In my (diaper) bag!

Nå til dags er det jo veldig poppis å flæsje veske-innhold på moteblogger rundt omkring. Det skal visstnok gi skyhøye lesertall, ettersom «det bor en kikker i oss alle»?! «Værsågod, ta en titt på mine skjulte hemmeligheter sier de!» og så viser de frem en hel haug med uforskammet mye snasent. Jeg vil også være en fancy veske-innholds-fremviser, tenkte jeg!!.. Dette fenomenet har vel ikke motebloggerne patent på liksom!?

Men etter et kjapt blikk oppi virrvarret som befant seg der.. så skjønte jeg at jeg måtte jukse litt.. For ikke kom å fortell meg at ikke alle gjør det, for å fremstå litt mer organiserte, sunne og perfekte enn hva som egentlig er tilfellet!! Så jeg vil ha meg frabedt noen form for kommentarer som insinuerer at jeg er en hykler!

IMG_4288-1024x702-3 1. Ipaden har jeg med meg overalt, man vet aldri når det kommer en tanke til et genialt blogg-innlegg (som for eksempel «In my bag!»)

2. Sminken er alltid med, spesielt solpudderet. Som er en favoritt hos meg.

3. Har jeg litt tid innimellom møter, blogging og alt annet in my hectic life.. er neglfiling alltid et fint tidsfordriv.

4. Ups, hvordan havnet sjokoladen her? My guilty pleasure.. Og denne har jeg tilfeldigvis fått av min kjære mann. Ja vi har et meget romantisk forhold!

5. Jeg er ellers veldig sunn, koker egg på kvisten og legger det i veska. Linfrø smører også vitale organer. A must have in my bag!

6. Blir jeg svett i løpet av min hektiske hverdag, spruter jeg bare litt beroligende tonic i ansiktet. Og vips, en helt ny gnist!

7. Te er også kjekt å ha, nå må du ikke tro at jeg har koppen med te oppi veska altså haha, nei men den tar jeg ofte i hånda på vei ut dørene! Sånn vet jeg at jeg får noe annet en kaffe i meg!

8. Sol eller ei.. hvem sa at det ikke var greit å være cool på en rainy day!

9. Lommebok i åleskinn! Smelsk på den altså <3

10. Mobilen går jeg ikke uten noe sted! (Og nå må du ikke tro at LV dekselet er et fake et, kjøpt i Thailand!!)

Ps. Jeg får selvfølgelig alt dette oppi min lille Mulberry!

For tenk om jeg skulle vist frem sannheten.. da hadde lesertallene gått nedover i en bratt bratt kurve.. Men okei da, for spesielt interesserte.. Her er den nakne og brutale sannhet om hva som befinner seg i en.. mammabloggers.. stelleveske (diaper bag)! IMG_42981-1024x668

1. Bleie og våtservietter.. bombe.. njet!

2. Sink-salve.

3. No further introduction needed! (Jeg har tross alt mannlige lesere!!)

4. Hårstrikker, om det skulle oppstå et «Jeg vil være Pippi moment!». (Barna altså!)

5. Purelan, ikke til såre nipples må vite.. lipgloss!

6. Emergency-kit.

7. Bestikkelser!

8. Kaffekort, og andre viktige kort!

9. Nøkler. Noe motebloggerne aldri har i vesken sin, skjønner ikke hvordan de kommer seg hjem jeg??

10. Eh.. gamle bestikkelser.

11. Og mobilen, uten deksel.

Liker du å vise frem veske-innholdet ditt til gud og hvermann? Hadde du evt. juksa litt, eller kjørt the real deal, in your face, here you are, liksom? Hva har du i (stelle) vesken?

//Innlegget er ikke sponset av hverken Apple, Weleda, Pior, eller Pukka! Kinder, IKEA, Libero eller Firstprice ! Desverre.

36 thoughts on “In my (diaper) bag!

 1. Haha, jeg tenker alltid at folk pynter på veskeinnholdet sitt, og at det derfor ikke er interessant å lese sånt ;) Men den nederste veska så kjent ut. Ikke veska altså, men innholder. Kanskje jeg også skulle vrenge min — kanskje jeg til og med finner det bankkortet jeg har klart å miste?!

 2. Blir bare mer og mer fan av deg altså! Takk for ærlige innlegg, og jeg som leste litt fort lo fort når du kalte sjokoladen og rosinene for Emergency kit.. Så innså jeg at det ikke var det, men det hadde stemt godt likevel!

  Jenta mi er nå passert 3 år, så hun bruker ikke bleier lenger, så slipper det. Men i min veske idag på skolen, blant kladdebok, markeringstusj og vannflaske, fant jeg en rosa «my little pony» , rosa hårspenner, og en boks smurfegodteri… Guilty…….

  • Velbekomme ;P Hehe, ja det er jo rosinene som er det egentlige emergency kittet her! ;)
   Haha jeg blir så glad når det ikke bare er jeg som har bestikkelsesgodteri i veska!!! For i følge noen burde jeg vel egentlig hatt med hjemmemekka smoothie, eller en grønnsak! ;P

 3. Tihi.. Før jeg kom lengre ned så lurte jeg veldig på de linfrøene…. Selv har jeg ingen veske. Jepp, jeg vet det, er nok eneste hunkjønn i verden faktisk som ikke har ei veske. Det irriterer Henning grønn da han ofte blir belemret med diverse i sine lommer. Som min pengebok.. Når ungene var små hadde vi jo stellebag med. Nå er det mer en bleie i lomma.. Evt så har jeg sekk på ryggen. Tror jeg er litt nisse, trives med ryggsekk jeg…

 4. Jeg.. har ikke veske (!). Men jeg har veldig store lommer, og der har jeg lommebok (Michael Kors tilogmed, det ENESTE jeg eier med kjent navn), nøkler, lypsyl, tre smokker og gjerne noen leker. Og når vi skal ut på «reise» har Kasper en kjempefin sekk som rommer 5 bleier, våtservietter, 10 smokker, litt snask og vannflaska helt perfekt (og når vi skal ut på REISE, da bruker jeg håndbagasjekofferten, hoho) :)

  • Jøss, nå skjønner jeg at jeg er skikkelig avleggs i mammaverdenen.. veske liksom!??? Store lommer, eller andre smarte løsninger er det som gjelder!! ;) På tide å tenke nytt her ser jeg hehe!
   Masse lykke til med oppgaven din!! :D

 5. Ja altså, jeg har jo ikke veske engang. Dvs. jeg har en skulderveske jeg elsker (pink floyd, dark side of the moon coveret på!), men den er gjerne for stor til at jeg gidder å dra på den.
  Og vanlige vesker skjønner jeg ikke hva man gjør med. Det er jo så irriterende å dra på, slenge rundt med, de blir aldri på skulderen.
  Jeg har liksom sett etter den perfekte skuldervesken i åresvis, litt sånn gammel lærerveske stil, brun, og gjerne faktisk gammel! Og ikke for stor, og ikke for liten. Jada, ikke kravstor at all. Men nå så jeg en Zara kids variant jeg muligens må teste, tror det er en sekk, men den er uansett finere enn min blodbanken sekk, haha.

  Og siden jeg flytter ting rundt så er det vel aldri noe fast, men det jeg alltid har med meg ut av huset er vel lommebok, nøkler, iphone (duh), ipoden, headset, snørrpapir (altså de pakkene, ikke brukt), veldig ofte ipad, ofte strikketøy, ofte vannflaske. Er jeg sammen med mini er det gjerne hans gule, fine, fjällräven kånken mini som er «veske». Da gjerne med hans vannflaske, skinntøfler, og ellers vitkige småting som bøker og biler og pippi figurer ol. :D

  • Jeg har aldri tenkt på at det er en mulighet engang jeg, å ikke bruke veske. Før jeg leste kommentarene her! Nå er jeg jo full av nye praktiske ideer.. Selv om jeg tror jeg må på et aldri så liite veske-rehab først! Jeg har jo alltid brukt det, og føler meg naken uten!! Men det er jo mye mer praktisk å bare ha store lommer!! Og så slipper man den daglige irritasjonen, den som kommer fordi man aldri finner det man skal ha nedi der!! Argh!

 6. Hehe.. jeg lurte også på de linfrøene! Anbefaler i så fall å ha de i en lukket boks ;) Vesken under så mer gjenkjennelig ut, ja! Før hadde jeg bittesmå vesker. Alle var så fascinert over at jeg i det hele tatt fikk plass til noe oppi der. Så fikk jeg barn og måtte ha STOOOR veske… Det ble bare tull så nå har jeg jakker med store lommer i steden ;) Og du… De som ikke har nøkler i vesken har selvfølgelig en sånn nøkkelsafe utenfor døren… Evt barn som alltid er hjemme når du går og kommer hjem igjen. Må ALLTID lete etter husnøkkelen i de store lommene min fordi jeg ikke husker sist jeg brukte den…

  • Haha, ja det var bra at de linfrøene faktisk bare var påjugd veskeinnhold.. ellers så hadde det blitt litt messy oppi der!! ;)
   Men det jeg lurer på, dere damer som bruker store lommer som veske.. hva gjør dere på sommeren når man ikke trenger jakke? Eller vent, det skjer kanskje ikke i Bergen..?! ;P Regnjakke med store lommer I assume! ;) Neida, jeg lurer fremdeles!!
   Ahhh de har selvfølgelig nøkkelsafe!! Jeg har lært en masse etter dette innlegget jeg! Er så glad for opplyste, og ikke minst praktiske venner i bloggverdenen! :D Tror jeg skal teste den lommevesken! :)

 7. Haha, herlig! Jeg har en alt for liten veske..noe som resulterer i at jeg blir gående meg alt jeg skal ha med meg i hendene, lommene.. (Les gjerne:mister det.) Og nei, jrg liker ikke vise frem veska mi, for den er (i likhet med lommene mine) proppet full av Fox-papir. Jeg er avhengig, seriøst.

  • Hahaha er det sant? Fox? Gul eller svart? Du går mao. rundt med «bestikkelser» til deg selv, det er jo myyyye mer sunt enn det jeg driver med!! (Hvertfall for barna! ;) )

 8. Motebloggere uten nøkler har helt sikkert yale doorman (en lås som styres av en app) hjemme ;-)

  Selv har jeg vist fram veska mi flere ganger, og det er ganske mye hummer og kanari der. Trolig fordi jeg har mange vesker og ikke alltid tømmer de forskjellige mellom hver gang (gjerne med et opphold mellom hvor lommene blir flittig brukt). Også har jeg det med å glemme igjen vesker over alt. Heldigvis er det mange ærlig folk der ute!

  • Whut, lås som styres av app?? Finnes det!? Jeg mistenker at jeg må ha blitt født i går, etter å ha lest alle de opplyste kommentarene her!!
   Hummer og kanari er ganske vanlig tror jeg, mer vanlig enn striglet innhold uten nøkler hvertfall! ;)
   Ønsker deg en fin dag på Frogner! Klem fra.. Frogner! :D

 9. Hahahaha, jeg digget dette!! Og om det er noen trøst, så ser veska mi ca lik ut (som den nederste der), men når man klarer å ta det med så godt humør så er det liksom greit :D «Hey, jeg pleide å være skikkelig glam-pampam, men nå er jeg bare mama-glama-light, og da byttes den supersunne skyren (eller 14 fra tine som er det nye) ut med en sånn smoothie fra ellas kitchen, og sminkepunken må ofres for å få plass til bleier, men så kan jeg heldigvis gjøre litt narr av megselv sammen med andre i samme situasjon»

  • Haha smoothie fra ellas kitchen har jeg så og si alltid i veska!! Jeg tror vi har opplevd den samme reduseringen av glamour-faktor i livet.. ;) Nå er jeg fornøyd bare jeg får vaska håret!! Og ja, 14 fra Tine er virkelig den nye hotte sponsoren til motebloggerne! Kjære Tine! Jeg viser lett frem et veskeinnhold til jeg.. det er bare å bla opp det! Eller hva sier du Eksfruene?! ;)

 10. Skulle gjerne hatt den koppen med tè i veska jeg altså.

  Nei her er det ikke noen veske gitt. Etter å ha gått hjemme et år skjønte jeg at jeg fikk plass til alt jeg trengte i jakkelommene (ok da. ganske store jakkelommer). Men stort sett er det lommebok, mobil, nøkler og lepomade som blir med ut døra. Jeg får til og med matpakka i lomma!

  Har jeg en sjelden gang veske banner jeg høyt over at den ble med når jeg prøver å presse poden ned i vogna etter å ha henta i barnehagen. Veska havner som regel da i den eneste sølepytten utenfor barnehagen og innholdet triller utover. Mor blir svett og ungen hyler av glede. Jeg har droppet dette scenarioet for å fremstå som kontrollert og rolig. Alle liker å late som…

  • Hahaha ja når jeg skal hente i barnehagen er jeg også veldig flink til å prøve å beholde maska ;) Og da har jeg heller aldri veska med faktisk. Jo mindre å tenke på, dess større sjans for at vi alle kommer fra det hele med ryktet i behold!
   De fleste som har kommentert her, bruker lommer og ikke veske.. Jeg må ha gjort livet mitt mye mer komplisert, enn det trengte å ha vært skjønner jeg nå. I årevis! ;) Store lommer here I cooome!!

  • Tydeligvis ikke bare meg med bachelor i markedsføring som klarte å avsløre Tine’s oppfordring til å få disse damene (som for all del er superflotte, og jeg er heftig imponert over at mange av de er mødre OG har klart å beholde den derre glam-pam-pam-en som jeg føler jeg mistet…) til å blottlegge alt innholdet i mulberryen sin.

   Men jeg åpner gjerne veska mi jeg alså, og later som det er plass til en 14 oppi der, så lenge Tine betaler meg ;)

 11. haha jeg likte dette innlegget :) nei uff,de gangene jeg bruker veske ønsker jeg ikke at noen skal se inneholdet :-p jeg tror jeg hadde kjørt the real deal for å la folk få seg en latter ;) i vesken har jeg(når jeg da bruker veske) penn, hundeposer(for eventuelle bæsjebleier) en bok å skrive i, tomme sjokoladepapir,kanskje en proteinbar for hungern sin skyld? first price snørrpapir,våtservietter, å ikke mist MÅ ha 2-3 lipsyler(hvis jeg ikke finner den ene jeg må ha) å en god håndkrem :))

  bruker de kaffekort på narvesen enda? hoho har ikke kjøpt meg kaffe der på lenge :)

  veske har jeg nesten slutta med :p bruker selfølgelig de store slik at jeg ikke har sjans å finne den ene tingen jeg skal ha! ha en flott (veskende?) kveld :))

  • Etter det jeg har lest her, så går det nedenom og hjem med veske-industrien! ;) Og du har jo helt rett i.. man finner ALDRI det man skal ha nedi der! Og spør jeg mannen om han kan finne no oppi der.. hahaha yeah right, om jeg spøker!!
   Narvesen, Delli, 7Eleven, Kaffebrenneriet, United, Stockfleths.. det er ikke et kort jeg ikke har! ;P
   Ha en strålende fin dag Inger :D

 12. Mitt veskeinnhold likner faretruende på ditt siste.
  Bortsett fra at jeg også alltid har med Paracet stikkpiller, en mammasjokolade for å hindre raseriutbrudd på grunn av lavt blodsukker og fargestifter.
  Og så har jeg på langt nær så kul veske som deg. Jeg ble tvunget til å kjøpe en svart unisex (utrolig kjedelig) veske så mannen også turde gå med den.

  • Paracet er jo a must have! Må legge det sammen med emergency-kittet!! Jeg (mis)bruker Max for å hindre raseriutbrudd! Tok det ikke med her, for å spare anti-aspartam-forkjemperne et raseriutbrudd!
   God helg, håper du får sove!! ;-)

 13. ELSKER å vise fram veskeinnholdet mitt. Har faktisk en fast, ukentlig spalte i bloggen der jeg viser fram veska, alt innhold OG gir gode shopping- og makeup-tips.
  Nei da, nå tuller jeg faktisk, tro det eller ei. Det verste er at jeg ikke pleier å gå med veske. Jeg har lommebok, mobil og PENNER(?) i lomma, og resten av dingser har jeg i skolesekken min (altså jobbsekken) Så spenstig er jeg.

 14. Jeg elsker vesker. Helst dyre og vakre som jeg kan samle på. Men etter at barna kom må de desverre se seg slått av noe litt mer praktisk, og ikke minst større! Nå går jeg rundt med noe som minner mer om en liten bag for å få plass til alt en mamma trenger: lommebok, nøkler, mobil, håndkrem, lipgloss, bleier, våtservietter, 4 smokker, to bananer (litt brune..), 5 hårstrikker, ubetalte regninger, ekstra lue og votter til barna, samt endel regelrett søppel… ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *