggverdenen. Og tror du ikke at jeg har mottatt intet mindre enn.. TO priser! En fra Lammelaartanker, og en fra Sovebebibloggen! Begge to er meget dyktige bloggersker, og har du ikke besøkt dem enda.. er det nå på tide! Tusen takk jenter, dette er stor stas! Med både pris og fine ord!

Jeg lar som vanlig ingen nominasjoner, gå upåaktet hen! Så jeg har i denne anledning, tatt på meg finstasen, hælene og befinner meg på den røde løperen i denne virtuelle prisutdelingen! «Jeg vil takke, Lammelaartanker og Sovebebibloggen, som har gitt meg disse prisene. Og selvfølgelig takke alle mine blogglesere, som er grunnen til at jeg er still going strong. Og Jack, for at han ikke blir sur (så ofte) for at jeg noen kvelder prioriterer blogging fremfor romantikk! Takk!

blogaward

De to overnevnte blondinene har spurt meg noen spørsmål. (Det følger ansvar med å motta pris ser du, da blir media ville etter å intervjue og vite mer om deg.. ahh the blogger-life..) Her svarer jeg på noen spørsmål fra hver av dem!

1. Når, og hvorfor opprettet du din egen blogg?

November 2012, fordi jeg følte jeg kunne ha noe å bidra med i bloggverdenen. Dessuten var jeg rimelig lei av dagbokas manglende evne på å respondere på mine skriverier.

2. Hvor lenge har du fulgt bloggen min?

Lammelaartanker: Siden jeg startet!

Sovebebibloggen: Siden du startet!

3. Hva gjør du for å hente deg inn når du mister kontrollen og helst vil gi opp/flykte/spise en diger boks iskrem?

Ringer mamma! Eller skriver et blogginnlegg!

4. Dersom du vant 5 millioner i Lotto førstkommende onsdag, hva ville du gjort med dem?

I dag?? I morgen hadde jeg satt dem sporenstreks i banken og vært livredd for å ikke forvalte dem riktig! I overmorgen hadde jeg nok kjøpt drømmehuset på Nordstrand! Deretter hadde jeg planlagt nummer 3! Og satt av en del penger til flybilletter til mamma og pappa, sånn at jeg visste at vi hadde god hjelp ved familieforøkelsen i det nye huset!

5. Hva klarer du å lage av fire fyrstikker, et beger yoghurt, en q-tips og en neglfil? Illustrer gjerne!

Det liker jeg å lage lin av!

bilde-1

6. Hva gleder du deg aller mest til med sommeren som kommer?

Charterferie på Kreta!

7. Hvordan vil dine venner beskrive deg? Tror du det er annerledes enn slik bloggleserne dine vil beskrive deg?

Fjollete, men dyp, ofte hysterisk! Nei!?

8. Anbefal meg en by og hva jeg bør gjøre der

Tokyo! Føl deg som en kjempe! Spis sushi til det tyter ut ørene på deg. Dra til Shibuya-krysset, se tusenvis av mennesker krysse gangfeltet ved hvert grønt lys. Harajuku for å se på mennesker utkledd som det meste. Tokyu Hands for suvenirer. Sensoji-tempelet. Bli fascinert over høfligheten, gadgets du ikke trodde fantes, og blinkende lys overalt.

9. Hva tenker du egentlig om kvinner i kjeledress?

Vel, jeg fikk faktisk en av min kjære til jul.. jeg hadde visst engang komt i skade for å si noe sånn som.. «Ikke problem, bare gi meg en stikksag!» Så jeg må vel si at jeg syns det er alle tiders

10. Fortell meg noe jeg ikke vet!

Jeg er egentlig veldig harry.. Jeg liker country, tipper sporadisk lotto, og leser Se og hør (hvertfall hos tannlegen!)

IMG_4237

Og nå har jeg fått den ære å nominere noen fine bloggere jeg syns fortjener oppmerksomhet jeg også!! 3-5 blogger, med under 3000 følgere var visst den originale regelen (sa Google).

Værsågod..

1. Artigforkidsa! Fordi jeg digger alt ved Hege, kreativiteten, humoren, omtenksomheten, pågangsmotet og klokheten! (Nå vet jeg at hun allerede har fått en av Casa Didriksen, men hey 2 er på sin plass her!)

2. Hanna i Drømmeland! Jeg har faktisk møtt henne irl!! Og hun er bare helt fantastisk herlig! Det er selvfølgelig bloggen hennes også! Med herlig humor kommer hun med gode tips, kloke ord og byr på seg selv! Liker også den delikate layouten på bloggen!

3. Drømmelykke! Hun kan bake, trene, og hun skriver knakende gode jobbsøknader! (Alt jeg ikke kan) Hun inspirerer meg, gleder meg, og skriver vakre tekster! Hun har fulgt meg i godt og vondt, og jeg setter STOR pris på denne vestlendingen!

Skal det være en Liebster blog award?

liebsterblogaward_clipped_rev_3

Og mine tre nominerte.. her er 10 spørsmål: (om dere vil da selvfølgelig! :) )

1. Facebook eller Instagram?

2. Ditt bloggnavns opprinnelse?

3. Hvilke blogger leser du til daglig?

4. WordPress eller Blogger?

5. Hvordan ser den perfekte fredagskvelden ut?

6. Hytte på Geilo, eller på Tjøme?

7. Hva er det rareste du har spist?

8. Kaffe eller te?

9. Favoritt barne-tv?

10. Drømmereisen går til..?

20 thoughts on “Liebster Blog Awards and personal stuff

 1. Du! Det er jo ikke harry å like country! Det er jo den fineste musikken! Det blir ikke harry før du evt slutter å dusje og går på butikken med sånn frynsegreie utenpå buksa:)

  • Haha jeg VISSTE at du kom til å kommentere det!! ;P Har ikke noen spesielle planer om å gå på butikken med frynser utenpå buksa.. enda! Kanskje i 2034 når vi skal på Brad jr. og da er jeg så gammel at jeg tror det er heeelt greit å være harry! :D

 2. Næmmen! Tusen takk, skjønneste Diva! Nå har du laget jobb for meg :O Skal jeg liksom finne på ti spørsmål til noen jeg nominerer?! Jøss, nå må jeg bruke den hjernen igjen…

 3. Oh! Min første award! :-* Tusen thank you! Så nå må jeg finne ut hvordan jeg skal gjøre dette her, svare på spørsmålene og ikke minst finne på spørsmål! Ja… Og siden «alle» har fått så må jeg i tillegg klø meg litt i hodet over hvem jeg skal gi den til… Jaja.. Godt jeg har fri i dag! :D

  • Er det noen som fortjener en pris, så er det lovlye forfatterspirer!! ;)
   Ha en aldeles nydelig helg! I morgen skal jeg prøve meg på bolle-oppskriften din!! :D

 4. Tror ikke jeg har kommentert her før, men jeg må bare si at du har en fantastisk blogg!! Så mye artig og kreativt. Fant den i forbindelse med Mammarådet-boka. Og så ble jeg supernysgjerrig på om du selv faktisk har hytte oppi dalom, nærmere sagt Hallingdal (kanskje Ål eller Geilo?). Er jo fantastiske steder om jeg får skryte litt av heimplassen :D
  Ja, så det ville jeg bare si, og spørre om- veldig moro og befriende å lese bloggen din, så takk til deg som skriver :)

  • Gunhild!! :) Tuuuusen takk for hjerte-rørende ord!! :D
   Vi har hytte oppi dalom vettu, Ål!! Verdens beste sted! Vi reiser faktisk opp neste helg, kanskje vi sees! ;-)
   God klem <3

 5. Olalaaa!!! Jeg er jo verdens treigeste bloggleser, og -skriver, og likevel gir du meg denne ærefulle awarden – aaah, tusen tusen takk for så fine ord Stine!! <3
  Jeg skal ærlig innrømme at jeg er helt flaut langt inne i min egen kunstutstillingsverden for tiden, så jeg har jo ikke fått med meg en ting utenfor bobla…bare å beklage…Men jeg digger deg always Diva, det vet du!!!
  ..og kanskje jeg en vakker dag klarer å produsere et innlegg som handler om noe annet enn bilder og utstilling igjen, da får du vite litt av hvert om artigforkidsa. Kanskje ;)

  • Velbekomme Mrs. Håttshått!! Jeg hadde absolutt ikke ventet i det heeeele tatt at du skulle lese blogger i denne travle utstillings-tiden! Og ville ikke stresse deg med å si noe heller! MEN! Det er jo bare på sin plass å vise frem bloggen din, deg og det du driver med!! (Om noen tilfeldigvis ikke skulle ha fått deg med seg!!?) Du så at CasaKaos-Marte og jeg er helt enig med hverandre i denne saken?!! ;)
   Og når sant skal sies.. selv om du ikke hadde besøkt meg på lange tider.. så hadde det vært det samme når vi møttes! Og det er jo det som kalles.. ekte blogge-venner!! Innit!!? ;-) <3

  • Hææ!!!!!?? Er det sant!!!! Det er jo utrolig artig!! :D Vi reiser faktisk opp i helga vi ;) Årh, du må si fra om dere skal dit engang da, hadde vært så sinnsykt fantastisk gøy å møtt deg/dere <3 :D

 6. Jeg var så heldig og fikk en Liebster Award selv også, og smeltet lagt inn i hjerterota. Men det morsomste er at etter det har jeg hoppet i mye større grad fra blogg til blogg og funnet såååå mange geniale bloggere. Sånne som deg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *