I am nominated!!

Jeg er nominert! Og jeg vil rope det ut til hele verden!! Ik ben genomineerd! אני היה מועמד Sono stato nominato! J’ai été nommé!!!! Tuuuusen takk til dere som har nominert meg, til MAMMABLOG AWARDS 2012! Og til intet mindre enn.. ÅRETS MEST ORIGINALE MAMMABLOGG!!!! Dette er stas!

Endelig er jeg offentlig akseptert av mammabloggverdenen.. Phew.. Det måtte et par barn til, før det gikk i boks gitt..

Og de som kjenner meg. vet at jeg ELSKER konkurranser om gjeve titler, så.. I´m in it to win it! Ser at det kan bli en liten utfordring eneste.. i samme kategori, finnes bloggen som vant «Årets mammablogg» i 2011. Og 2010. Og.. 2009..

Så du skjønner at jeg trenger hjelp! Like nedenfor denne setningen finner du linken, til hvor et enkelt tastetrykk, kan forandre livet til Diaperdiva!

HER

Jeg blir kjempeglad om du gidder å bruke et minutt av din verdifulle tid på meg. Scroll nedover, finn kategorien mellom «Årets mest velskrevne blogg», og «Årets pappablogg». Der trykker du Diaperdiva diary! Sånn at jeg kan vinne pokalen (barnesovepose og lue fra Vossatassar. Og gavekort også da!) Pluss heder, ære og respekt i mammabloggverdenen!

Vossatassar, you´re mine!!

På forhånd takk mine kjære lesere <3

15 thoughts on “I am nominated!!

  1. Så flott, gratulerer med nominering og ja jeg har stemt på deg. Hadde ikke fått med meg at det var slike nomineringer. Lykke til :), ser konkurransen kan bli hard

  2. Du må huske å spamme kvar dag, eg huske å stemme når eg ser det på fb.. men du ligge jammen kje langt bak lederen, tar na igjen! Stas, oppe med de store på null komma svisj!

    • Eg ska spamma adle sønder å samen LeneV! Te slutt så komme eg ikkje te å ha ein einaste venn igjen på facebook. Deg kanskje!? ;-) Ja det e STORE stas, pangstart for diaperdivaen rettåslett! Smigra e vel d retta orde… :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *